OAir: Συμπεριφορά υπαλλήλων (ιπταμένων & εδάφους)

• Thread starter Thread starter zeppelin
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Απαράδεκτοι στην ΟΑ

προς andre1970. Δεν καταλάβα γιατί απευθύνεσε σε εμένα. Δεν με ενδιαφέρει και είναι λάθος να κάτσω να κρίνω που και πως χρησιμοποιεί ο καθένας τον h/y του. Η σημαντικότητα της χρήσης είναι τελείως υποκειμενικό θέμα. Άλλος μπορεί να είναι facebook ¨ολη μέρα και άλλος να κάνει web design. Τι έχει να λέει? Και για τους 2 το ίδιο χρήσιμος είναι ο h/y προφανώς και έχει την ίδια σημασία. Αυτή είναι η απόψη μου. Αλλιώς πες εδώ στο κόσμο πως αν χάσει κανένα h/y και δεν τον έχει αποκλειστικά ως εργαλείο δουλειάς να μην τον αναζητήσει γιατί δε τρέχει και τίποτα όπως λες !!!. ( Ήμαρτον δλδ ). Επί της ουσίας τώρα ο καθένας φίλοι μπορεί να λέει και να ισχυρίζεται ότι θέλει. Ο φίλος έχασε τον h/y του από δική του απροσεξία και δημιούργησε ένα κείμενο λίβελο κατά της Οa. Δεν έχω καμία διάθεση να αμφισβητήσω τίποτα αλλά εφόσον δεν υπάρχουν έγγραφα να αποδυκνείουν πως ο h/y βρέθηκε αλλά δεν παραδόθηκε στον κάτοχο του ( όποιος και αν ήταν αυτός ) τότε ξαναλέω τι ψάχνεις να βρεις? Ο Ψ υπάλληλος στη Σόφια τον πήρε και έφυγε και εκεί τελείωσε η ιστορία. Πραγματικά δεν έχω καμία σχέση με το χώρο της αεροπορίας και κατα τύχη ανακάλυψα πριν λίγο καιρό το φόρουμ. Αλλα. Δεν μπορώ να βλέπω τώρα το φίλο να προσπαθεί να διυλισει τον κώνωψ για ένα γεγονός που 100% δεν ευθύνεται κάποιος άλλος παρά ο ιδιος. Εδώ συζητάμε ποιον πρέπει μυνήσει και διάφορα τέτοια επείδη όπως λέει ο φίλος του είπανε πως βρήκανε τον h/y και μετά του είπαν πως τελικά δε βρέθηκε.

Να ρωτήσω εγώ κάτι.

θα τους μυνήσεις για ποιο λόγο και με τι κατηγορία? Για ψευδή ... (?) και ελλειπή ενημέρωση?

Επίσης . Η Οa δεν ανήκει σε όλους μας και δεν δουλεύει για όλους εμάς. ( εγώ σίγουρα δεν έχω μερίδιο μετοχών ) . Είναι εταιρία με βασικό σκόπο το κέρδος και πάνω σε αυτό το στόχο θα προσαρμόσει και την στρατηγική της απεναντι σε περιστατικά όπως αυτό που έχουμε εδώ.

Ακόμα και έτσι να είναι όπως τα περογράφει ο φίλος για μένα είναι απαράδεκτο να συζητάμε ποιον πρέπει να μυνήσει για ένα λάθος που μπορεί να έγινε εκ παραδρομής η από λάθος μετάφραση.

Τέλος θεωρώ απαράδεκτο να βγάζεις ονόματα εργαζομένων στο φόρουμ και εμέσσως εμπλέκοντας τους αν δεν έχεις ήδη τη συγκατάθεση τους. Για αυτό ο πιλότος θα μπορούσε σίγουρα να σου κάνει αγωγή και αποζημιωθεί, με την κατηγορία της δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων ας πούμε ( που είναι η Σ.Ο. να προστατέψει τα προσωπικά δεδομένα )..

Ας χαλαρώσουμε λίγο λοιπόν ..

seven4seven":2lip4zdg said:
Αν ηταν τοσο σημαντικος ο φορητος σου (κωδικοι,δουλεια,εγγραφα μεσα κλπ κλπ κλπ),δεν επρεπε να τον αφησεις απο πανω σου. Δεν ειναι κινητο να σου πεσει, κοτζαμ φορητος ειναι. Τωρα, αν το βουτηξε επιβατης που χρησιμοποιησε το λεοφωρειο μετα απο εσας, δεν φταιει σε τιποτα η εταιρεια.
Το δε παιχνιδακι της μεταθεσης ευθυνωναπο τον εναν στον αλλον ειναι πολυ γνωστο και σε μεγαλυτερες εταιρειες...
Αφού σου λέει οτι ενημέρωσαν οτι βρέθηκε, και μετέπειτα χάθηκε.. άρα δεν υπάρχει κλοπή από επιβάτη...

Aφου δεν υπαρχει κλοπη απο επιβατη, σιγουρα καποιος απο το handling της Βουλγαριας το εκανε! Και μαλιστα, ειχε την ευχερεια να πει ψεματα, καθως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα ηταν καποιος αλλος να το επιβεβαιωσει ταυτοχρονα... απο "αποσταση" ολα γινονται.

Μην ξεχνατε και αυτο: στη Βουλγαρια ειναι μονιμο το προβλημα κλοπης! Και μαλιστα σε εξαπατανε λεγοντας "ψεματα"... Φαινομενο: εισαι οδικως στις εθνικες οδους και "υποτιθεται" σε σταματανε για ελεγχο "αστυνομικοι", ενω στη πραγματικοτητα ειναι κλεφτες! Εδω εκλεψαν στις διακοπες Χριστουγεννων περυσι, ολοκληρο λεωφορειο (απο Ελλαδα), ενω εκανε σταση σε ενα ΣΕΟ στο δρομο, μαζι με ολες τις επισκευες των επιβατων (50 ατομα!!!) και βρεθηκε μετα απο 30 μερες, στη Κροατια.

