Νέο Aegean app

• Thread starter Thread starter dimsar
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τελικά δούλεψε αυτο που λες

Πραγματικά είναι αστείο το θεμα του login στο application. 5 φορες τη μερα. Και πρόσφατα ειχε update. Αλήθεια δεν το χω ξαναδει ποτε σε κανενα application

Νομίζω το πρόβλημα εμφανίζεται όταν η εφαρμογή μένει για πολλή ώρα ανοιχτή στο background. Αν την κλείσεις τελείως αφού τη χρησιμοποιήσεις δεν αποσυνδέεται. Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει

Συμβαίνει και σε εμένα, ωστόσο δε συμβαίνει στις εφαρμογές άλλων αεροπορικών που έχω, π.χ. EW, U2, FR, BA. Εκεί παραμένω συνδεδεμένος. Και πάλι δεν έχω καταλάβει γιατί θέλουν διπλή επιβεβαίωση για τη σύνδεση. Τράπεζα είναι;;;;

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο ακόμα, και μπαίνω συχνά στην εφαρμογή για να παρακολουθήσω τις δοσμένες θέσεις business class σε πτήση που είναι σε αναμονή με κουπόνι. Επειδή διαβάζω αρκετά bugs, απορώ αν είναι θέμα συσκευής, ή ρύθμισης, πχ αν είναι ενεργοποιημένη είσοδος με δακτυλικό αποτύπωμα κτλ. Σε Samsung a34 πάντως, προς τονπαρων δεν είχα κανένα θέμα με την εφαρμογή, πέραν από το γεγονός ότι στην επιλογή σκέλους για αναβάθμιση πτήσης με κουπόνι δεν έκανε scroll δεξιά αριστερά για επιλογής αλλού σκέλους, οπότε έγινε από υπολογιστή.

Όταν λες login εννοείς ότι πρέπει να βάλεις από την αρχή username και password ή απλά συνδέεσαι με fingerprint / face id και σου στέλνει το 6ψήφιο κωδικό επιβεβαίωσης;

Δυστυχώς θέλει πάλι login & password και ζητάει πάλι να ορίσουμε PIN.

Πρόσφατα που μπηκα να κανω το τσεκ-ιν εβγαζε error504 για την επιστροφη και ελεγε οτι ...βρεθηκε αλλος με την επωνυμια μου με το booking ref. ενω ειχα ηδη κανει τσεκ-ιν στην μετάβαση!!! Ποιος άλλος αφου εγω ειχα ταξιδεψει...; Μετά ειπα θα μπω απο την σελιδα της A3 αλλά για καποιο λογο οταν πάταγα τσεκ-ιν η σελίδα με πηγαινε αυτοματα στο app του κινητου και φτου απο την αρχή..Τελικά μετά απο 7 αποτυχημένες προσπάθειες, μπηκαμε σε λαπτοπ άλλου συναδέλφου και εκει εγινε κανονικα απο την σελίδα της εταιρείας!...

Συγνώμη αλλα το θεμα ειναι πως δεν θα πρεπε να συμβαινει καν αυτο το πράγμα και δεν εχει καμια σχεση με το τι συσκευή εχεις. Οπως ολες οι άλλες εφαρμογές ετσι και αυτη θα έπρεπε να λειτουργεί κανονικά για όλους.
Επειδη εχω ακουσει και αποψεις για διαφορες σε apple / samsung. Έχουν αρκετά θέματα και δε κάνουν τιποτα γιαυτό. Έχουν θεμα οι serves τους και αμέτρητα bugs !
Σαν χρήστης δεν θα πρεπε καν να ασχολούμαι με το πως θα μπω και τι τανζανιές θα κανω για να μην αποσυνδέεται.
Post automatically merged:

Οι υλοποιήσεις για μια εφαρμογή ειναι για android και ios. Και στα 2 εχουν σοβαρά θέματα. Τελος

Συμφωνώ οτι θα πρέπει να λειτουργεί για όλους τέλεια αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιοι λόγοι που δεν δουλεύει κανονικά σε κάποιους. Φυσικά η συσκευή παίζει ρόλο διότι αν είναι παλιά μπορεί το λογισμικό να μην υποστηρίζει την εφαρμογή πλέον. Ή μαλλον το αντίθετο. Πολλές φορές θα δείτε ότι σε πολλές εφαρμογές λέει ότι πρέπει να έχεις ας πούμε IOS 15 και πάνω για να δουλεύει η τελευταία έκδοση.

Εγώ προσωπικά, και το έχω ξαναπεί, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Με το που ανοίγω την εφαρμογή, με κανει αυτόματα log in με το face recognition, και η εφαρμογή πετάει. Δεν κολλάει κτλ.

Αν θέλετε να δείτε εφαρμογή με χιλιάδες προβλήματα όλη την ώρα, κοιτάξτε προς ΒΑ μεριά.