Olympic Air website

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δουλευει??? οχι ακριβως. προσπαθω να κλεισω ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ για 9 Οκτωβριου και δεν μου βγαζει στη λιστα ΑΘΗΝΑ ως προορισμο......Απο Αθηνα δε για προορισμους εχει μονο εξωτερικου!!!! και οχι εσωτερικου........και πολλα πολλα αλλα......αλλα οκ ειναι αρχη ακομη :o

Όντως

από Αθήνα έχει μόνο εξωτερικό + Αλεξανδρούπολη. Από Ηράκλειο έχει περισσότερους προορισμούς. Αν θέλεις Βιέννη π.χ. πρέπει να πας Ηράκλειο με Aegean και μετά μπορείς να κλείσεις Ηράκλειο - Βιέννη μέσω Αθηνών. :lol: :lol:

Δουλεύει κανονικότατα. Εγώ πριν λίγο έκλεισα

Υπάρχει περίπτωση να υπολογίζει λάθος τους φόρους? Π.χ για επιστροφή μόνο απο Βιέννη βγάζει 62,5 ευρώ φόρους ενώ για την ίδια μέρα, η αντίστοιχη πτήση της Aegean δείχνει 26,5 φόρους !!!!

Εμένα πάντως το πρωί μου έβγαλε για Λονδίνο εισιτήρια 49+49=180€ :lol: :thx: Για την επόμενη μέρα πτήσης μου έβγαλε... 49+49=79.... :mrgreen:

KotZer":w4dy6xs6 said:
Υπάρχει περίπτωση να υπολογίζει λάθος τους φόρους? Π.χ για επιστροφή μόνο απο Βιέννη βγάζει 62,5 ευρώ φόρους ενώ για την ίδια μέρα, η αντίστοιχη πτήση της Aegean δείχνει 26,5 φόρους !!!!

Εχουμε πει και πιο παλια οτι ειναι διαφορετικος ο τροπος "απεικονισης" του επιναυλου καυσιμων(η Α3 τον εχει στο εισιτηριο, η ΟΑ στους φορους)...

menelaos":w4dy6xs6 said:
Εμένα πάντως το πρωί μου έβγαλε για Λονδίνο εισιτήρια 49+49=180€ :lol: :thx: Για την επόμενη μέρα πτήσης μου έβγαλε... 49+49=79.... :mrgreen:
Δε ξερω για το πρωτο. αλλα το δευτερο συμφερει...!Αυτα τα μαθηματικα μου αρεσουν...!!! :lol:

Να και μια αλλαγή με σημασία:

η επιλογή για ''μωρά'' (στην πίστα; ) έγινε ''βρέφη'' κ η ζωή μου άλλαξε :banana: .

Κι εμένα το Νοεμβριο για Λονδινο μου βγαζει οικονομικο ναυλο 36+36=71€..... :rant:
Φαινεται εχει αλλαξει το συστημα της αριθμητικης.... :wall:
Tελικη τιμη 71 + 122,93 (Τέλη & Φόροι) = Σύνολο EUR 193,93

Αντί να ειρωνεύεσαι ψάξ' το και μια δεύτερη φορά.
Και εμένα σε κάποια φάση μου έβγαλε κάτι σαν αυτό αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά διαπίστωσα ότι το 36 ήταν κάτι σαν 35,6.
Οπότε έχουμε: 35,6+35,6=71,2 (ή στρογγυλοποιημένα: 36+36=71).

:with: