Ναι, τα έχω δει και εγώ τα break-even που δίνουν (όχι μόνο η Bombardier) αλλά για βγούν αυτά τα στατιστικά πρέπει να έχεις και κάποιες σταθερές (τιμή καυσίμων, capacity, landing fees και ένα σωρό άλλα που ούτε τα ξέρω) ενώ σου βάζει μια average τιμή εισιτηρίου χωρίς να λαμβάνει υπ' όψιν πχ τον ανταγωνισμό...
Είναι ένα στατιστικό που σου δίνει πιο πολύ μία ιδέα, αφού δεν γνωρίζουμε με τι περιθώρια λάθους βγαίνουν τα νούμερα αυτά...
Άλλωστε 35% πληρότητα σε 78άρι σημαίνει break-even στους 27 επιβάτες και βγάζεις λεφτά απ' τον 28ο και μετά...
Αν το όφελος να τα πετάς 7-8 μήνες τον χρόνο επί 4 χρόνια με τέτοια και ακόμα χαμηλότερη πληρότητα αλλά τους υπόλοιπους να τα πετάς γεμάτα είναι μεγαλύτερο απ' το συνολικό κόστος τότε ορθώς πράτουν...
Πάντως, αν σκοπεύουν να κρατήσουν κάποια άγονα (πχ Μήλος, Πάρος, Καστέλλα) τότε σίγουρα χρειάζονται τα 8-100 (μεγαλύτερα STOL capabilities, 800m με MTOW έναντι ~1.5km για το Q4) και γιατί όχι να φέρουν το 200άρι-του κουτιού όμως... Για να τα παράγει ακόμα η Bombardier, μάλλον έχουν ζήτηση...