Νεο μελος

Bonsoir!

Καλησπέρα σας

Λέγομαι Αλέξανδρος και σας παρακολουθώ πολλα χρόνια :)
Είπα να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από αεροσκάφοι που τραβάω στα διάφορα αεροδρόμια και χώρες που τυχαίνει να περάσω.
Εύχομαι να σας αρέσουν !

Λάτρεις του θέματος επί πολλά χρόνια, με σχετική εμπειρία και στα GDS (δούλευα και σε έναν μέχρι πρότεινος) και πλέον στο χώρο με άλλο πόστο, χαίρετω τα πλήθη και συγχαρητήρια για τα topic σας και τις συζητήσεις :)

Μέχρι το επόμενο ραντεβού - προς το παρόν φωτό αεροσκαφών και αεροδρόμια ;)
 
Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη σε όλους!!! :D Ανακάλυψα το forum σας εντελώς τυχαία... :mrgreen: Από το ελάχιστο που μπόρεσα να περιηγηθώ στα θέματα και στις συζητήσεις, είδα πολύ αναλυτικές πληροφορίες και ελπίζω να βρω χρόνο να κάνω εκτενέστερη αναζήτηση σε θέματα που με ενδιαφέρουν! ;)


Καλώς σας βρήκα! :)


Φιλικά,

Μαριάννα
 
Χρόνια Πολλά Μαριάννα και καλώς ήρθες στο φόρουμ μας. Χαίρομαι που με την πρώτη ματιά σου αρέσει το φόρουμ μας και ειλικρινά θα χαρώ αν βρεις όσες πληροφορίες ψάχνεις και ακόμη περισσότερο αν προσφέρεις και κάποιες από τις γνώσεις σου.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
Μολις ανακαλυψα το φορουμ σας! Καλως σας βρηκα!
 
Καλησπέρα σε όλους παρακολουθώ το φόρουμ σαν επισκέπτης εδω και ένα χρόνο μέλος έγινα μόλις χθες, βρηκά αρκετές πληροφορίες για εταιρίες και αεροδρόμια που με βοηθήσανε πολύ στα ταξίδια μου (αν και πολλές τεχνικές λεπτομέριες δεν τις καταλαβαίνω).
Οφειλώ να πω ένα μπράβο για την ωραιά δουλεία έχει γινει στο φόρουμ.
 
καλώς ήρθες και ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Ελπίζουμε να συνεχίσεις να βρίσκεις στις σελίδες του forum απαντήσεις στις ερωτήσεις σου! Καλή συνέχεια.
 
Καλημέρα σε όλα τα μέλη !
Παρακολουθώ το φόρουμ σαν επισκέπτης αρκετά χρόνια.
Συγχαρητήρια για την καλή δουλεία που έχει γινει στο φόρουμ.

Άρης Καμβύσης
 
Καλώς ήρθα και καλώς σας βρήκα. Βρήκα το forum από αναζήτηση για το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και είπα να κάνω εγγραφή για να μου λύνεται τις απορίες που έχω αλλά και να λέω την άποψή μου. Μπορεί ,δεν ξέρω, αλλά ίσως είμαι το νεότερο μέλος από πλευράς ηλικίας. Ας μιλήσουμε για την αεροπορία, μου αρέσει από πολύ μικρή ηλικία,έχω μάθει και έχω διαβάσει πολλά πράγματα για την αεροπορία, αλλά το μικρόβιο της αεροπορίας γιατί μένω σε απόσταση αναπνοής από το αεροδρόμιο(το αεροπλάνο περνάει για προσγείωση στα 300-400 μέτρα και ταχύτητα 250-300km/h).Έχω ήδη γράψει 23 δημοσιεύσεις. :D :D
 
Καλώς τον Άρη. :great:
 
Χαιρετώ την παρέα .
Άλλο ενα μέλος που μετά απο 1,5 περίπου χρόνο παρακολούθησης του forum , αποφάσισε να κάνει εγγραφή .
Πλέον κάνω περίπου 25.000 μιλια τον χρόνο και το διάβασμα του φόρουμ με βοήθησε στην αναζήτησή πληροφοριών .
 
Top