Νέος ΥΜΕ & η πώληση των ΟΑ.

• Thread starter Thread starter docORL
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
aas59":136xxgfz said:
Σκέψου όμως ότι ΑΝ η ΟΑ ήταν κερδοφόρα αντί ζημιογόνα , ότι μπορεί τα χρήματα που εξανεμίστηκαν στην μαύρη τρύπα της να δημιουργούσαν νέα νοσοκομεία και Κέντρα πρώτων βοηθειών σε περισσότερα μέρη της Ελλάδας κάνοντας έτσι την ανάγκη για αεροδιακομιδές πολύ μικρή έως ελάχιστη.

Άν και ο συλλογισμός αυτός ακούγεται λογικός, τον βρίσκω ουτοπικό για την Ελλάδα. Έχεις μετρήσει ποτέ πόσα νησιά μας έχουν από 50 κατοίκους και επάνω? Είναι δυνατόν να έχουμε σε όλα νοσοκομεία ή έστω σταθμούς πρώτων βοηθειών? Και ας πούμε ότι τα λεφτά να τα φτιάξεις και να τα συντηρείς, βρίσκονται. Προσωπικό πού θα βρείς? Πώς θα έχεις γιατρό-ούς μόνιμα στην Ηράκλεια?

Επειδή το θέμα "υγεία-αεροδιακομιδές-νησιά" το έχω φάει στη μάπα, ξέρω ένα πράγμα. Σαφώς το καθεστώς θα μπορούσε να είναι καλύτερο, αλλά όχι και πάρα πολύ καλύτερο, και με τίποτα τέλειο. Απλά πάιρνουμε απόφαση ότι σε μιά χώρα με τέτοια γεωγραφία....έτσι είναι τα πράγματα.

Συγνώμη για το ultra-off. Τί λέγαμε? :oops:

Παντως πιστεύω πως και με πολύ λίγη προσπάθεια απο πλευράς κυβέρνησης και διοίκησης η Ο.Α. θα μπορούσε να παίζει κυρίαρχο ρόλο στην Ευρώπη. Το πως την χειρίστηκαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις και τα "σύμφέροντα" την πήγαν όπου είναι. Στο DNA μας ό,τι καλό έχουμε να το ........
Απλά θλιβερό να θυσιάζεται μια τέτοια εταιρία με τέτοια ιστορία και προσωπικό για ηλιθιότητες. Θα μπορούσε να ήταν το καμάρι της Ελλάδας. :?

Constantinos":pdjwlczo said:
Παντως πιστεύω πως και με πολύ λίγη προσπάθεια απο πλευράς κυβέρνησης και διοίκησης η Ο.Α. θα μπορούσε να παίζει κυρίαρχο ρόλο στην Ευρώπη. Το πως την χειρίστηκαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις και τα "σύμφέροντα" την πήγαν όπου είναι. Στο DNA μας ό,τι καλό έχουμε να το ........

Συγχαρητήρια, κατόρθωσες να συγκεντρώσεις σε τόσο λίγες γραμμές τόσες νεοελληνικές προκαταλήψεις, δεισιδαιμονίες και στερεότυπα: για όλα φταίνε οι κακές κυβερνήσεις και οι πολιτικοί μας (που εκλέγονται προφανώς από κάποιον άλλο λαό) ενώ η ακούραστη και με χαρισματικό DNA "λαϊκή εργατική τάξη" ξημεροβραδιάζεται στη δουλειά, σε πείσμα όλων των ανθελλήνων της νέας παγκόσμιας τάξης των Βρυξελλών και της Λέσχης Μπίλντελμπεργ που απεργάζονται τα χειρότερα για τη χώρα. Και φυσικά, ως κερασάκι, αν δεν ήταν όλοι αυτοί στη μέση, η κρατική ΟΑ θα μεγαλουργούσε και θα ήταν κάτι μεταξύ Cathay Pacific και Emirates ένα πράγμα, χωρίς καμία επιπλέον προσπάθεια από το ήδη εξαντλημένο (από τη λούφα) προσωπικό της... (οκ, έβαλα και λίγες σάλτσες παραπάνω)

