Νέοι Προορισμοί της ZF

• Thread starter Thread starter ptiseisA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
την ΑΕΚ ειχαμε, γι'αυτο προεκυψε η πτηση για ΙΟΑ

H Κέρκυρα μπήκε στο πρόγραμμα πτήσεων απ' ό,τι είδα στο site της εταιρείας, αλλά για τους λοιπούς προορισμούς τύπου Γιάννενα, Βόλος δεν είδα κάτι...Επίσης υπάρχει ανακολουθία ανάμεσα στον χάρτη πτήσεων της αρχικής σελίδας και του προγράμματος πτήσεων...

Την κερεκυρα την γραφει μεν στις κρατησεις εισιτηριων ( στο drop down bar και μονο εκει και με 5 διαφορετικες ημερομηνιες, ακομη και μεσα στον Οκτωβριο δεν μπορεσε να με βγαλει θεση), αλλα ουτε στο Γραφειο Τυπου λεει κατι, ουτε και στον χαρτη στην αρχικη δειχνει προορισμο την Κερκυρα!..

Η κέρκυρα έχει μπει κανονικά στο σύστημα κρατήσεων και μπορείς να κλείσεις κανονικά.
108 one way τελική τιμή
178.99 return τελική τιμή
για οποιοδήποτε ΠΣΚ του Οκτωβρίου..
Αυτά δεν θα τα βάλουν με 1 ευρώ όπως κάνανε με τους άλλους προορισμούς όταν ανοιγαν;;;

Ενδεικτικα ειχα βαλει 18.10 που ξερω οτι ειναι Κυριακη γιατι εχουν τα αδελφια μου γεννεθλια, και με εβγαλε οτι δεν υπαρχουν θεσεις... :oops:

Re: Απορίες για flight info της Athens Airways

OA-F/A":1uockr97 said:
Εγώ μπορώ να ρωτήσω κάτι άλλο; Ξέρει κανείς αν υπάρχει σχεδιασμός να ξεκινήσει η ZF πτήσεις για τα Γιάννενα; Είδα προχτές νομίζω στους πίνακες του ΑΙΑ μια αναχώρηση απογευματινή της εταιρείας για ΙΟΑ. Ένα φίλος μου στα ΙΟΑ μου είπε ότι ψάχνουν για γραφείο στο αεροδρόμιο και εκτελούν δοκιμαστικές πτήσεις. Ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσουν προς τα εκεί και για πότε περίπου;

Η πτήση που είδες προχτές ήταν για την ΑΕΚ που έπαιζε με τον ΠΑΣ. Η εταιρία έχει κάνει συμβόλαιο με τη Superleague για μεταφορά των ομάδων με πτήσεις Charter. Όσο για το γραφείο, φαίνεται δε διάβασες παραπάνω... Δοκιμαστικές πτήσεις δε γίνονται.

MerNion":23k0wtxj said:
Αυτά δεν θα τα βάλουν με 1 ευρώ όπως κάνανε με τους άλλους προορισμούς όταν ανοιγαν;;;

Αντιγράφω απάντησή μου από το topic της οικονομικής πολιτικής:

Αν παρατηρήσεις, σε κάθε προορισμό, όταν υπάρχουν πτήσεις Παρασκ/Σάββατο/Κυριακή (μετά το μεσημέρι) που είναι και οι πιο δημοφιλείς επιλογές (λόγω ΠΣΚ) οι τιμές ξεπερνάνε τα 100 ευρώ. Αντίθετα, αυτό δε συμβαίνει στις πρωινές πτήσεις ή σε πτήσεις μέσα στη βδομάδα.

Ναι οκ να γίνεται αυτό στην συνέχεια αλλά τουλάχιστον στο ξεκίνημα το δρομολογίου για 1-2-3 εβδομάδες θα μπορούσε να τα έχει πιο χαμηλά για να χτυπήσει την Aegean..
Για παράδειγμα (τόσο που σκέφτομαι να το κλείσω κι ολας) η Aegean το ΠΣΚ 23-25 Οκτωβρίου έχει και πήγαινε και έλα με 1 ευρώ!
Πας Παρασκευη, γυρνάς Κυριακή με τελική τιμή 55 ευρώ!!!!! Συγγνώμη για την διαφίμηση στην Aegean αλλά σιγά μην δώσω 178.99 στην Athens... Είπαμε...

Όπως είχα γράψει τότε, ίσως το κάνει όταν ανακοινωθεί και επίσημα το πρόγραμμα (ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει κάτι, μόνο τα ψεύτικα δελτία τύπου για τα φοιτητικά). Απ την άλλη, πρέπει με κάποιο τρόπο να πληρώσουν τη 1 παραπάνω αεροσυνοδό (για τους 49 επιβάτες), τα μάφιν...