Γιώργος Μάναρης
Business-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- Oal
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- Lgat
Re: OA Crash in 1976
ΥΓ.Μπήκα στο wikimapia.org,με τις συντεταγμένες όμως,έχω τελείως μπερδευτεί.Με βγάζουν πολύ μακρυά.Μπορείτε να με βοηθήσετε να καταλάβω εσείς πού έχετε πάει με ονόματα τοποθεσιών;
Εγώ όταν θέλω να ανεβάσω φωτογραφίες (επειδή έχω ένα απλό iPad) πηγαίνω σε ένα καλό φωτοτυπείο τής γειτονιάς,μού σκανάρει τίς φωτογραφίες και τίς στέλνει με e-mail σε συγγενή μου πού είναι κομπιουτεράς. Εκείνος κάνει τα μαγικά του και τίς ανεβάζει με png.(όχι μέ jpg),γιατί το πρώτο επιτρέπει καλή μεγέθυνση στούς αναγνώστες.Ελπίζω να βοήθησα,εκτιμώ τον κόπο πού έκανες γιατί εν καιρώ θα δείτε και κάτι παρόμοιο από μένα.Ακης Φον Τσαπς":25dq7u81 said:Το μεγαλύτερο κομμάτι δεν φαίνεται γιατί είναι στη χαράδρα, αλλά η χαράδρα είναι στις εξής συντεταγμένες: 40 μοίρες 05΄03.26'' Β 21 μοίρες 58΄47.45''
Καθαρη Δευτερα κατεβηκα την πλαγια , ειναι αποτομη πλαγια ,και εχει πολλες πετρες που δεν μπορει καποιος να εχει σταθερο πατημα !! το κομματι που ειναι εκει ειναι απο το καθετο σταθερο του YS-11A ....εχω βγαλει φωτογραφιες , αλλά δεν ξερω πως να τις ανεβασω ...
ΥΓ.Μπήκα στο wikimapia.org,με τις συντεταγμένες όμως,έχω τελείως μπερδευτεί.Με βγάζουν πολύ μακρυά.Μπορείτε να με βοηθήσετε να καταλάβω εσείς πού έχετε πάει με ονόματα τοποθεσιών;