Σοβαρευτείτε....... :rant:

Νομίζω ότι το έχουμε εξαντλήσει το θέμα. Για όλα φταίνε οι εργαζόμενοι. Οι καθαρίστριες που δεν καθαρίζουν, οι οδηγοί που δεν οδηγούν, οι πιλότοι που δεν πετάνε, οι αεροσυνοδοί που δεν σερβίρουν, οι τεχνικοί που δεν φτιάχνουν τίποτα και όλοι οι υπόλοιποι διοικητικοί που έχουν κάνει κατάληψη στα γραφεία της ΟΑ και πληρώνονται με το έτσι θέλω από το δημόσιο χωρίς αντικείμενο εργασίας!
Πληροφορίες λένε ότι η NASA εξελίσει ένα μοντέλο λειτουργίας των εταιρειών χωρίς ανθρώπινο δυναμικό, όλα θα λειτουργούν αυτόματα δηλαδή!! Άντε μήπως δούμε καμμιά άσπρη μέρα, να μην μπαίνουν μέσα και οι εταιρείες!!!!!

LAX":1pp3ih2l said:
Νομίζω ότι το έχουμε εξαντλήσει το θέμα. Για όλα φταίνε οι εργαζόμενοι. ..πληρώνονται με το έτσι θέλω από το δημόσιο χωρίς αντικείμενο εργασίας!
Πληροφορίες λένε ότι η NASA εξελίσει ένα μοντέλο λειτουργίας των εταιρειών χωρίς ανθρώπινο δυναμικό, όλα θα λειτουργούν αυτόματα δηλαδή!! Άντε μήπως δούμε καμμιά άσπρη μέρα, να μην μπαίνουν μέσα και οι εταιρείες!!!!!

Αναφέρεις κάποια πράγματα με ειρωνεία, αλλά το παράδοξο είναι ότι στη χώρα μας ισχύουν... Εγώ πάλι, θα προτιμούσα ένα ορθολογικό μοντέλο λειτουργίας των δημόσιων εταιρειών (αφού στον ιδιωτικό τομέα αυτό είναι κανόνας) βασισμένο στις ανάγκες της αγοράς και των πολιτών και όχι στο βόλεμα χιλιάδων κηφήνων (που πολλοί από αυτούς, όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο, πληρώνονται με το έτσι θέλω)

Επαναλαμβάνω ότι αν η ΟΑ ήταν τέτοιο τεφαρίκι, θα μάλωναν ποιός να την πρωτοπάρει - αντί να την έχουν για τα μπάζα.

Cyverius":3jk0ug77 said:
Constantinos":3jk0ug77 said:

Συγχαρητήρια, κατόρθωσες να συγκεντρώσεις σε τόσο λίγες γραμμές τόσες νεοελληνικές προκαταλήψεις, δεισιδαιμονίες και στερεότυπα: για όλα φταίνε οι κακές κυβερνήσεις και οι πολιτικοί μας (που εκλέγονται προφανώς από κάποιον άλλο λαό) ενώ η ακούραστη και με χαρισματικό DNA "λαϊκή εργατική τάξη" ξημεροβραδιάζεται στη δουλειά, σε πείσμα όλων των ανθελλήνων της νέας παγκόσμιας τάξης των Βρυξελλών και της Λέσχης Μπίλντελμπεργ που απεργάζονται τα χειρότερα για τη χώρα. Και φυσικά, ως κερασάκι, αν δεν ήταν όλοι αυτοί στη μέση, η κρατική ΟΑ θα μεγαλουργούσε και θα ήταν κάτι μεταξύ Cathay Pacific και Emirates ένα πράγμα, χωρίς καμία επιπλέον προσπάθεια από το ήδη εξαντλημένο (από τη λούφα) προσωπικό της... (οκ, έβαλα και λίγες σάλτσες παραπάνω)

Σοβαρευτείτε....... :rant:

Φιλε μου,αυτο και το προηγουμενο ποστ σου απλα πρεπει να σβηστουν.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΑΑΡΑΔΕΚΤΑ.Ασε που μας τα εχεις ξαναγραψει 10000 φορες.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
Show some RESPECT!

