O.A. NEWS !!!

• Thread starter Thread starter Ikarus
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
SARIDAKIS VASILIS":e7ebicsm said:
Αυτό μου θυμίζει αρχές του '90 με τις πρωινές και βραδινές πτήσεις

Ναύλους προσφοράς στην τιμή των 30 ευρώ, ανά διαδρομή, προσφέρουν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές σε όσους επιλέξουν να ταξιδέψουν από την Αθήνα προς 14 προορισμούς του εσωτερικού (και αντίστροφα) κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Από το capital.gr

:arrow: http://www.capital.gr/news.asp?Details=251196

Εκλεισα για μετα το Πασχα Αθηνα-Χιο-Αθηνα 60 ευρω......ομως οι φοροι ειναι ενα εισιτηριο ακομα δηλαδη 64 ευρω με την αποικιακου τυπου τιμολογιακη πολιτικη του αεροδρομιου......Επισης παρατηρησα πως η υπαλληλος προσπαθησε να μου κλειση με αλλη τιμη και μονο οταν της ειπα για την συγκεκριμενη προσφορα τοτε το ξανακοιταξε......

64!ευρω σαν πολλα δεν ειναι.Ειπαμε ακριβεια αλλα οχι και τοσα στους φορους.Το ξανακοιταξες;

jetflight":35gkls1a said:
64!ευρω σαν πολλα δεν ειναι.Ειπαμε ακριβεια αλλα οχι και τοσα στους φορους.Το ξανακοιταξες;

Το κοιταξα και μαλιστα πολλες φορες......60 για την πτηση και 64 για την αποικιακου τυπου συμβαση που εχουμε με την φιλτατη γερμανικη εταιρεια που εκμεταλευετε τους Ελληνες ιθαγενεις..........

Οι ΟΑ ανανεωσαν τη συνεργασια με της Κυπριακες Αερογραμμες και προσθεσαν και το δρομολογιο Θεσσαλονικη-Παριση που πραγματοπιουν οι Κυπριοι 3 φορες την εβδομαδα, τωρα θα το προσφερουν οι ΟΑ και σαν δικο τους δρομολογιο. Λεγεται οτι ο κ. Βλαμης της ΟΑ θελει οι Κ.Α. να αναλαβουν ολα τα δρομολογια εξωτερικου της ΟΑ απο Θεσσαλονικη, για να επικεντρωθη και να ενησχηση τα δρομολογια της στην Αθηνα. Φανταζεστε να γινει κατι τετοιο? Πως σας φενεται?

Νομίζω ότι είναι μια έξυπνη λύση για την αντιμετώπιση του θερινού προγράμματος των Ο.Α., που με τις πρόσφατες απώλειες αεροσκαφών είναι στον αέρα. Τι θα γίνει όμως αν οι Κ.Α. κάποια στιγμή αποφασίσουν να σταματήσουν; Δεν θα μείνει η Ολυμπιακή ξεκρέμαστη;

Προσωπικα ειμαι υπερ των συμαχιων εταιριων.. Αλλα στο συγκεκριμενο θεμα εχω καποιες αμφιβολιες. Συνηθως ειμαι υπερ συμαχιων οταν 2 υγιεις εταιριες κανουν συμπραξη με μια οχι και τοσο υγειη. Τωρα στην συγκεκριμενη περιπτωση η μια εταιρια ανταγωνιζεται την αλλη στο θεμα χρεων.. Δεν μιλαω για οργανωση... Το σλογκαν πρεπει να ειναι ΄΄Ελατε να ενωσουμε τα χρεη μας!'' :lol:

CaptainChris":1snxswh4 said:
οι Κ.Α. να αναλαβουν ολα τα δρομολογια εξωτερικου της ΟΑ απο Θεσσαλονικη,

Τα πολλά αυτά δρομολόγια... Μόνο το SKG-LGW μας έμεινε. Άντε να συμπεριλάβουμε και τα ATH-SKG-DUS, ATH-SKG-TXL, ATH-SKG-STR που ορθώς είναι προγραμματισμένα έτσι εφόσον από Αθήνα δεν έχουν πολύ κόσμο. Βέβαια, ας θυμηθούμε και το δρομολόγιο ATH-SKG-MUC που σταμάτησε και εκτελείται μόνο το ATH-MUC.

Σε μια σύντομη αναζήτηση:

SKG - CDG - SKG 19/04/07 - 22/04/07 OA: 1615€ CY: 360€

Καλές πωλήσεις!

Υ.Γ.: Ή μάλλον όπου ΟΑ βάλτε http://www.olympicairlines.com

Δεν το βρισκω καθολου σωστο να απαλλαγουν τα αεροσκαφη των ΟΑ απο τη Θεσσαλονικη σε πτησεις εξωτερικου.Αντι να ενισχυσουν να φθγουν τελειως;Πολυ καλα θα κανει Ο Ψωμιαδης να φωναζει.Ποιος ειπε οτι οι Κ.Α εχουν περισσευμα αεροσκαφων;Επειδη πετανε Λαρνακα και Παρισι σημαινει οτι εχουν πολλα αεροπλανα και δε ξερουν τι θα τα κανουν;

Μην ανησυχείς φίλε μου,
ο λόγος άλλωστε που οι ΟΑ παραμένουν κρατικές είναι για να αποτελούν μοχλό ανάπτυξης και τουρισμού στην χώρα μας. Να διευκολύνουν τις μετακινήσεις των κατοίκων των γωνιών της Ελλάδος, αλλά και των απόδημων Ελλήνων. Και των ευρωβουλευτών φυσικά, όπως μάθαμε προσφάτως...
΄Ετσι το Μάρτη του 2001-τύχαιο άραγε ότι τότε άνοιξε ο ΑΙΑ;- η Ολυμπιακή «κατέβασε» τα Β717 στην Αθήνα καταργώντας τα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Άμστερνταμ, Παρίσι κτλ. παρά την ικανοποιητική πληρότητα, πέρυσι έκοψε και τις Βρυξέλλες-και πιστέψτε με είναι πολλοί οι Βορειοελλαδίτες εδώ που συχτιρίζουν-τώρα αυτό το νέο φρούτο, τι άλλο θα δούμε...
Είναι βλέπεις που η Θεσσαλονίκη δεν έχει πλεονεκτική θέση, δεν έχει λιμάνι, δεν είναι στο κέντρο των Βαλκανίων, δεν έχει πολλές πόλεις κοντά της, δε θα μπορούσε να αποτελέσαι hub...
Να δείτε που θα πηγαίνουμε σε λίγο Θεσσαλονίκη μέσω Σκοπίων και Σόφιας...
Και θα στέλνουμε επίστολες-παρακλήσεις στον Χατζηιωάννου να μας βάλει πτήσεις...
Με γεια μας...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.