Olympic A340

• Thread starter Thread starter sggr
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν πωλήθηκαν τελικά τα Α340, με όλες αυτές τις αναβολές μάλλον για παλιοσίδερα τα βλέπω. Θυμάστε τα Β707 που κατέληξαν σε καφετερίες; Τώρα ούτε και για αυτό δεν είμαστε ικανοί. Εκτός και στο τέλος τα πουλήσουν 8 εκατ. και τα 4 σε κάποιον του κυκλώματος.
Άρε σκουπόξυλο… και θέλουμε και επενδύσεις και ανάπτυξη στην χώρα μας.
Κρίμα.

http://gr.news.yahoo.com/%CE%B4%CE%B5%C ... 05256.html

Για να καταλάβω: χρειάζεται νόμος γι' αυτό? Οι ...70 φαρδιές πλατιές υπογραφές των υπουργών μας γιατί έπεσαν τότε?

και επί της ουσίας: δεν έχω καταλάβει από το link ποια ακριβώς ήταν η διάταξη του νομοσχεδίου που αφορούσε στην πώληση των συγκεκριμένων ΑΦ, και ούτε αν καταψηφίστηκε.

Αν εχω καταλαβει καλα... Μαλλον παιζει μεγαλο μπλεξιμο...

Sorry που θα πολιτικολογήσω, αλλά αν ο κ. Νικολόπουλος και το κόμμα του καταφέρουν και μπλοκάρουν την όλη διαδικασία, και αν στο τέλος δεν βρίσκουμε αγοραστή ούτε για scrap (που θα είναι και η πιο πιθανή εξέλιξη), τότε θα έχει αποδειχθεί περίτρανα πόσο ακατάλληλοι (είδατε, είμαι πολύ κόσμιος) είναι όλοι αυτοί που δυστυχώς είναι η πλειοψηφία στον πολιτικό μας κόσμο. Και που είναι ακόμα πιο ακατάληλλοι και ως αντιπολίτευση. Και βέβαια εμείς που τους ακούμε.

Και ένα πολύ κρίσιμο ερώτημα: αν τελικά δεν πουληθούν ούτε και σε αυτή την τιμή, θα τα βάλει από την τσέπη του ο αξιότιμος αυτός κύριος?

Οταν με το καλό φύγουν, τα νέα τους νηολόγια θα είναι αυτά:
A340-313 235 N235KS regd 11jan12, parked a ATH ex SX-DFA
A340-313 239 N239KS regd 11jan12, parked a ATH ex SX-DFB
A340-313 280 N280KS regd 11jan12, parked a ATH ex SX-DFC
A340-313 292 N292KS regd 11jan12, parked a ATH ex SX-DFD
Εχουν ήδη κρατηθεί και θα "φορεθούν" λογικά λίγο πριν φύγουν (όοοοταν γίνει αυτο)

Ρε παιδιά,δε κάνουμε μια σούμα γιατί υπάρχει μπέρδεμα:MerNion,πως θα λάβουν αυτά τα νηολόγια ΑΝ ακυρώθηκε η διαδικασία πώλησης;Τέτοιες κινήσεις πάντως (σιγά μη νοιάστηκε ο Βενιζέλος για το χαμηλό τίμημα) μου κινούν τη περιέργεια.Εκτιμώ ό,τι είναι πιθανό να καταλήξουν σε άλλον αγοραστή τελικά.

Δεν έχει ακυρωθεί η διαδικασία πώλησης... Αυτή συνεχίζεται κανονικά. Αυτό που έγινε είναι να αποσυρθεί από το πολυνομοσχέδιο η ρύθμιση της πώλησής τους και να γίνει άλλη νομοθετική πράξη στο μέλλον.

Άρα τα αφη δε πωλούνται στην Apollo Aviation,σωστά;Αν όμως πωλούνται με ποια διαδικασία γίνεται αυτό;Τι έλεγε η ρύθμιση που αποσύρθηκε;Έχω μπερδευτεί,παρακαλώ όποιον μπορεί να εξηγήσει.

Λάθος! Θα πουληθούν, απλώς ίσως καθυστερήσουν λίγο μέχι να περάσει η σχετική νομοθετική πράξη. Πιθανολογώ πως πρόκειται για κλασσική πολιτική ντρίπλα. Για να μην δημιουργηθεί επιπλέον ντόρος από αυτόν που έχει δημιουργηθεί ήδη αποσύρουμε το επίμαχο νομοσχέδιο, το οποίο θα περάσουμε στο μέλλον & σε ανύποπτο χρόνο (π.χ. ως τροπολογία σε ψήφισμα νομοσχεδίου για την προστασία του ωραίου αρουραίου). Μετά τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους...

Το σίγουρο είναι πως με την ανάγκη για ρευστό στα ταμεία του κράτους, η ώρα αυτή δεν θα αργήσει.

Εκτός άν κάποιος δημοσιογράφος το ξανα-ξετρυπώση και το φέρη στην επιφάνεια,οπότε θα ξαναδημιουργηθή ντόρος και θα αναγκαστούν να ματαιώσουν τελείως την ιστορία.......

Οπότε θα μάς μείνουν τα αεροπλάνα αμανάτι.

Αλλωστε,με 31 μύρια μονάχα πόσες τρύπες μπορεί να βουλώση το κράτος;