Γεια σε όλους.
Αν διάβασα και κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει κάποια ευχάριστη έπληξη όσον αφορά το θερινό πρόγραμμα της Ολυμπιακής για φέτος. Μάλιστα, αν αυτό το συνδυάσω με πληροφορίες από άλλα θέματα, πχ για μη αντικατάσταση των Β717 ή με εφαρμογής(τουλ για φέτος)του σχεδίου για το Hong Kong έχω την αίσθηση πως η Ολυμπιακή οδεύει στο δρόμο της «δημιοργικής καταστροφής» μέσω της διαρκούς συρρίκνωσης δραστηριοτήτων και απώλειας του μερίδιου αγοράς. Μάλιστα τα δρομολόγια 2 επιπλέον αμερικάνικων εταιρειών για ΗΠΑ αναμένεται να σημάνει σημαντικό πλήγμα στις πτήσεις για JFK. Αν ρωτούσα γιατί η Ολυμπιακή τουλάχιστον για το καλοκαίρι δεν βάζει μια τουλάχιστον επιπλέον πτήση για Βρυξέλλες ή δεν ξανανοίγει το δρομολόγιο BRU-SKG που είναι δεδομένη η ζήτηση άρα και η επιτυχία ή δεν πετάει καθημερινά Γιοχάνεσμπουργκ, θα μου πείτε γιατί δεν έχει αεροπλάνα. Και εγώ απορρώ τί περιμένουμε, πότε θα βάλει η Aegean πτήσεις για BRU και πότε θα κοπούν τα υπερατλαντικά δρομολόγια με την ίδια αιτολόγηση που κόπηκε η Αυστραλία;