Olympic Air website

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Για Το web check in! πριν λίγο εισήλθα κανονικά στο πρόγραμμα, αλλά πρίν ολοκληρώσω την όλη διαδικασία έκλεισε ο browser! Πάω να κάνω το αυτονόητο, να ξαναδοκιμάσω και πλέον, βάζοντας τα στοιχεία μου, μου πετάει ένα μύνημα το οποίο οκ, είναι λίγο άσχημο, αλλά λογικά τίποτα επικίνδυνο, λέγοντας οτι

"Δεν είναι δυνατή η εύρεση του ονόματός σας" :wall:

Θα ξαναδοκιμάσω και later μπας και περιμένει να γίνει time out καμιά session και σε λίγο δουλέψουν όλα ρολόι. Επίσης, μια μικρή (υπερβολική παρατήρηση), η δυνατότητα check in 24 ώρες πριν είναι περίπου 23:30 ωρες πριν :) μέχρι τότε λέει οτι δεν βρίσκει την πτήση!

Επανέρχομαι όταν μάθω νεότερα

επανέρχομαι λοιπόν, Το τηλεφωνικό κέντρο δεν απαντάει εδώ και 2 10λεπτά :? ! Δοκίμασα την Αγγλική version και ναι μεν δεν εφτασα πιο μακριά, πήρα όμως περισσότερες πληροφορίες από το μύνημα στα Αγγλικά το οποίο αναφέρει

"Passenger name could not be found. If you have already checked-in, you cannot retry your check-in. Please contact airport check-in staff".

Είναι λίγο πιο διαφωτιστικό, οπότε κατά πάσα πιθανότητα το σύστημα με έχει τσεκαρισμένο, απότι πρόλαβα να δώ στην θέση Α1 :wall: , αφού δεν πρόλαβα να αλλάξω πρίν κλείσει ο browser, αλλά φυσικά δεν έχω την εκτύπωση!

Προς το παρών μου φαίνεται άσχημο bug ή limitation του συστήματος, οπότε το τσεκ ιν στο αεροδρόμιο δεν το γλιτώνω!

Ξαναπροσπάθησε αργότερα!! Ετσι και εμένα δεν ολοκληρωνόταν η διαδικασία. Μίλησα με το τηλ κέντρο και μου είπαν να δοκιμάσω αργότερα πράγμα που έκανα και η διαδιακασία ολοκληρώθηκε κανονικά.

Το λοιπόν, Συνεχίζει να μην γίνεται το web check in, πήρα τηλέφωνο στο κέντρο, και μου είπαν οτι έχω κάνει ήδη check in, και οτι αυτό δεν ακυρώνεται, και μόνο από το αεροδρόμιο μπορώ να το αλλάξω!
Κρίμα, αλλά οκ, ευτυχώς που δε βιάζομαι :) (δυστυχώς δεν μπόρεσε ούτε να μου αλλάξει θέση, ευελπιστώ να αλλάξω κατα τη διάρκεια του check in τότε, γιατί η 1Α δεν μου αρέσει σαν ιδέα!

Θα πας στο "web check in counter" του αεροδρομίου και εκεί θα σου τυπώσουν την κάρτα επιβίβασης. Εκεί μπορείς να ζητήσεις και αλλαγή θέσης.

Καλησπέρα παιδιά....

Θέλω να θέσω ένα πρόβλημα που ανακάλυψα στην ιστοσελίδα της Olympic Air. Ένας φίλος που έκανε το ταξίδι Αθήνα - Λονδίνο - Αθήνα, προσπαθεί από χθες το βράδυ να κάνει ηλεκτρονικό check in. Ωστόσο, στα βήματα που απαιτούνται για τη διαδικασία, πρέπει να επιλέξει αεροδρόμιο αναχώρησης και στη συγκεκριμένη λίστα δεν περιλαμβάνεται το London Heathrow, αλλα το Gatwick.

Πήρα τηλέφωνο στην Ολυμπιακή και μου είπαν ότι είναι προσωρινό πρόβλημα. Τους επισήμανα ωστόσο ότι το Heathrow δεν περιλαμβάνεται στη λίστα εδώ και 24 ώρες, πόσο προσωρινό είναι το πρόβλημα, αλλά δεν μου έδωσαν καμία άλλη απάντηση....Σκέφτομαι να στείλω e-mail, γιατί είναι μία σημαντική λεπτομέρεια, την οποία αμέλησαν....

Δεν ειναι προσωρινο προβλημα, απλα ως τωρα δεν υπαρχει αυτη η υπηρεσια.Καποια στιγμη θα γινεται και απο Heathrow απλα προς το παρον (και εξ'αρχης) δεν ηταν διαθεσιμη.

Κάτι άκυρους προορισμούς που βγάζει η σελίδα κατά καιρούς τι είναι? Για παράδειγμα βγάζει Λονδίνο –Νέα Υόρκη , ή Αθήνα – Στρασβούργο, φυσικά δεν γίνετε κράτηση αλλά είναι περίεργο…

Επίσης όποιος ταξιδεύει από Λονδίνο Gatwick μην διανοηθεί να κάνει check in μέσω ιντερνέτ και πάει κατευθείαν στην πύλη το αεροδρόμιο δεν δέχεται την διαδικτυακή κάρτα επιβίβασης και προχθές έτρεχα μισή ώρα πριν την αναχώρηση να βγάλω κάρτα επιβίβασης άσχετα άμα το counter είχε κλίσει τυχερός ήμουν…

Μάλλον κάποιος δεν ξέρει να ψάχνει καλά.
Απλός δεν έχει πτήση κάθε μέρα

Attachments

• ath.JPG
    ath.JPG
    69,6 KB · Προβολές: 1.018
Το δρομολόγιο του Στρασβούργου γίνεται περιστασιακά, κυρίως για να εξυπηρετήσει τους εργαζόμενους στο Ευρωκοινοβούλιο.

M'αρεσουν πολυ οι πληροφοριες που βρισκεις στα e-services..

Flight Status και Real Time Information!!! :banana: