Νέο Aegean app

• Thread starter Thread starter dimsar
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δείχνεις μονο το boarding pass στο gate (για εσωτερικές πτησεις). Τίποτε αλλο. Βέβαια μπορείς να δείξεις και gov Wallet

Επομένως δεν είναι και η πιο χρήσιμη λειτουργία του app, εφόσον υπάρχει το gov wallet, το οποίο πιθανόν να είναι ασφαλέστερο.

Και πάλι μόνο για πτήσεις εσωτερικού.

Εδώ η Α3 ζητάει ταυτότητα σε πτήσεις Schengen από Γερμανία, Αυστρία που δεν το κάνει καμία άλλη αεροπορική.

Με το ίδιο σκεπτικό, θα έπρεπε σε κάθε δρομολόγιο ΚΤΕΛ, πλοίων και τρένων στην Ελλάδα να ζητάνε ταυτότητα.

Για της πτήσεις Σένγκεν αν ήξερες τι πλαστό προσπαθεί να περάσει να πάει προς συγκεκριμένες χώρες…

Μα οι υπάλληλοι της κάθε αεροπορικής δεν έχουν τη δικαιοδοσία ούτε και τα τεχνικά μέσα να κάνουν ελέγχους γνησιότητας ταξιδιωτικών εγγράφων. Αν είναι ας βάλουν την Αστυνομία στην είσοδο της περιοχής Schengen, να ελέγχει όπως κάνει στην εκτός Schengen. Και στην αντίστροφη διαδρομή από τον ευρωπαϊκό βορρά προς το νότο δε νομίζω να υπάρχει θέμα ανάγκης μετακίνησης με πλαστά έγγραφα. Θα προτιμήσουν οποιαδήποτε άλλη εταιρεία εκτός της Α3.

ΥΓ: Το θέμα με τα πλαστά διαβατήρια από Ελλάδα προς Β. Ευρώπη αναφέρεται και σε γερμανικά μυθιστορήματα. :party:

Νομίζω πως είναι λογικό να θελει να δει αν θα επιβιβαστεί αυτός που ειναι στην κράτηση και όχι καποιος αλλος.
Σε περίπτωση που γινει κατι πρεπει να ξερουν ποιοι ηταν μεσα. Άσχετα αν κάποιος έχει πλαστή ταυτότητα. Εντός Σενγκεν είσαι όποιος δηλωσεις.

Παντως εχει τύχει να πρεπει να ανοίξω το gov wallet και να εχει εξαφανιστεί η ταυτότητα. Οποτε το οτι υπάρχει και αυτο δεν εξασφαλίζει κατι. Αρα καλυτερα ολα σε ενα σημείο. Και γίνεται τόσο ευκολα

Μα οι υπάλληλοι της κάθε αεροπορικής δεν έχουν τη δικαιοδοσία ούτε και τα τεχνικά μέσα να κάνουν ελέγχους γνησιότητας ταξιδιωτικών εγγράφων. Αν είναι ας βάλουν την Αστυνομία στην είσοδο της περιοχής Schengen, να ελέγχει όπως κάνει στην εκτός Schengen.
Υπάρχουν liaison officers από αστυνομίες άλλων χωρών αλλά και δικοί μας αστυνομικοί στις επιβιβάσεις high risk προορισμών να το πω

Νομίζω πως είναι λογικό να θελει να δει αν θα επιβιβαστεί αυτός που ειναι στην κράτηση και όχι καποιος αλλος.
Σε περίπτωση που γινει κατι πρεπει να ξερουν ποιοι ηταν μεσα. Άσχετα αν κάποιος έχει πλαστή ταυτότητα. Εντός Σενγκεν είσαι όποιος δηλωσεις.
Έχει μια λογική αυτό, ωστόσο έχω ταξιδέψει άπειρες φορές προς Ελλάδα από Γερμανία και Αυστρία, αλλά και προς άλλους προορισμούς Schengen, χωρίς έλεγχο ταυτοπροσωπίας στην πύλη επιβιβασης, όπως και οι υπόλοιποι συνεπιβάτες μου κάθε φορά, χωρίς να υπάρξει ποτέ πρόβλημα κάπου. Και όχι με την Aegean.

Ένα μαύρο χάλι και πάλι. Αποσύνδεση (και πολύ κράτησε), πάλι κωδικούς, πάλι pin, πάλι αποτύπωμα. Η μετατροπή πόντων error 500 και το κερασάκι στην τούρτα OTP με sms/email και σφάλμα στο login του website.

Πραγματικά ντροπή

Κι εγώ έχω (σπάνια) θέματα με το app (σε Iphone) αλλά πραγματικά είναι απορίας άξιο ότι τόσα χρόνια συνεχίζει να έχει θέματα και δυσκολεύει τους χρήστες και δεν κάνει κάτι η εταιρία να φτιάξει ένα app της προκοπής. Ίσως με το να δώσει την κατασκευή του app σε άλλη εταιρία.
Μάλλον γι αυτό και η Sky Express δεν έχει αποφασίσει να κάνει ακόμα εφαρμογή...

Εγώ παρατήρησα όταν κάνει αποσύνδεση αν απλώς την κλείσω και την ανοίξω μετά από 2-3 λεπτά δεν θέλει κωδικούς