Δεν ηξερε οτι με το παραμικρο, μπορεις να χασεις ακομα και τα ρουχα που φορας? Υπαρχουν και οι ταξιδιωτικες οδηγιες για καθε χωρα! Ακομα και οι Βουλγαρικες αρχες προειδοποιουν!

Το αποτελεσμα ειναι ενα! ο φιλος zeppelin απο τη στιγμη που πηγε Βουλγαρια, επρεπε να ενημερωθει να ειναι 100 φορες πιο προσεκτικος, ειδικα σε τετοιες περιπτωσεις "μπαχαλου"¨οπως στο λεωφορειο για το αεροπλανο. Η αμελεια πληρωνεται και μαλιστα ακριβα!

Φιλε μου, πολυ προσοχη αν ξανα πεταξεις για Βουλγαρια!

εγω δινω συγχαρητηρια στο πληρωμα του αεροσκαφους..

μαλλον ο υπολογιστης βρεθηκε στο λεωφορειο, παραδωθηκε ,αλλα εκ των υστερων κλαπηκε ..

παιδιά ευχαριστώ για τις απόψεις σας. ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.

αν είναι λίβελος ή όχι κρίνεται από την ΟΑ ακόμα θα με ενημερώσει ακόμα θα μου δώσει έστω ένα έγγραφο με το Logo της απάνω. ΤΟ ξέρω ότι είναι ιδιωτική η εταιρία να το πείτε κ του κου. Βγενόπουλου κ στο μάρκετινγκ τιμ του αν κ καλύτερα να επενδύσει σε υπαλλήλους της προκοπής στην Βουλγαρία κ στο Customer Service.

όσο για τα ονόματα το μόνο που έγραψα στα πεταχτά είναι κ το μόνο αξιόπιστο στην εταιρία. συγχαρητήρια κ στο πλήρωμα αλλά σε κανένα άλλο κ να κοιτάξουν να βελτιωθούν γιατί ο Ράδιο Κορασίδης είναι πραγματικότητα

Καλά,τι έγινε με το Ράδιο-Κορασίδη;Δε πηγαίνει καλά;

Εχει πωληθει απ'όσο ξερω...! :roll:

Γιατί η περιπέτεια του φίλου zepellin καταγράφεται σε στήλη με τίτλο "απαράδεκτοι στην ΟΑ" ενώ δίνει συγχαρητήρια στο πλήρωμα;
Επίσης,μήπως ο φορητός Η/Υ αγοράστηκε απο το Ραδιο-Κορασίδη;:-)
Και,τέλος,δεν υπάρχουν σαφείς κανόνες που διέπουν τις μετάφορές απο αέρος,την εξυπηρέτηση επιβατών και τα συναλλακτικά ήθη;

Να αλλάξω λίγο το θέμα με αφορμή χθεσινό μου περιστατικό, για το οποίο θέλω τη γνώμη σας.

Εχθές ήταν να πετάξω με την 915 της ΟΑ SKG - ATH. Στο SKG η κλασσική πυκνή ομίχλη που γνωρίζει ο κάθε Έλλην ταξιδιώτης (κ ας επισκεπτόμουν πρώτη φορά το αεροδρόμιο). Δεδομένη ασφαλώς η καθυστέρηση όλων των πτήσεων... πλην της δικής μου που ήταν η μόνη της γραμμής Θεσσαλονίκη - Αθήνα που ακυρώθηκε.
Η ακύρωση έγινε από την Αθήνα (aircraft never took off) όπως είδα στο site του ΑΙΑ. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η μεν Ολυμπιακή να μη φροντίσει να φέρει κάποιο αεροσκάφος αργότερα, μόνο όποιοι πρόλαβαν έκλεισαν στη βραδινή πτήση, ορισμένοι άλλοι στις πρώτες πρωινές και όταν πλέον έφτασε η σειρά μου να έχει μόνο στις 12 το μεσημέρι σήμερα (που ήταν εντελώς απαράδεκτο καθώς έπρεπε να χάσω ημέρα δουλειάς εξαιτίας τους).

Στον αντίποδα, η Aegean, μόλις έσπασε η ομίχλη έφερε τρία αεροσκάφη για να εξυπηρετήσει τον κόσμο, και επιπλέον έφτασε και το νυχτερινό δρομολόγιο (στο οποίο και επιβιβάστηκα, αφού ακύρωσα τα εισιτήρια της ΟΑ).

Εν ολίγοις με εκνεύρισε η αδιαφορία της ΟΑ να μας εξυπηρετήσει άμεσα, αφού, α) μάτια έχουμε και βλέπουμε οτι η A3 οχι μονο πετά, αλλά δεν αφήνει κ κανέναν παραπονεμένο, και β) το γεγονός οτι εγω και ενδεχομένως τοσοι αλλοι συνεπιβατες θα χαναμε τη δουλεια μας την επομενη ημερα ηταν αποκλειστικα ευθυνη της ΟΑ.

Κ ερωτώ, εγώ, ένας προκατειλημένος υπέρ της A3 λογω εντοπιότητας, που αποφασίζω να επιλέξω και να στηρίξω την προσπαθεια που κανει η νεα ΟΑ, με την αντιμετωπιση αυτη, θα ξαναεπιλεξω ΟΑ? Πολυ δύσκολα.

Δηλαδή,μετά απο την 915 ήταν η βραδυνή;Υπήρχαν άλλες προγραμματισμένες ενδιάμεσα;