lewton
First-Class-Member
- Περιοχή
- Hamburg, Deutschland
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- DLH
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDHI
- YAHOO
- dimitris_xp
Το συγκεκριμένο μένει;
kleopatra":1vlexre9 said:Τα SX-OAT,SX-OAU είναι ιδιόκτητα,οπότε μάλλον πως δε θα φύγουν.
lewton":1kbukyvr said:Ευχαριστώ, καλή προίκα στον Βασιλάκη.![]()
billos_340":1ql5ve6u said:... ο στόλος της καινούργιας εταιρίας θα απαρτίζεται απο τα dash για το εσωτερικό και 319,320,321 για το εξωτερικό?Η θα κοιτάξουν να διώξουν τα 319 για να είναι ο στόλος σαν της AEGEAN?(Πάντως αποψη μου 3-4 319 θα χρειαστούν στην εταιρία)
Απο που και ως που να μεινουν τοσα μεχρι το Δεκεμβρη?? Ρε παιδια μην αναπαραγετε οτι να'ναι!!!kleopatra":1yvfw1t8 said:Τρία airbus θα φύγουν μέχρι τέλος του μήνα-αρχές του επόμενου. Τα υπόλοιπα θα τα διώχνουν σταδιακά ως το Δεκέμβρη.
Σου απαντησε καταλληλα ο george_a! Δεν υπαρχουν ιδιοκτητα Airbus...kleopatra":1yvfw1t8 said:Τα SX-OAT,SX-OAU είναι ιδιόκτητα,οπότε μάλλον πως δε θα φύγουν.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ!!!ΩΣ ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΑ???ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ, Τ Ι Π Ο Τ Α!!! Ασε που ΑΝ υπεγραφαν κατι, το προστιμο θα ηταν βαρυτατο χωρις την εγκριση της ΕΕΑ!kleopatra":1yvfw1t8 said:Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι ως το Δεκέμβρη θα έχουν μείνει μόνο τρία airbus και όλα τα q. Επίσης ότι από εχθές άρχισαν ήδη να υπογράφουν τα συμβόλαια για τη νέα εταιρία..