Aυτο το πραγμα παλι που γινεται με τα βιβλια της ΟΑ,να δουμε που θα βγαλει!Δε λεω,πρεπει να γινει,αλλα τη προηγουμενη φορα εβγαλε σε καταγγελια της Α3 εναντιων της ΟΑ...!
:great:

NFEEFE":1pieaph9 said:
Φιλε μου,αυτο και το προηγουμενο ποστ σου απλα πρεπει να σβηστουν.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΑΑΡΑΔΕΚΤΑ.Ασε που μας τα εχεις ξαναγραψει 10000 φορες.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
Show some RESPECT!

Ok, σίγουρα επαναλήφθηκαν κάποιες απόψεις μου, που προφανώς δεν αρέσουν σε κάποιους υπαλλήλους/εξαρτημένους της ΟΑ οι οποίοι ίσως αναπολούν καθεστώτα Σοβιετικού τύπου, με μια -κρατική- εταιρεία και μια -κοινή- άποψη και σε όποιον αρέσει. Για εμάς τους υπόλοιπους στην απ'εξω, που δεν έχουμε δωρεάν εισιτήρια από την ΟΑ και κάνουμε έρευνα αγοράς πριν πετάξουμε (και συνεπώς προτιμούμε την ύπαρξη ανταγωνισμού) μάλλον δεν αναλογεί δικαίωμα αντίθετης γνώμης, μπροστά στον αγέρωχο αετό της Ολυμπιακής... :?

Cyverius":15mlhlsv said:
Ok, σίγουρα επαναλήφθηκαν κάποιες απόψεις μου, που προφανώς δεν αρέσουν σε κάποιους υπαλλήλους/εξαρτημένους της ΟΑ οι οποίοι ίσως αναπολούν καθεστώτα Σοβιετικού τύπου, με μια -κρατική- εταιρεία και μια -κοινή- άποψη και σε όποιον αρέσει. Για εμάς τους υπόλοιπους στην απ'εξω, που δεν έχουμε δωρεάν εισιτήρια από την ΟΑ και κάνουμε έρευνα αγοράς πριν πετάξουμε (και συνεπώς προτιμούμε την ύπαρξη ανταγωνισμού) μάλλον δεν αναλογεί δικαίωμα αντίθετης γνώμης, μπροστά στον αγέρωχο αετό της Ολυμπιακής... :?

:great: :great: :great:
Για όλα φταίει ο Γκορμπατσόφ...

Μήπως αγαπητοί να αφήσετε τα μίση στην άκρη, ή να τα συζητήσετε μέσω προσωπικών μηνυμάτων;
Ας γράφουμε εδώ τις (όποιες) εξελίξεις για την πώληση των ΟΑ και ας "σφαζόμαστε" στα ιδιαίτερα...

Τι προτροπές κάναμε, τι post σβήσαμε, τι επεξεργασίες κάναμε, τι απειλές για κλείδωμα γράψαμε... :wall:

Τίποτα!!! Εσείς το χαβά σας. Αποχαιρετήστε λοιπόν και αυτή την παιδική χαρά. :deadthread:

Η επόμενη θα έχει κατευθείαν delete post χωρίς προειδοποιήσεις και ευγένειες. Εγώ κανονικά θα πρότεινα να μην ξανανοιχτεί topic με θέμα την πώληση των ΟΑ μέχρι να τελειώσει η όλη διαδικασία πώλησης (ή μη πώλησης). Αλλά δεν αποφασίζω μόνο εγώ... :roll:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.