Olympic Air Training Center

• Thread starter Thread starter Giannisma
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα σας,

Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει για την πρακτική άσκηση στην εν λόγω σχολή, πως μπορεί ο υποψήφιος να είναι σίγουρος ότι θα συνεχίσει με πρακτική άσκηση η οποία είναι κ απαραίτητη για την ολοκλήρωση του πτυχίου του (πχ Β1)?

*Επίσης υπάρχουν κ εξ αποστάσεως μαθήματα, κι επίσης μπορείς να δώσεις μόνο για την πιστοποίηση χωρίς παρακολούθηση μαθημάτων στο κέντρο αυτό. Κάποια από τα μαθήματα , όπως φυσική και μαθηματικά είναι κοινά σε πολλές σχολές κι αναγνωρίζονται (Έως 2).

Καλησπέρα και καλό μήνα!
Η σχολή Olympic Air Training Center ενδιαφέρει και εμένα. Εχω τις εξής ερωτήσεις όμως.
Α. Η σχολή είναι 2ετής που παρέχει μαθήματα για B1,B2 της EASA Μέρος 66, μετά χρειάζεται 2της προϋπηρεσία για την απόκτηση του πτυχίου σωστά;
Β. Πόσο κοστίζει το 2ετής πρόγραμμα; Οι εξετάσεις συμπεριλαμβάνονται;
Γ. Αφού είναι αναγνωρισμένο απο την EASA, σημαίνει πως το πτυχίο αυτό έχει "ισχύ" στην Ευρώπη;
Δ. Λίγο εκτός. Μπορεί κάποιος να δώσει τα modules χωρίς να γραφεί σε κάποια σχολή και με την προϋπηρεσία να αποκτήσει το ίδιο πτυχίο; (εννοείται πως είναι δύσκολο)

Ευχαριστώ!

Α. Σωστά
Β. Επικοινώνησε με την σχολή.
Γ. Σωστά
Δ. Ναι, μπορεί, αλλά η προυπηρεσία γίνεται τρία ή πέντε χρόνια, ανάλογα με τις σπουδές που έχει αυτός ο κάποιος.

Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα στο Forum σας!

Ήθελα να σας ρωτήσω,εάν κάποιος έχει γνώση για την εν λόγο σχολή,Το κέντρο τεχνικής εκπαίδευσης της Ολυμπιακής.
Είναι μια ιδιωτική σχολή η οποία σε 2 χρόνια και μετά απο 2400 ώρες σου προσφέρει πτυχίο B1,B2 της EASA Μέρος 66
Η κοπέλα απ το τηλέφωνο μου εξήγησε ότι το πτυχίο Α' το παίρνω απο την εταιρία που θα κάνω αίτηση για να εργαστώ ή κατα την πρακτική (Δεν καταλαβα) αλλά και ότι αυτοί μετά τα 2 χρόνια της σχολής παίρνουν επιλεκτικά για πρακτική άτομα.
Επίσης μου διευκρίνισε ότι είναι αναγνωρισμένο απ την ΥΠΑ.

Η ερώτηση μου είναι η εξής,έχει κανείς παραπάνω γνώση για τη συγκεκριμένη σχολή;
Το πτυχίο είναι αναγνωρισμένο ώστε να μπορώ πχ να εργαστώ στο εξωτερικό;
Ακόμη ένα μέσο μισθο που λαμβάνει κάποιο με αυτό το πτυχίο μετά το πέρας της πρακτικής;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
τελικά τι έκανες?