Modelling

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
makedonas":2qyo18xe said:
makmak":2qyo18xe said:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ? ΠΟΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ Ο.Α.?

Except Herpa:
Phoenix
Aeroclassics
Euroclassics
Netmodels
Inflight200/InflightLE
PPC Holland (A3)
Rise Soon Industrial Corp.
Schuco
SkyJets
Skyline Models
Sovereign
StarJets
Wooster

Ξεχασα καμμια? :P ;)

Ξέχασες να πείς ότι η HERPA έχει κυκλοφορήσει από μόνη της περισσότερα αεροσκάφη ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ από όσα όλες οι άλλες εταιρείες μαζί. Σε ποσότητα τεμαχίων μάλιστα, 200 φορές περισσότερα τουλάχιστον τεμάχια από όλους μαζί.
Εάν με ρωτήσεις τι αξία έχουν αυτά τα νούμερα, θα σου πώ ότι κάθε HERPAκι είναι μεγάλη διαφήμιση για την χώρα μας και για την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ μαζί. Πάνε σε όλα τα μέρη του κόσμου και μιλάνε για την Ελλάδα.
Και γι' αυτό το πράγμα, μόνον και μόνο, μην αδικείς την HERPA και μην την σνομπάρεις. Εάν δεν υπήρχε άλλωστε αυτή η εταιρεία, θα είχαμε μείνει ακόμη στα SCHUCO Piccolo, να τα τσουλάμε στην κουπαστή της σκάλας μας.
Οταν το Φεβρουάριο έρθω στο Μόναχο να βρεθούμε μια μέρα, να πιούμε μια μπύρα μαζί, εκεί κοντά στον Obletter και να αναλύσουμε το θέμα για το τι είναι καλύτερο, το που και πως, να ανταλάξουμε απόψεις δηλαδή.
Δεν σου προτείνω να δείς ένα HERPA PREMIUM, γιατί τότε θα πετάξεις από το μπαλκόνι ότι έχεις συλλέξει, όπως έκανε κάποιος φίλος του foroum με ένα DC-9, τότε που ήταν μικρός. (μου άρεσε αυτή η εξομολόγιση)
Φιλικά

Την ποιοτητα των Herpa Premium την ξερω, την εχω θαυμασει απο κοντα.. ;) Αλλα ΠΟΙΟΣ ειναι σε θεση να δωσει 400-600EUR/μοντελο? Και δη για παραπανω απο ενα? Μιλαμε για νορμαλ μοντελα, νορμαλ καταστασεις... Εκει που η Herpa πρεπει να δωσει γκαζι.. Εχω το Α340 απο StarJet (Schuco) σε 1:500 και ειναι μαναρακι! ;) Η πρεπει να με πεισει λιγο ακομα.. και δη στα 1:400 (πρωτα) και μετα στα 1:500 Και μιλαμε παντα για τις νορμαλ εκδοσεις και οχι premiums κλπ! ;) Την προσκληση για μπυρα την αποδεχομαι, εν ευθετω καιρω πες μου να σου στειλω το κινητο μου για να κλεισουμε ενα appointment! ;)

Φιλικα Στεφος :)

makedonas":1g80lgp6 said:
Την ποιοτητα των Herpa Premium την ξερω, την εχω θαυμασει απο κοντα.. ;) Αλλα ΠΟΙΟΣ ειναι σε θεση να δωσει 400-600EUR/μοντελο? Και δη για παραπανω απο ενα? Μιλαμε για νορμαλ μοντελα, νορμαλ καταστασεις... Εκει που η Herpa πρεπει να δωσει γκαζι.. Εχω το Α340 απο StarJet (Schuco) σε 1:500 και ειναι μαναρακι! ;) Η πρεπει να με πεισει λιγο ακομα.. και δη στα 1:400 (πρωτα) και μετα στα 1:500 Και μιλαμε παντα για τις νορμαλ εκδοσεις και οχι premiums κλπ! ;) Την προσκληση για μπυρα την αποδεχομαι, εν ευθετω καιρω πες μου να σου στειλω το κινητο μου για να κλεισουμε ενα appointment! ;)

Φιλικα Στεφος :)

το Β-727-200 στην Premium έχει εκεί στο Μόναχο € 176,00.
Το Β-737 έχει € 151,00 και το πιο ακριβό το Α-300 μόλις € 202. Ολα στην 1/200 και σε κουτί delux και απίθανη συσκευασία.
Δεν είναι φοβερές τιμές για τέτοια κομμάτια.
Που τα 400-600 που λές ?
Κοίταξε να δείς εάν λέω σωστά.
Θα τα πούμε σίγουρα τον Φλεβάρη.
φιλικά

KALFAKIS":1nju77gq said:
makedonas":1nju77gq said:
makmak":1nju77gq said:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ? ΠΟΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ Ο.Α.?

