Modelling

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ειπα να βαλω τα αεροσκαφη απο ελληνικες (και κυπριακες) εταιρειες που εχω..

:arrow: Apollo Airlines A300B4 1:500 Herpa OG normal edition, NEW Version!! Δεν ειναι αντικατοπτρισμος!! ;)

:arrow: Cyprus Airways A320-200 5B-DAV Herpa 1:500 NG normal edition

:arrow: Olympic Airlines Boeing B737-484 SX-BKC 1:200 Herpa "Athens 2004 Olympic Games" 1500 pcs Limited Edition

:arrow: Olympic Airways Douglas DC-6B SX-DAI 1:400 Aeroclassics, 480 pcs Limited Edition

:arrow: Olympic Airlines Boeing 737-484 SX-BKD 1:400 Phoenix "Athens 2004 Olympic Games" 600 pcs Limited Edition

:arrow: Olympic Airways Boeing B747-212B 1:500 Herpa, OG, third Version

:arrow: Olympic Airways Boeing B737-484 SX-BKG 1:500 Herpa "rainbow livery" OG, 5th Version.

Συντομα (οταν τα παραλαβω - υπολογιζω μεσα στην εβδομαδα, και μετα μολις βρω ωρα για τις φωτο!!! ;) ) ακολουθουνε φωτος απο:

:arrow: Olympic Airways Boeing 737-284A SX-BCA 1:400 Aeroclassics 360 pcs Limited Edition
:arrow: Olympic Airways Airbus A340-313X SX-DFC 1:500 Star Jets 2500 pcs Limited Edition
:arrow: Olympic Airways Boeing 727-284 SX-CBA "Mount Olympos" 1:400 Euroclassics 408 pcs Limited Edition
:arrow: Olympic Airlines Boeing 737-484 SX-BKB "Olynthos" 1:500 Herpa NG normal edition

- EDIT -

Κοιτωντας στον καταλογο του Wings900 βρηκα μεν το Β742 με "rainbow livery", NG σε νεα εκδοση (limited edition :shock:) 1:500 απο την Herpa, αλλα για το ΑΤR τιποτα ακομα!

Σου ξεφέυγει Β720 1/400 Aeroclassics. :twisted:
και άλλα από ότι βλέπω στην δική μου συλλογή.

Β727-200 ΟΑ 1/500
DC-6 OA SX-DAE
B747-200 OA SX-OAA 1/400
....

Δεν παρνάς για καφέ από τα εδώ...
:D

makedonas":4m7rdd2u said:
Ειπα να βαλω τα αεροσκαφη απο ελληνικες (και κυπριακες) εταιρειες που εχω..

:arrow: Apollo Airlines A300B4 1:500 Herpa OG normal edition, NEW Version!! Δεν ειναι αντικατοπτρισμος!! ;)

:arrow: Cyprus Airways A320-200 5B-DAV Herpa 1:500 NG normal edition

:arrow: Olympic Airlines Boeing B737-484 SX-BKC 1:200 Herpa "Athens 2004 Olympic Games" 1500 pcs Limited Edition

:arrow: Olympic Airways Douglas DC-6B SX-DAI 1:400 Aeroclassics, 480 pcs Limited Edition

:arrow: Olympic Airlines Boeing 737-484 SX-BKD 1:400 Phoenix "Athens 2004 Olympic Games" 600 pcs Limited Edition

:arrow: Olympic Airways Boeing B747-212B 1:500 Herpa, OG, third Version

:arrow: Olympic Airways Boeing B737-484 SX-BKG 1:500 Herpa "rainbow livery" OG, 5th Version.

Συντομα (οταν τα παραλαβω - υπολογιζω μεσα στην εβδομαδα, και μετα μολις βρω ωρα για τις φωτο!!! ;) ) ακολουθουνε φωτος απο:

:arrow: Olympic Airways Boeing 737-284A SX-BCA 1:400 Aeroclassics 360 pcs Limited Edition
:arrow: Olympic Airways Airbus A340-313X SX-DFC 1:500 Star Jets 2500 pcs Limited Edition
:arrow: Olympic Airways Boeing 727-284 SX-CBA "Mount Olympos" 1:400 Euroclassics 408 pcs Limited Edition
:arrow: Olympic Airlines Boeing 737-484 SX-BKB "Olynthos" 1:500 Herpa NG normal edition

- EDIT -

Κοιτωντας στον καταλογο του Wings900 βρηκα μεν το Β742 με "rainbow livery", NG σε νεα εκδοση (limited edition :shock:) 1:500 απο την Herpa, αλλα για το ΑΤR τιποτα ακομα!

