O.A. NEWS !!!

• Thread starter Thread starter Ikarus
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
i Oa den exoun to perithwrio na apergisoun

Oi OA oxi, h OA...isws!

Αυτό μου θυμίζει αρχές του '90 με τις πρωινές και βραδινές πτήσεις

Ναύλους προσφοράς στην τιμή των 30 ευρώ, ανά διαδρομή, προσφέρουν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές σε όσους επιλέξουν να ταξιδέψουν από την Αθήνα προς 14 προορισμούς του εσωτερικού (και αντίστροφα) κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Από το capital.gr

:arrow: http://www.capital.gr/news.asp?Details=251196

Αυτό που είδα να γράφετε στα γραφεία της ΟΑ στο Ηράκλειο είναι : Η πρώτη πρωινή από Αθήνα για Ηράκλειο καθώς και η τελευταία βραδινή από Ηράκλειο για Αθήνα 30 ευρώ χωρίς φόρους αεροδρομίου

Ειναι μια ανταγωνιστικη προταση στο θεμα των τιμων.Εκει που δεν πεταει μονη της φυσικα.

Από αύριο εισάγεται και το νέο, αναβαθμισμένο προϊόν στις πτήσεις εσωτερικού, τόσο στην οικονομική όσο και στη διακεκριμένη θέση (αφορά μόνο στην τροφοδοσία). Μικρές βελτιώσεις θα γίνουν και στις πτήσεις εξωτερικού, οι οποίες όμως δεν θα είναι τόσο εμφανείς. Μεθαύριο θα πετάξω SKGATH, ανυπομονώ!

Cross":k3tjojfj said:
Από αύριο εισάγεται και το νέο, αναβαθμισμένο προϊόν στις πτήσεις εσωτερικού, τόσο στην οικονομική όσο και στη διακεκριμένη θέση (αφορά μόνο στην τροφοδοσία). Μικρές βελτιώσεις θα γίνουν και στις πτήσεις εξωτερικού, οι οποίες όμως δεν θα είναι τόσο εμφανείς. Μεθαύριο θα πετάξω SKGATH, ανυπομονώ!

Συγγενής μου που ταξίδεψε πρόσφατα άκουσε τις F/As να συζητούν ότι από 1/3 θα σερβίρουν και κρουασανάκια. Περισσότερες λεπτομέρειες δε γνωρίζω :? Για να δούμε!

P.S.: ο χυμός της εταιρίας που σερβίρεται στις ΟΑ το τελυταίο διάστημα είναι επιεικώς απαράδεκτος. προτιμούσα τους παλιούς καλούς χυμούς Λακωνία. sorry για τη γκρίζα διαφήμιση.

Εντελώς εκτός θέματος, αλλά θα το γράψω:
d|m|tr|s":331jo4py said:
P.S.: ο χυμός της εταιρίας που σερβίρεται στις ΟΑ το τελυταίο διάστημα είναι επιεικώς απαράδεκτος. προτιμούσα τους παλιούς καλούς χυμούς Λακωνία. sorry για τη γκρίζα διαφήμιση.
Οι ΟΑ συνεργάζονται με την PepsiCo, οπότε είναι λογικό να έχουν χυμό πορτοκάλι Ήβη. Κι εμένα μου αρέσει περισσότερο ο Λακωνία, όμως γενικά σαν προϊόν ο Ήβη είναι μάλλον καλύτερος.

Αν και δεν είναι της παρούσης, επίσης μου αρέσει το γεγονός ότι οι ΟΑ συνεχίζουν να προσφέρουν 100% χυμό πορτοκάλι και δεν έκαναν περικοπές σαν την Α3 που αντικατέστησε το φυσικό χυμό με το φθηνότερο και διατροφικά φτωχό νέκταρ.

Πολιτισμός

Και για να εξιλεωθώ για την προηγούμενη εκτός θέματος παρέμβασή μου, επιστρέφω στα νέα των Ολυμπιακών Αερρογραμμών.

Πολιτιστικά νέα:

Οι Ολυμπιακές Αερογραμμές, η Ολυμπιακή Αεροπορία αλλά και η Ολυμπιακή Αεροπλοΐα είναι μεγάλοι χορηγοί του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Στα πλαίσια αυτής της χορηγίας, οι ΟΑ προσφέρουν στους επιβάτες της διακεκριμένης θέσης στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη δωρεάν εισιτήρια για τις παραστάσεις του ΚΘΒΕ της τρέχουσας περιόδου.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.