Olympic Air A319/A320

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλά ντε, μην ταράζεσαι! Ούτως ή άλλως, σε λίγο καιρό δε θα υπάρχουν τρίωρες πτήσεις της Olympic Air (εκτός απ'το Άμστερνταμ) κι έτσι δε θα προλαβαίνεις να κουραστείς. Παρά ταύτα, τα Airbus της εταιρείας λιγοστεύουν, οπότε ίσως πραγματοποιηθεί η ευχή σου.

Όταν λες λιγοστεύουν... έφυγε κι άλλο;

λιγοστεύουν δραματικά.....
6 τον αριθμό θα αποχωρήσουν...

Αντε ωραια! να παρουν 737NG τωρα! ολο Airbus Airbus (ειπα να κανω λιγο humor)

Μα αυτοί οι δημοσιογράφοι δεν έχουν όρια! Το 50% μείωση του στόλου που την είδαν; Αν φύγουν 6 Airbus σημαίνει 20% μείωση στο σύνολο από τα 30 αεροσκάφη και 42% αν μετρήσουμε τη μείωση των Airbus μόνο.

ο κ. Πασχάλης ανέφερε μεταξύ των άλλων πως "Σκοπός της Olympic Air είναι να επικεντρωθεί στο περιφερειακό και βαλκανικό δίκτυο για το καλοκαίρι του 2011"

Μετά θα δούμε αλλαγή στρατηγικής πάλι;

Είναι μείωση σχεδόν 50% στο στόλο των Airbus. Αν έφευγε ακόμη ένα, η μείωση θα ήταν ακριβώς 50%.

Μόνο που τα άρθρα λένε 50% μείωση του στόλου και να μου το θυμηθείς ότι την άλλη βδομάδα όλοι όσοι δεν ασχολούνται αυτό θα θυμούνται. Είναι υπερβολή και είναι λίγο άδικο

Το άρθρο της «Ελευρεροτυπίας» αναφέρει ότι
Η πρώτη «παρενέργεια» από την απόφαση της Olympic Air να περιορίσει τα δρομολόγιά της προς της Δυτ. Ευρώπη αποτυπώνεται στο στόλο των Airbus της εταιρείας που περιορίζεται κατά σχεδόν 50%.
Μια χαρά τα λέει, χωρίς υπερβολές ή αδικίες. Ας το δούμε κι αλλιώς. Στα 14 αεροσκάφη, τα 6 είναι σχεδόν τα μισά. Ή μήπως κι αυτό είναι υπερβολή;

Ναι ok σωστά τα λες μόνο που εγώ αυτό το είδα σε άρθρο με τον τίτλο Μείωση κατά 50% στο στόλο της Olympic Air σε αναζήτηση στο google. Υπερβολή είναι όταν με τον τίτλο προσπαθείς να περάσεις ανακρίβειες. Anyway δικό μου το λάθος λοιπόν, ας μην το συνεχίσουμε άλλο.

Δλδ το πρόβλημα μας τώρα είναι αν είναι: 50%, σχεδόν 50% στο στόλο των Α320, σχεδόν 50% στο στόλο της Ολυμπιακής ή οτι η εταιρεία διώχνει αεροπλάνα με ότι αυτο συνεπάγεται....?