Olympic Kalokairina

• Thread starter Thread starter Kyriakos Sahinidis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εξαισια... Ριχνοντας μια ματια στις συνδεσεις MUC-SKG διαπιστωσα με τρομο οτι μια εταιρεια λειπει... (και υστερα μου λενε γιατι προτιμω τον ανταγωνισμο!..)

Τα ...Γερμανικά μου δεν είναι καλά, αλλά απ' ότι κατάλαβα η ΟΑ 177/178 ήταν μόνο για Αθήνα. Το URL που αναφέρεις δείχνει πτήσεις για Θεσσαλονίκη μόνο. Ή κάνω λάθος;

Η πτήση των ΟΑ αναφέρεται κανονικότατα στο αντίστοιχο πρόγραμμα για ΑΤΗ (δείχνει 734, το πρόγραμμα των ΟΑ 717).

http://www.munich-airport.de/EN/Areas/C ... 2&dfSort=2

george_a":3nb9g1pd said:
Τα ...Γερμανικά μου δεν είναι καλά, αλλά απ' ότι κατάλαβα η ΟΑ 177/178 ήταν μόνο για Αθήνα. Το URL που αναφέρεις δείχνει πτήσεις για Θεσσαλονίκη μόνο. Ή κάνω λάθος;

Η πτήση των ΟΑ αναφέρεται κανονικότατα στο αντίστοιχο πρόγραμμα για ΑΤΗ (δείχνει 734, το πρόγραμμα των ΟΑ 717).

http://www.munich-airport.de/EN/Areas/C ... 2&dfSort=2

Ναι για θεσσαλονικη ειδα, Αθηνα δεν με απασχολει! ;)

εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τότε ποιό ακριβώς ήταν το πρόβλημα που ανέφερες...

george_a":2ucgnn6o said:
εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τότε ποιό ακριβώς ήταν το πρόβλημα που ανέφερες...

Στο λινκ που εδωσα δεν υπαρχει η Θεσσαλονικη ως προορισμος. Στην σελιδα της ΟΑ μου βγαζει απο SKG για MUC μονο μεσω ΑΤΗ. Κατι που παλια δεν γινοταν (η πτηση ητανε ΑΤΗ-SKG-MUC-SKG-ATH)

Αν δεν υπάρχει συνδεδεμένη πτήση ΜUC-ATH-SKG τότε το link του αεροδρομίου καλώς δεν την αναφέρει.

Αν κατάλαβα καλά αυτό ήταν το 'πρόβλημα' που ανέφερες, αλλά δεν νομίζω ότι οφείλεται σε ...μονοπωλιακές τάσεις του αεροδρομίου, πολύ απλά οφείλεται στο ότι η ίδια η ΟΑ έχει εγκαταλείψει το ΜUC-SKG, κάτι που γνωρίζουμε...

makedonas":2rql6eyg said:
Στο λινκ που εδωσα δεν υπαρχει η Θεσσαλονικη ως προορισμος. Στην σελιδα της ΟΑ μου βγαζει απο SKG για MUC μονο μεσω ΑΤΗ. Κατι που παλια δεν γινοταν (η πτηση ητανε ΑΤΗ-SKG-MUC-SKG-ATH)

Στέφανε, έχει 3 μήνες που συμβαίνει αυτό... και έχει αναφερθεί ήδη στο forum. :P

xristos":rguv5g9j said:
Στέφανε, έχει 3 μήνες που συμβαίνει αυτό... και έχει αναφερθεί ήδη στο forum. :P

Για να δεις ποσο με καιει η ΟΑ.. :P ;)

Επαναφέρω το θέμα σχετικά με το καλοκαιρινό πρόγραμα της ΟΑ.

Η πτήση απο Θεσσαλονίκη για Λονδίνο δεν θα συγχωνευθεί αυτό το καλοκαίρι με την πτήση απο Αθήνα αλλα της αλλάζουν την ώρα και θα γίνετε πλέον:

OA 273 1950 THESSALONIKI 2120 LONDON (Gatwick)

και η επιστροφή:

OA 274 2220 LONDON (Gatwick) *0330 THESSALONIKI

Έχω κάποιες αμφιβολίες για το αν θα βολεύουν οι ώρες για επιβάτες που δεν προορίζονται για Θεσσαλονίκη αλλά για τους γύρω νομούς. Μια χαρά είναι τώρα που γίνεται μεσημέρι.. :?

Boλεύει όμως πολύ αυτούς που θέλουν να περάσουν τη μέρα τους στο Λονδίνο και το βραδάκι να ...επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη. Στην πτήση που 'γίνεται μεσημέρι' έχεις χάσει όλη σου τη μέρα στην επιστροφή. Επιπλέον, γίνεται καλύτερη εκμετάλλευση του χρόνου του ΑΦ.