Νέοι Προορισμοί της ZF

Ε τότε και στο δρμολόγιο SKG-LXS-MJT-JKH-SMI-RHO γιατί μόνο η Χίος και η Σάμος έχουν την μειωμένη τιμή; Δεν θα έπρεπε και οι υπόλοιποι σταθμοί να έχουν τις ίδιες τιμές;
Η Ζάκυνθος και η Κεφαλλονιά είναι κομμάτι τις άγονης γραμμής και αν μια εταιρία έχει άλλη τιμολογιακή πολιτική έστω και σε πτήση κατευθείαν από τη Θεσσαλονίκη προκαλεί αθέμιτο ανταγωνισμό.
Κανονικα δεν έχει το δικαίωμα να μπει ούτε και απευθείας από τη Θεσσαλονίκη άλλη εταιρία διότι αλλιώς θα ίσχυαν άλλες τιμές σε ZTH,EFL.Απλά είναι ναυλωμένη πτήση .
 
REGIONAL":2o2qeiq4 said:
Ε τότε και στο δρμολόγιο SKG-LXS-MJT-JKH-SMI-RHO γιατί μόνο η Χίος και η Σάμος έχουν την μειωμένη τιμή; Δεν θα έπρεπε και οι υπόλοιποι σταθμοί να έχουν τις ίδιες τιμές;

Για δες λίγο καλύτερα το link που παρέθεσα με τα άγονα δρομολόγια.
Άγονες γραμμές θεωρούνται μόνο τα παρακάτω σκέλη:

LXS-MJT-RHO
LXS-MJT-JKH-RHO
LXS-MJT-SMI-RHO
LXS-MJT-JKH-SMI-RHO
SKG-SMI
SKG-JKH

Μην συγχέεις τα δρομολόγια με τα σκέλη που θεωρούνται άγονα. Το αεροπλάνο ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη απλώς γιατί εκεί είναι η βάση του. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλο το δρομολόγιο είναι άγονο.
 
Υπάρχουν αδικίες δηλαδή.
Θεσσαλονίκη-Χίος,Σαμος άγονα.
Θεσσαλονίκη Ζακυνθος,Κεφαλλονιά μη άγονα.
Και οι 2 περιπτώσεις νησιών που αποτελούν μέρος άγονης <<τρενάκι>> γραμμής.
Άλλη αδικία.
Θεσσαλονίκη - Λήμνος,Μυτιλήνη,Ρόδος μη άγονα ακόμα και όταν αυτά αποτελούν τμήμα <<τρενακίου>>.
Και ακόμα μια.
Η κέρκυρα σαφώς πιο τουριστική από τη Ζάκυνθο και την Κεφαλλονιά πλήρως άγονη.
This is Greece!!!
 
Το θέμα είναι οι νέοι προορισμοί της Athens. Τα off topic σου REGIONAL να τα σταματήσεις άμεσα, πόσο μάλιστα όταν γράφεις και λανθασμένα πράγματα.
 
Καλησπερα σε ολους,κοιταζα την athens airways αν δειχνει τι πτησεις θα εχει μετα τα τελη του σεπτεμβρη,
και ειδα οτι συμπεριελαβε την Κερκυρα και το Βολο στους προορισμους χωρις φυσικα να δειχνει δρομολογια.
Μου εκανε εντυπωση ομως ,οτι αν βαλετε απο Κερκυρα βγαζει προορισμο την Αθηνα .Ενω απο το Βολο τη Σαντορινη δεν το καταλαβα αυτο.
Γνωριζετε κατι?
 
Το νέο χειμερινό πρόγραμμα της εταιρείας θα ισχύσει απο την 1η Οκτωβρίου. Θα ανακοινωθεί πιθανότατα στο τέλος της επόμενης εβδομάδας αλλά κάτι θα κάνουμε να το έχουμε νωρίτερα ;) Σύμφωνα με πληροφορίες η Κέρκυρα συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα με σύνδεση απο Αθήνα. Για Βόλο δεν υπάρχει κάτι, πόσο μάλλον για σύνδεση με Σαντορίνη!
 
Το πρόγραμμα θα ισχύει από 28/9. Κάποια πράγματα τα έγραψα ήδη στο άλλο topic.
 
Τώρα και Λάρνακα; Τη βρήκα στους προορισμούς, πτήσεις πάντως όχι.
 
Υπήρχε μία έκτακτη ναυλωμένη πτήση από Λάρνακα, την Τρίτη 8 Μαΐου. Η ZF πωλούσε εισιτήρια στο σκέλος από Αθήνα για Λάρνακα, το οποίο -προφανώς- θα πήγαινε κενό.
 
Οπως διαβάζω σε άρθρο που βρήκα εδώ:
http://www.goodnet.gr/index.php?id=5,28265,0,0,1,0
η Athens σκέφτεται να ξεκινήσει και πτήσεις προς Ρέθυμνο.. Αυτό που μου έκανε όμως μεγαλύτερη εντύπωση και δεν νομίζω οτι έχει αναφερθεί είναι οτι στο χειμερινό πρόγραμμα θα υπάρχουν πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Σόφια, Βουκουρέστι και Μιλάνο :!:
 
Top