Elliott LGAV":2ayz8gq8 said:

Ελα ντε που δεν το εχω (ακομα)! Εβαλα απο αυτα που εχω, συν μια λιστα απο αυτα που περιμενω να μου ερθουνε τις επομενες μερες! :P :mrgreen:

ΥΓ: Κακε! ;)

makedonas":1diwshbc said:
Elliott LGAV":1diwshbc said:

Ελα ντε που δεν το εχω (ακομα)! Εβαλα απο αυτα που εχω, συν μια λιστα απο αυτα που περιμενω να μου ερθουνε τις επομενες μερες! :P :mrgreen:

ΥΓ: Κακε! ;)

Καλή τύχη.
Χρειάστηκα τρία χρόνια ψάξιμο σε όλο τον κόσμο και ένα ξύπνημα μέσα στη νύχτα για να το αποκτήσω

makedonas έγραψε:
Elliott LGAV έγραψε:
Σου ξεφέυγει Β720 1/400 Aeroclassics.

Ελα ντε που δεν το εχω (ακομα)! Εβαλα απο αυτα που εχω, συν μια λιστα απο αυτα που περιμενω να μου ερθουνε τις επομενες μερες!

ΥΓ: Κακε!

Καλή τύχη.
Χρειάστηκα τρία χρόνια ψάξιμο σε όλο τον κόσμο και ένα ξύπνημα μέσα στη νύχτα για να το αποκτήσω

never underestimate ebay ;-)

-------

μια ερώτηση παιδιά

υπάρχουνε φήμες, ότι λειτουργούνε Decals στα 1/32 από αυτό το ομορφούλη...

https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=4923

πιστεύω μασί με το 1/32 kit τις Tamiya, http://www.tamiya.de/de/modelle/plastik ... etails.htm

θα ήτανε ένα καταπληκτικό δώρο για τα χριστούγεννα :lol: :lol: :lol:

έχει ακούσει κανεις τίποτα ιδιαίτερο για αυτήν την φήμη ? μήπως μπορεί κάποιος να μου προσφέρει ένα link σχετικά με ελληνικά decals ?

ευχάριστο και φιλικά

Hristos":83l5p5yn said:
μια ερώτηση παιδιά

υπάρχουνε φήμες, ότι λειτουργούνε Decals στα 1/32 από αυτό το ομορφούλη...

https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=4923

πιστεύω μασί με το 1/32 kit τις Tamiya, http://www.tamiya.de/de/modelle/plastik ... etails.htm

θα ήτανε ένα καταπληκτικό δώρο για τα χριστούγεννα :lol: :lol: :lol:

έχει ακούσει κανεις τίποτα ιδιαίτερο για αυτήν την φήμη ? μήπως μπορεί κάποιος να μου προσφέρει ένα link σχετικά με ελληνικά decals ?

ευχάριστο και φιλικά

http://www.kalfakis.gr/aSCALEMODELS/1START_page_SCALE.htm
http://www.aviationmegastore.com/ (Search: Greek AF ή Hellenic)

Παρακαλώ

Και για τους φανατικούς ακόμα 4 available:
http://www.jetcollector.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=ACOAL075A&Category_Code=

makedonas":272wy6cp said:
Μολις αγοαρασα το Β734 SX-BKC σε 1:200 με special olympic colours απο την Herpa στο ebay. Ξερει κανεις ποσα φτιαχτηκανε? Ξερω μονο οτι ειναι limited Edition και οτι ειναι sold out εδω και μερικες βδομαδες..

Thanks in advance 4 the input!