Except Herpa:
Phoenix
Aeroclassics
Euroclassics
Netmodels
Inflight200/InflightLE
PPC Holland (A3)
Rise Soon Industrial Corp.
Schuco
SkyJets
Skyline Models
Sovereign
StarJets
Wooster

ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΕΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ)

1ον. ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ Η SCHUCO ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕ ΤΗΝ JEMINI ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΑ "ΣΚΑΤΩΣΕ"

2ον. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΜΗΤΕΣ ,ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ "ΤΡΑΒΑΕΙ" ΤΟ ΕΙΔΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΟΒΑΣΑΙ.

3ον. ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ 2-3 ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ (ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΦΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΤΙΝΙΩΤΗ) ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΑ ΑΕΡΠΛΑΝΑ ΤΗΣ Ο.Α. ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ "ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ" ΠΟΥ Η HERPA ΕΒΓΑΛΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ Ο.Α.?ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΜΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ALPHA TRAINS ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ "ΤΡΕΛΛΑΡΑΣ" ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ" ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΠΕΣΑΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 400 ΚΑΙ 600 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ HERPA ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ,ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟ......ΜΑΓΟΥΛΟ!! :wink:

Παιδακια αυτο, το ειδα και με εστειλε!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Οχι οτι το F-104 δε με εστειλε, αλλα... ;ο)

makedonas":1r2rrzgv said:
Παιδακια αυτο, το ειδα και με εστειλε!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Οχι οτι το F-104 δε με εστειλε, αλλα... ;ο)
Τα links σου ειναι... απαγορευμένα :?

Προσφατα η HERPA επανακυκλοφορησε το B-742 της OLYMPIC AIRWAYS. με χρωματισμο του 1995-96!!! (στα πλαϊνα το ανοιχτο γαλαζιο και η ουρα πιο σκουρη).... το εχω ηδη στην συλλογη μου (αποτελειται απο 16 κομματια και καθε βδομαδα, αποκτω ανα 2)

ΠΡΟΣΟΧΗ: το παρον κομματι, δεν υπαρχει στην ιστοσελιδα της HERPA... οποτε, πρεπει να το ψαξετε!

Τα δικα μου μοντελακια ειναι τα εξης:

Schuco:
1/500 Boeing 747-400 Livery QANTAS
1/500 Boeing 727-200 Livery Olympic Airways

HERPA:
1/400 Boeing 737-400 Livery Olympic Airways, edition Olympic Games 2004
1/500 Boeing 737-400 Livery Olympic Airways
1/500 Boeing 747-200 Livery Olympic Airways
1/500 Airbus A340-300 Livery Olympic Airways
1/500 Airbus A340-300 Livery Swiss
1/500 Airbus A340-600 Livery Qatar Airways
1/500 Airbus A330-300 Livery Lufthansa
1/500 Airbus A380-800 Livery Lufthansa
1/500 Airbus A380-800 Livery Air France
1/500 Airbus A310-300 Livery CSA (Czech Airlines)
1/500 Boeing 757-200 Livery Song (??? μαλλον εταιρια charter)
1/500 Boeing 747-400 Livery Air China
1/500 Boeing 777-200 Livery JAL (Japan Air Lines)
1/500 Boeing 777-300 Livery Christmas 2005 Edition HERPA...

Για αρχη καλα ειναι? Εχω σκοπο συντομα να την διπλασιασω την συλλογη μου

Predator":u2kwg1tk said:
1/500 Boeing 757-200 Livery Song (??? μαλλον εταιρια charter)

LoCo της Delta Airlines, στο μεταξυ εχει απορροφηθει απο τη "μαμα" :wink: