Olympic B737-400

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εδώ έχουμε ασυμφωνία στο πως θα είναι βαμμένη η ουρά!
Στα BKB/C/D/H/I/M έχουμε την ουρά που ξέμεινε από τα προηγούμενα χρώματα με το λευκό κομμάτι και στα BKF/BMC και τώρα και στο BKT η ουρά είναι όλη μπλε!
Σε προηγούμενα posts είχα διαβάσει ότι αυτά είναι τα νέα χρώματα της εταιρείας.... Ναι ε; Ποια; :?:

EDIT

Μήπως να το μεταφέρουμε στο LIVERIES πριν αρχίσει κανένα κατεβατό για τους χρωματισμούς και μετά φταίω εγώ :D

Ολυμπιακή είναι αυτή, φίλε plekka :!: Άσε να μας δίνει την ευχαρίστηση της διαφορετικότητας στα αεροσκάφη της. Εγώ προτιμώ αυτές τις μικροδιαφορές από την μακροχρόνια, κλασική και αυστηρή γραμμή που ακολουθούν τα χρωστήρια (paintshop) μεγάλων εταιριών. (βλέπε LH, AF)

Αχχχχχχ,ένα α/φος έφερε η ΟΑ και πάμε να ανοίξουμε καινούργιο site ....... :lol:

Eχω πολυ καιρο να δω το -ΒΚΑ / Βεργινα. Στο υποστεγο, τερμα δεξια (εκει που-νομιζω-ειναι το paintshop) ειναι εδω και καιρο ενα -34αρι, αλλα δεν μπορω να δω νηολογιο. Μπορει κανεις να βοηθησει?

Olympic 737-400

Óôï êáïõëéíãê èá Þôáí ùñáßï ôï Ýìâëçìá ôùí êýêëùí ç ìå ÷ñþìáôá ç ìðëå üðùò ôï âëÝðïõìå óôéò åðéóôïëÝò ôçò åôáéñßáò üðùò åðßóçò ôï "ÏÁ" ÷ñçóéìïðïéþíôáò ôá ãñÜììáôá ôïõ ëïãêï. Ìéá ùñáßá éäÝá èá Þôáí êáé ôï ñåôñü Ýìâëçìá ôïõ 1957 óôá êáïõëéíãê.

Το SX-BKA ειναι για 'C' CHECK και το SX-BKI για 'D' CHECK.

αληθευει οτι το Β737-400 το καινουργιο που πειραν θα εχει πρωσοπικες οθονες στα καθησματα? ή απλα ειναι ανακριβειες?

αν ναι.. παιζει καμια φωτο (εσωτερικη) να δουμε? :)

οι μονες οθονες που εχει ειναι στο διαδρομο και δεν ειναι ατομικες...πεταξα στις 08/06 την 515 απο HER με το ΒΚΤ και ειναι οπως καθε αλλο 'νοικιαρικο' της ΟΑ.

Διαφορά στην Business class μεταξύ Β737-300 & Β737-400

Πρόκειται να ταξιδέψω Business class ATH-SKG στις 15 του μήνα και να επιστρέψω στις 19.
Οι επιλογές μου είναι οι εξής:
α) OA906 & OA166 με Boeing 737-300
β) OA191 & ΟΑ164 με Boeing 737-400

Τι προτίνετε να επιλέξω?
Υπάρχει κάποια (ουσιαστική διαφορά) στην Business class αυτών των δύο τύπων?
Έχει κάποιος να προτίνει κάτι άλλο?

Καλά, μην το δέσεις και κόμπο ότι οι τύποι θα ισχύσουν 100%. Το 737-300 είναι πολύ πιθανόν να είναι 400άρι.