Νέο Aegean app

• Thread starter Thread starter dimsar
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εμενα μόλις με ξαναπεταξε και θελει παλι σύνδεση. Δεν ξερω και γω πόσες φορες το εχω κανει.
Είναι αστείο πραγματικά. Και ειχε και update χθες ή προχθές και φυσικα έφαγα αποσύνδεση όταν πήγα να μπω

Στην αναζήτηση για πτήσεις με μίλια (όχι στην κανονική) εμφανίζονται ως διαθέσιμα αεροδρόμια τα SXF και THF μαζί με το BER φυσικά!!! Το TXL νομίζω δεν το είδα. :2:o_O:eek:

Και μάλιστα οταν διαλέγεις Βερολίνο, το BER ήταν η τελευταία επιλογή...

Δηλαδή είναι να απορείς με αυτή την εταιρεία σε μερικά πράγματα και ειδικά στο app .
1) Επειδή έχει ξανα αναφερθεί - Κλασικά το check in μέσω app δεν λειτουργούσε σε 5 πτήσεις που είχα τις τελευταίες 2 εβδομάδες και αναγκάστηκα και το έκανα από υπολογιστή
2) Ενώ είχα κλείσει comfort flex, άλλα μίλια μου καταχωρήθηκαν και έπρεπε να πάρω 3 φορές τηλέφωνο για να μου το διορθώσουν - δις αυτό
3) Έχω άλλες 3 πτήσεις, ενώ κατά τη διάρκεια της κράτησης έβαλα την κάρτα μιλίων δεν εμφανίστηκαν ποτέ και όταν πάω να τα προσθέσω δεν με αφήνει.

Η πρόσφατη εμειρία μου,

1. Πριν λίγες μέρες είχα περάσει την ταυτότητα στο boarding pass η οποία στην πύλη εξαφανίστηκε και την ξαναπέρασα.

2. Με αποσυδέει αρκετές φορές τη μέρα.

3. Χθες δεν κατάφερα να κάνω τσεκ ιν ούτε λίγες ώρες πριν, έβγαλε το γνωστό σφάλμα, το έκανα μεσω laptop.

4. Τo alpha bonus conversion λειτουργεί τις μισές φορές

Επειδή ήμουν μπροστά σε τηλεφώνημα γνωστού μου, στο τηλ κέντρο και καλά δεν έχουν ξανακούσει τέτοια περιστατικά, κάτι το οποίο θεωρώ απίθανο. Θεωρούν ότι λειτουργεί κανονικά. Επίσης προτείνουν να κάνεις τη δουλειά μέσω υπολογιστή. Κωμικοτραγικό θα πω

Να ρωτήσω κάτι. Και εγώ που έχω iPhone και η ξαδέρφη μου που έχει Android, δεν είχαμε κανένα θέμα με τσεκ ιν, miles and bonus κτλ σε πρόσφατη εμπειρία. Πως γίνεται μερικοί να έχουν και άλλοι όχι;

Προσωπικά, απεγκατάστησα την εφαρμογή από το κινητό μέχρι να διαβάσω κάτι θετικό.

Όποτε άνοιγα την εφαρμογή μου ζητούσε να κάνω σύνδεση. Αν διάλεγα την επιλογή "remember me for the next 6 months", δεν ήταν επιτυχής η σύνδεση όσες φορές και να προσπαθούσα, μέχρι που έφτανε να κλειδώνει τον λογαριασμό και να χρειάζεται να παίρνω τηλέφωνο για να το ξεκλειδώσουν. Αν δεν διάλεγα την επιλογή για τους 6 μήνες, με άφηνε να μπω κανονικά στο λογαριασμό μου, αλλά την επόμενη φορά που άνοιγα την εφαρμογή, έπρεπε να συνδεθώ ξανά.

Στον καθενα πρεπει να βγαζει διαφορετικα προβληματα
Σε εμενα πχ δεν εχει προβλημα με τη συνδεση ,αλλα check in δεν καταφερα να κανω ποτε στα τελευταια 3-4 ταξιδια που εχω κανει

Εγω την εφαρμογή την έχω για να την έχω, ή το πολύ πολύ για καμία υπενθύμιση κράτησης ή για κάρτα επιβίβασης.
Κάνω τα πάντα απο τον υπολογιστή.
Όχι τώρα με την αναβάθμιση. Απο πάντα έτσι το είχα.
Ούτε ταυτότητες έχω περάσει μέσα ούτε τίποτα.

Τι προνόμιο έχω αν βάλω τα στοιχεία της ταυτότητας στο app; Εντάξει, η FR π.χ. ζητάει ούτως ή άλλως στοιχεία ταυτότητας ή διαβατηρίου στο check-in, αλλά η A3;