.............πρωτο μου και πονεμενο μηνυμα μου......καποιος ρωτησε για το jfk,θα απαντησω με το τι εγινε χθες-προχθες με το τελευταιο Γιοχανεσμπουργκ...λιγο πριν προσγειωθουμε,αναγγελια,''κυριες και κυριοι,.........σας μιλα ο κυβερνητης......οπως γνωριζετε,αυτη ειναι η τελευταια πτηση της ολυμπιακης αεροποριας,προς την νοτια αφρικη.....μπλα μπλα....σας ευχαριστουμε.... που πεταξατε μαζι μας ....κτλ....μ...(κλαιω γαμωτο).......σας ευχομαστε .......κτλ....''
Σε ενα λεπτο μετα την αναγγελια,το πληρωμα καμπινας ενημερωνει οτι το συνολο του κοσμου κλαιει,μαζι κι αυτες.....στην προσγειωση,στην εξοδο απο το αεροσκαφος,ολοι αγκαλιαζουν τις κοπελες και ολοι ειναι αμιλητοι....μονο μια ευχη......καλη τυχη και ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ........επομενο σοκ.......στο check in,καμια εκατοστη ατομα της ομογενειας,δεν αφηνουν το νεο πληρωμα να φυγει προς το σκαφος.....συγκινηση φουλ....φωνη κανενας.....ερχονται και μας χαιρεταν απο παντου.....τι να πω.....τελος....τροχοδρομηση με μυαλο αλλου.......και ξαφνικα,τα τερατα της πυροσβεστικης μας αποχαιρεταν.....με αψιδες-πιδακες νερου.....
κλεινω και εγω με την ιδια ευχη.......καλη τυχη σε ολους......και καλη ανταμωση..σας ευχαριστω...