Νέος ΥΜΕ & η πώληση των ΟΑ.

• Thread starter Thread starter docORL
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Καλα παμε η για κλειδωμα η σβησιμο...! :banana:

Παιδια ο καθενας εχει τη γνωμη του και οτι και να λεμε εδω οι γνωμη του καθενος δυσκολα θα αλλαξει.
Ομως στο εξωτερικο το ονομα της ΟΑ δεν ειναι τοσο ασχημο στο ακουσμα οπως εδω.Απο προσωπικη μου εμπειρια γνωριζω πχ. οτι στην Αμερικη πολλοι που θελουν να ερθουν στην Ελλαδα το κανουν με την ΟΑ.Οι λογοι?Δε ξερω αν ειναι η τιμη της ΟΑ,που τη θεωρω καλη βεβαια για ενα ταξιδι μετ'επιστροφης.Πιστευω ομως οτι σε μακρυνους προορισμους που δε γνωριζουν καλα την Ελληνικη μιζερια,ειναι πολλοι που θεωρουν την ΟΑ συνωνυμη της Ελλαδας.

Και για να δωσω και ενα παραδειγμα, εχω και το e-mail ενος Αμερικανου που η γυναικα του ειχε ονειρο να ερθει στην Ελλαδα και ο ανδρας της εκλεισε με ΟΑ απο JFK και οχι με αλλη εταιρια.Γιατι καπως ετσι ονειρευονται καποιοι να ερθουν στην Ελλαδα.Με την ελληνικη εταιρια,που εδω και τοσα χρονια κανει το δρομολογιο.Εδω, επειδη καθημερινα ακουγονται πολλα, εχει χασει το ονομα τη παλια αιγλη του.Εκει οχι τοσο.

NFEEFE":32169b1j said:
...εχω και το e-mail ενος Αμερικανου που η γυναικα του ειχε ονειρο να ερθει στην Ελλαδα και ο ανδρας της εκλεισε με ΟΑ απο JFK και οχι με αλλη εταιρια...
Έμαθες τελικά τι έγινε;
Τον χώρισε;

Χαχα,εισαι πολυ αστειος.

Για να συμπληρωσω το αστειο σου...
Τι να σου πω,αν ακυρωθηκε η πτηση μπορει! :thx:
Κατα τα αλλα εγω ενα παραδειγμα εφερα.Δε χρειαζεται να κοροιδευουμε.

Θα μπορουσες βεβαια να προσφερεις εποικοδομητικα στη συζητηση, αν εβλεπες και το υπολοιπο ποστ.

Επειδή δεν θέλω να κλειδώσω ένα επιπλέον θέμα για την ΟΑ, θέλω να παρακαλέσω για μια επιπλέον φορά να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Αν δεν ηρεμήσουν θα πρέπει να προχωρήσουμε σε νέες διαγραφές μελών (ναι μελών και όχι δημοσιεύσεων) ώστε να επιβάλουμε την ηρεμία.

Δεν είμαι κ τόσο σίγουρος για το πόσο γνωστή είναι οι ΟΑ στο εξωτερικό..κ δεν εννοώ για αυτούς που ταξιδεύουν κάθε μέρα ή για αυτούς που το χουν χόμπι αλλά για το ευρύ κοινό..Πόσοι Έλληνες ξέρουν ποιας χώρας είναι η TAP ? για να μην πάω εκτός Ευρώπης..γνωστή είναι η ΒΑ κ η KLM οπότε μην το χάσουμε εντελώς..αν δεν βλέπουν το λόγκο, τα αεροσκάφη κ τις διαφημίσεις σου πως είναι δυνατόν να είσαι γνωστός? από τις ιστορίες για τον Ωνάση το'60? κ στο κάτω κάτω κ η TWA γνωστή ήταν αλλά δεν την έσωσε..

Χάνουμε όμως το βασικό, το πρόβλημα είναι ότι εδώ κ κάποια χρόνια οι ΟΑ έχουν σταματήσει να εξυπηρετούν. Πετάνε σε λίγους προορισμούς κ αυτούς εντελώς αναξιόπιστα - μιλάω για εξωτερικό, όπου στο σύνολο των προορισμών υπάρχει ανταγωνιστής. Θυμηθείτε πόσες φορές δεν κλείσατε με ΟΑ επειδή υπήρχε το ενδεχόμενο απεργίας κ πήγατε αλλού..ο κόμβος της εταιρείας έχει όρια στην Μακεδονία κ στα νησιά κ χίλια άλλα τέτοια...