:mrgreen:

Φτιαχθήκανε 1500 τεμ. Αν κοιτάξετε στην πλάτη του κουτιού θα δείτε ποιος αριθμός είναι αυτό που έχετε.
Η προσπάθεια ήταν προσωπικά δική μου, σε συνεργασία με τον φίλο, πιλότο της Ολυμπιακής και μοντελιστή ΒΑΣΙΛΗ Κατινιώτη, που βρήκαμε το SX-BKC στο Hangar και το σαρώσαμε από όλες τις μεριές για να έχετε οι Ελληνες συλλέκτες ένα μοντέλο 100% αυθεντικό. Λυπάμαι που προτιμήσατε το Ε-bay για την αγορά σας, και όχι την Ελληνική αγορά, ίσως για να μας τιμωρήσετε για την προσπάθειά μας.
Δεν έχει εξαντληθεί πάντως. Υπάρχει στην Ελλάδα στα ειδικά καταστήματα.
Η τιμή του Ευρώ 49,00 μαζί με το καταραμένο ΦΠΑ 19%.
Κώστας Κ.
ΥΣ.
Ευχαριστώ πάντως όσους προτίμησαν να κάνουν την αγορά του μοντέλου από την Ελλάδα και μας έδωσαν κουράγιο, να σκεφτόμαστε και άλλα θέματα, αλλά θα δούμε .....

Μενω στο Μοναχο! Πες μου πως (γιατι) απο εδω θα κατεβω Αθηνα για να παρω ενα αεροπλανακι! Δεν βλεπω σχεση τιμη/αποδοση! (μου βγηκε στα 40,90EUR μαζι με ταχυδρομικα και ητανε "buy now" και οχι δημοπρασια!!!!!!) Στο ποστ σου βλεπω ενα παραπονο το οποιο ισως δικαιολογειται (σε μερικες περιπτωσεις ισως) Εγω τουλαχιστον δεν θελω να τιμωρησω κανενα! Τι εχω να κερδισω με κατι τετοιο? Μενω στο εξωτερικο, οταν ερχομαι Ελλαδα παω Θεσσαλονικη.. no further comments..

makedonas":2t05s38v said:
Μενω στο Μοναχο! Πες μου πως (γιατι) απο εδω θα κατεβω Αθηνα για να παρω ενα αεροπλανακι! Δεν βλεπω σχεση τιμη/αποδοση! (μου βγηκε στα 40,90EUR μαζι με ταχυδρομικα και ητανε "buy now" και οχι δημοπρασια!!!!!!) Στο ποστ σου βλεπω ενα παραπονο το οποιο ισως δικαιολογειται (σε μερικες περιπτωσεις ισως) Εγω τουλαχιστον δεν θελω να τιμωρησω κανενα! Τι εχω να κερδισω με κατι τετοιο? Μενω στο εξωτερικο, οταν ερχομαι Ελλαδα παω Θεσσαλονικη.. no further comments..

μένεις Μόναχο ?
τότε ΑΚΥΡΟΝ και συγνώμη.
Μόλις κυκλοφόρησε το διπλό σετ Α-340-300 + Β-747-200 στην 1/1000.
Επίσης επανακυκλοφόρησε, μετά από 2 χρόνια πιέσεις προς την HERPA σε 1/500 τα: Β-737-400, SX-BKB, OLYNTHOS, B-747-200, SX-OAD, OLYPLIC FLAME, Rainbow scheme και A-340-300, SX-DFC, MARATHON

να σε καλά εκεί στο Μόναχο και να έρχεσαι στην Μακεδονία όσο μπορείς περισσότερο, γιατί είναι άλλο πράγμα !

KALFAKIS":1tm1t5lj said:
Η προσπάθεια ήταν προσωπικά δική μου, σε συνεργασία με τον φίλο, πιλότο της Ολυμπιακής και μοντελιστή Κώστα Κατινιώτη, .....
Μηπως εννοεις Βασιλη Κατινιωτη? Ειναι μελος στο airliners.gr αλλα και καλος φιλος :wink:
Παντως συγχαρητηρια για την προσπαθεια. Εχω κι εγω ενα απο τα 1500 τετοια 734!