OA order (?)

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
auto tora einai ena paradigma

lopon, i oa perni mia epidotitisi gia 19 theseis gia to legomeno dromogio, meta ehei esoda apo ta isistiria pou poulai kai leei oti ta esoda ftanoun gia na petaei to ATR 42 i 72 kerdofora an kai i plirotita einai p.h. 50%

Ama omos tha petouse me Dornier tha eihe plirotita 100 % tha eihe mikrotera eksoda logo mikroterou aeroplanou, ara perisotera kerdi

kai to ATR pou den kani auto to dromologio mporei na bgali allou hrimata

Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω, τα γράφεις πολύ μπερδεμένα… Βρε, μήπως να σε βάλουνε διευθυντή στην Ολυμπιακή μπας και δουν οι άνθρωποι άσπρη μέρα;

Δεν καταλαβαίνω που είναι το δύσκολα σε αυτά που γράφει ο alex.

Σου λέει ότι με τα ΑΤR αν έχει μια πληρότητα 50% τότε με τα Dornier θα είχε 100%. Και μιας και το Dornier κοστίζει στην εταιρεία λιγότερα παρά το ATR (τέλη αεροδρομίου, καύσιμα κ.ά.) τότε η εταιρεία θα μπορούσε να αποκομίσει ακόμη μεγαλύτερα κέρδη... :wink:

Καλύτερα τώρα... :?:

Υ.Γ. Πάντα δεν φταίνε η άλλη όταν εμείς δεν καταλαβαίνουμε κάτι (γιατί και εγώ μερικές φορές αναρωτιέμαι τι εννοείς με μερικά πράγματα που γράφεις, παρόλο που δεν νομίζω ότι δεν έχεις καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας), αλλά υπάρχουν χίλιοι δύο λόγοι γιατί δεν καταλάβαμε κάτι που μας είπαν!!! :!: :wink:

Υ.Γ.² Στο δρομολόγιο της Κυριακής από AXD - JSH υπάρχουν άνω των 21 θέσεων κενές... άρα στη καλύτερη περίπτωση το αεροσκάφος έχει 29 επιβάτες :!:

Σκέφτηκες όμως ότι ίσως να στοίχιζε περισσότερο να έρθει Dornier από την Αθήνα για να εκτελέσει ένα και μόνο δρμολόγιο; Και τι να γίνει δηλαδή, να πετάει η ΟΑ Αθήνα-Αλεξανδρούπολη με Dornier και στη συνέχεια Αλεξανδρούπολη-Σητεία, ή μήπως να εδρεύσει ένα Dornier στην Αλεξανδρούπολη για να πετά τρεις φορές την εβδομάδα για Σητεία; Συν τοις άλλοις, πιστεύω ότι ένα AT4 μπορεί ν’ ανταποκριθεί καλύτερα σε μια πτήση της τάξης των 400 μιλίων. Με 29 επιβάτες η πληρότητα της πτήσης είναι 58%, οπότε γιατί να μην είναι κερδοφόρος, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και την επιδότηση; Στο μεταξύ, δεν αποκλείεται η ζήτηση για το δρομολόγιο σταδιακά ν’ αυξηθεί, διότι πρόκειται περί νέου δρομολογίου, η ύπαρξη του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα ευρέως γνωστή. Απ’ ότι φαίνεται το Dornier είναι πολύ μικρό και αργό για το εν λόγω δρομολόγιο.

Το υστερόγραφό σου κρύβει υπονούμενα τα οποία δε μου αρέσουν και στη θέση σου δε θα το έγραφα. Αν πείραξε κάτι τον alex ας μου το πει ο ίδιος, δε νομίζω ότι χρειάζεται εκπρόσωπο. Αν τυχόν κατά καιρούς δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ μ’ αυτά που γράφω, ρώτα με και θα προσπαθήσω να εξηγήσω τι θέλω να πω. Το ίδιο κάνω κι εγώ, είπαμε, ουδείς αλάνθαστος…

Τώρα όσον αφορά τη χρήση της Ελληνικής, ίσως να έχεις περισσότερες ικανότητες από εμένα στο να μαντεύεις τι θέλει να πει κανείς όταν γράφει ακαταλαβίστικα. Για παράδειγμα όταν πχ. λες

Webmaster":2evhw9ke said:
Πάντα δεν φταίνε η άλλη

κι εννοείς 'πάντα δε φταίνε οι άλλοι' πρέπει να το μαντέψω, και συνήθως τα καταφέρνω, δυστυχώς όμως όχι πάντα…

Eirini imin!! :D

Min analoneste se mikropragmata! :)

Kai an kapoios exei provlima me ta ellinika kapoiou tote sas leo oti pragmatika den thelete na arxiso na kano post kai sto germaniko forum :P :D

oly tin ora milame edo pera me ti na antikatastisi i oa ta 734: me airbus A320 i boeing 737NG

thelo na theso to erotima, ti sas leei i antikatastasi na gini me MD90 ta opia ta pernis shedon tsampa kai einai poly kala aeroplana

i kalytera

me to kainourio 717-300 me 140 theseis to opio theli na bgali i boeing to 2006. i star alliance ehei endiaferon gia ta peripou 717 alla mono ama i boeing kani mia ikogenia.

mikri diorthosi : gia 100 aeroplana tis ikogenias 717.

kanonika tha eperne i embraer, i bombardier i i airbus auti tin paragelia, alla i star alliance den einai idietera euharistimeni me tis protaseis kai ta aeroplana ton kataskeuaston

Λοιπόν επειδή οι τελευταίες συζητήσεις έγιναν σε ένα κλίμα που δεν μου αρέσει (και πιστεύω δεν αρέσει και σε εσάς) και που επιπλέον δεν βοηθούν καθόλου το φόρουμ και τα μέλη του φόρουμ, κλείνω αυτή τη συζήτηση (ξεφύγαμε μάλιστα αρκετά από το θέμα που ήταν "OA order")... μπορούμε να αρχίσουμε και αλλού πάλι από την αρχή αλλά χωρίς ο ένας να ψάχνει να βρει τα λάθη του άλλου και τα σχολιάζει... αυτό ισχύει για όλους μας, ουδενός εξαιρουμένου :!:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.