Olympic B717

• Thread starter Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
GP707":19267c9u said:
Πληροφορίες λένε ότι το αρχικό συμβόλαιο ήταν τριετές!
Όπως είχα παραθέσει και παλιότερα για τη μίθωση των 717:
https://www.airliners.gr/community/viewt ... 7687#47687

και αυτό δεν αμφισβητείται.
Κάθε χρόνο λοιπόν ανανεωνόταν η μίσθωση την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα το υψηλό ενοίκιο και με ρίσκο να προλαβει άλλη εταιρεία να το "κλείσει". Φέτος λοιπόν το πρόλαβε η AEBAL πριν η ΟΑ αποφασίσει να το αναεώσει και έτσι το BOC αποχωρεί, αλλά δε σας λέω άλλα γιατί οι πληροφορίες σας είναι λάθος και η πηγή μου δεν μου επιτρέπει να πω περισσότερα... :D

Μενω εκπληκτος, με αυτα που γνωριζετε!
Μηπως ειστε μελος της διοικησης????? :D

Και επειδη φαινεται οτι τα γνωριζετε ολα τοσο καλα, μηπως θα μπορουσατε να μας πειτε, τον ακριβη λογο που εμειναν 2 717? Μηπως, λεω μηπως, αυτο εχει να κανει για λογους "συντεχνιακους"? 8) Κατι σαν ΕΕΧΑ και ΕΧΠΑ????
Επειδη διατινεσθε οτι τα γνωριζετε......!
ΔΕΝ ειναι ο λογος αυτος που επικαλεισθε! Αν αναλυσετε αυτο που ανεφερα παραπανω, θα καταλαβετε το "γιατι".

Φιλε Config2 μην προκαλειτε παλι εριδες... και γινει παρεκτροπη... Προφανως απο καποια χαρτια-site ή αλλα τα υπολοιπα μελη γνωριζουν... Δεν ειναι δα και Κρατικο Μυστικο για τα Αεροσκαφη της Ολυμπιακης ούτε εχουν κατι να κρυψουν... Δεν παιζει θεμα συνομοσιας δηλαδη...

Αυτό το τόπικ αρχίζει να μου θυμίζει ταινία του Αγγελόπουλου... :roll:

@CONFIG2
Τί να μας το λες σε ένα πόστ, τί να μας το λες σε 10. Αφού θέλεις να μας το πεις στο τέλος. Μην το ταλαιπωρείς. Τί περιμένεις? Να κλείσει πρώτα η εταιρία? Free your mind. Head on.

Μην του την μπαινετε ρε παιδια, θα σας την μπει ο ιδιος πολυ ασχημα με ΠΜ.. :mrgreen: Σκεφτειτε και την ηλικια του.. Ακη δεν κλεινει το θεμα εδω? Ο Μr. Σημαντικος δεν ανοιγει ουτως η αλλως το στομα του... :doubt:

Και εμεις ειμαστε ετη φωτος απο το θεμα μας..

Signomi alla tha klisoume ena thema epidi kapios simperiferete san 5xrono me diataraxes? :!:

Έλεος με τους καβγάδες.

Κανένα νεότερο έχουμε με το 717 που έφυγε/φεύγει ?

CONFIG2":3l1zwjv3 said:
Μενω εκπληκτος, με αυτα που γνωριζετε!
Μηπως ειστε μελος της διοικησης????? :D
Από εδώ και πέρα μόνο όσοι είναι της διοίκησης της ΟΑ γράφουν πληροφορίες για την εταιρεία. :2: Κανείς άλλος!
(Και αυτό ισχύει φυσικά και για τον config2, ο οποίος φυσικά και δεν είναι της διοίκησης αλλά το παίζει πρόεδρος). :?

Το από που ξέρει ο καθένας που γράφει σε αυτό το φορουμ τις πληροφορίες του, είναι δικό του θέμα και δεν είναι υποχρεωμένος να το παραθέσει. Τουλάχιστον όμως το παραθέτει και δεν πετάει εκφράσεις του τύπου "εγώ ξέρω αλλά δε σας λέω". Και εξάλλου δεν είσαι και η πιο έγκυρη πηγή στην ΟΑ και όλοι οι άλλοι στην εταιρεία ξέρουν λιγότερα απο εσένα. Το ότι δεν είμαι εγώ της διοίκησης δε σημαίνει ότι μου έχονται φλας και τα γράφω. Κάποιος από μέσα έχει τις πληροφορίες.
Αφου λοιπόν δεν είσαι κι εσύ της διοίκησης και έχεις κι εσύ πληροφορίες απο "μέσα", τις παραθέτεις και εσυ, οπότε ο κόσμος που διαβάζει βγάζει τα συμπεράσματά του. Με τέτοια συμπεριφορά και τέτοιο ύφος στα μέχρι τώρα post σου, όχι μόνο δε μας πείθεις (όσο δίκιο και να έχεις) αλλά δεν πρόκειται κανείς να δώσει την ανάλογη σημασία στα λεγόμενά σου.
Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει να μάθει ο κόσμος 5-6 πράγματα που δεν ξέρει και να σου δώσει την ανάλογη προσοχή, διόρθωσε λίγο τη στάση σου. Αν, απ' την άλλη δε σ' ενδιαφέρει το τι θα πουν τα μέλη και όσοι άλλοι διαβάζουν αυτό το φορουμ (και πίστεψέ με είναι πολλοί και σε διάφορες "θέσεις"), τότε κακώς γράφεις εδώ, οπότε απλά αποχωρείς.

Επειδη εχει δημιουργηθει ενα μεγαλο "πατατρακ" με αυτο το θεμα, ετσι για να σας φυγει επιτελους το σαρακι, ο κυριος λογος που εφυγε μονο το ενα 717, ειναι η "διαμαχη" μεταξυ ΕΕΧΑ, και ΕΧΠΑ . Μενουν λοιπον, για να απασχολουνται τα πληρωματα της πρωην αεροπλοιας, μεχρι να γινει η η επετηριδα και να αποφασισθει που θα πανε οι χειριστες του 717 μολις φυγει. Θα πανε στο 737, η πισω στο ΑΤR?, Αυτος ειναι ο λογος, και κανενας αλλος.
Τωρα, σχετικα με τα...."σχολια" καποιων εδω, δεν προκειται να τα σχολιασω. Τελειωνοντας κανεις δεν γνωριζει αν ειμαι η οχι στην διοικηση. Και φυσικα αυτο το κρατω για τον εαυτο μου.
Κυριε makedon, αντι να γραφεις ευτα που γραφεις, γιατι δεν μου απαντας στο πμ?

Τωρα αν εχετε αλλες πληροφοριες, θα ηθελα να τις διαβασω, μπας και καταλαβω και εγω, τι επιτελους γινεται.....!
Νομιζω οτι το θεμα εξηντληθη, και οτι γραφεται , απλα δυναμιτιζει τις μεταξυ μας "σχεσεις". Απο εμενα πλεον, επι του παροντος θεματος, δεν προκειται να διαβασετε τιποτα. Φυσικα πμ θα απαντηθουν με πμ.

Ειρηνη ημιν!