Ξέρω, φταίνε αυτοί που χάρισαν τα φιλέτα κτλ δεν θα κάνει διαφορά το ποιος φταίει, κρατική είναι, διοικείται κ διοικούνταν από αυτούς που ψηφίσαν-με οι εκατομμύρια φοροφυγάδες αυτής της χώρας..είναι δλδ αυτή που μας αξίζει..

το ζουμί γράφτηκε πιο πάνω από κάποιο φίλο, αν είναι ευκαιρία κ κοψοχρονιά γιατί δεν μπορούμε να την πασάρουμε τόσα χρόνια?

παιδια ετοιμαστειτε για ενα νεο big bang http://capital.gr/news.asp?Details=666238

παει και η etihad! ποιος μενει ειπαμε ?????

και το ζουμι της υποθεσης:Πλέον, η μοναδική ελπίδα της κυβέρνησης συνοψίζεται στο να εμφανιστούν στο διαγωνισμό Έλληνες επιχειρηματίες για να «σώσουν την παρτίδα». (Ανδριανοπουλος και ρεστης)???

επισης απο capital :Από την πλευρά του το υπουργείο Ανάπτυξης επιβεβαιώνει την αποχώρηση της Etihad Airways από το διαγωνισμό, η οποία, σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους αποδίδεται σε εσωτερικές διεργασίες της εταιρείας του Αμπού Ντάμπι.

Όπως και στην περίπτωση της Catar Airways, το υπουργείο Ανάπτυξης υποστηρίζει ότι έχει στη διάθεση του τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η Etihad Airways κατέθεσε μη δεσμευτική προσφορά για την εξαγορά των Ολυμπιακών Αερογραμμών.

manaras":2frq4vlk said:
παιδια ετοιμαστειτε για ενα νεο big bang http://capital.gr/news.asp?Details=666238

παει και η etihad! ποιος μενει ειπαμε ?????
??

Με... ελαφρά πηδηματάκια την κάνουν οι Εμίρηδες από τους... κακομοίρηδες της Ολυμπιακής! Αμάν ρε παιδιά, αφήνετε τέτοιο "κελεπούρι" με φοβερό brand-awareness να πάει έτσι χαμένο??? :twisted: Ιnsallah τώρα να βρεθεί άλλο θύμα :thx:

Η Etihad Airways διαψεύδει οποιαδήποτε συμμετοχή στον διαγωνισμό για την Ολυμπιακή.

Σήμερα αναμένεται να κατατεθούν οι προσφορές για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Ωστόσο, λίγες μόλις ώρες πριν λήξει η κρίσιμη φάση του διαγωνισμού αποκρατικοποίησης της Ολυμπιακής για τις δεσμευτικές προσφορές των υποψήφιων επενδυτών, η κρατική αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Etihad Airways, διαψεύδει οποιαδήποτε συμμετοχή στον διαγωνισμό για την Ολυμπιακή.

«Δεν έχουμε καμία εμπλοκή με κανένα κονσόρτσιουμ που να ενδιαφέρθηκε για τις Ολυμπιακές Αερογραμμές», επισημαίνει στέλεχος της εταιρείας του Αμπού Ντάμπι, σε απάντηση σχετικού ερωτήματος που δέχθηκε από το πρακτορείο Bloomberg.

Συνεργάτες του πρώην υπ. Μεταφορών, ο οποίος εξακολουθεί να χειρίζεται το θέμα της Ολυμπιακής, επισημαίνουν ότι οι σύμβουλοι αποκρατικοποίησης έχουν στα χέρια τους τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν τη συμμετοχή της Etihad στη διαγωνιστική διαδικασία και εάν χρειαστεί «θα τα δημοσιοποιήσουμε, μετά τη λήξη του διαγωνισμού».

http://www.kathimerini.gr

Αντε να δουμε τωρα τι θα μας πουν παλι. Απ' οτι θυμαμαι αν αποτυχει ο διαγωνισμος η ΟΑ πρεπει να σταματηση να πεταει την επομενη μερα δηλ αυριο σωστα? ετσι δεν ελεγε ο Χατζηδακης οταν πηρε το οκ απο την ΕΕ για τον διαγονισμο και την Πανθεων? Αληθεια η Πανθεων θα πεταξη ποτε?

απο το megatv :

Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι μεταξύ των επενδυτών είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί η Air One, η εταιρεία που μπήκε πρόσφατα στην Alitalia.

τι αλλο λετε να ακουσουμε ?

Τελικα μαλλον ο κυριος ρεστης θα την παρει την εταιρεια που μαλλον ειναι και ο πιο αξιολογος απο ολουσ αυτους.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.