Olympic leased aircraft 2007

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι το τέλος του χρόνου θα φύγουν ολα τα Hola απο το στόλο. Τώρα, πως θα κρατήσει η ΟΑ τα αυξημένα δρομολόγια που ανακοίνωσε, δεν το γνωρίζω... :rolleyes:
 
GP707":2zr6zscu said:
Τώρα, πως θα κρατήσει η ΟΑ τα αυξημένα δρομολόγια που ανακοίνωσε, δεν το γνωρίζω... :rolleyes:

Πού είναι το πρόβλημα?
Θα νοικιάσει άλλα αεροσκάφη, ακόμα πιο ακριβά!!! :wall:
 
Υπάρχει πιθανότητα ανανέωσης στόλου με μακροχρόνιο leasing ή και αγορά. Γενικά επικρατεί αισιόδοξο κλίμα στην εταιρία τις τελευταίες μέρες. Κάτι μάλλον μας επιφυλλάσσει η Ολυμπιακή.
 
Οι Ολυμπιακές Αερογραμμές αποφάσισαν να προχωρήσουν εφεξής σε μισθώσεις αεροσκαφών, για τις ανάγκες του πτητικού της έργου, με τη μέθοδο του DRY LEASE (μεσο-μακροπρόθεσμες μισθώσεις) θεωρώντας τη μέθοδο αυτή πιο αποδοτική.

Αφού το κατάλαβαν ;)

Από: http://www.euro2day.gr/articles/144317/

Άρα να περιμένουμε νέα αεροσκάφη τους επόμενους μήνες με ελληνικά νηολόγια; Άντε με το καλό γιατί αλλιώς θα πρέπει να ανοίξουμε νέο θέμα με τίτλο: «Olympic leased aircraft 2008»
 
Air Berlin here we come!
 
Εκδόθηκε βεβαίωση για το "μπαλωμένο" HOLA, ότι όλες οι εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς έγιναν βάσει των προδιαγραφών/οδηγιών/διαδικασιών της Boeing.
Τα παραπάνω σημαίνουν ότι το εν λόγω αεροσκάφος μπορεί να επιστρέψει και να πετάει κανονικά!

(πηγή: ειδήσεις ΝΕΤ)
 
Μην περιμένετε οι "αδέκαστοι" των ΜΜΕ να βγούν με πρωτοσέλιδα για επανόρθωση :evil:

Το πολύ πολύ δυο τρεις αράδες δίπλα στα μνημόσυνα και τις κοινωνικές εκδηλώσεις να το αναφέρουν.

Κατά τα λοιπά η δουλειά έγινε. Το μηνυμα στον πολύ κόσμο πέρασε : η ΟΑ πετάει με "σαπάκια".

Να δώ πότε θα τολμήσει εισαγγελέας να χώσει μερικούς μέσα για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
 
Μήπως θα έπρεπε να κλείσει μέσα όπως λές αυτούς που διαρέουν απο την Ολυμπιακή ψευδείς ειδήσεις όπως τις χαρακτηρίζεις? Γίατί δεν έιναι λίγες οι φορές που όταν χτυπούν τα τηλέφωνα των δημοσιογράφων για το θέμα αυτός που καλεί είναι απο την την ολυμπιακή και "καρφώνει" συναδέλφους του και διάφορα θέματα στον δημοσιογράφο. Και θεωρώ πως η είδηση που μεταδόθηκε για το Hola ΜΟΝΟ ψευδή δεν ήταν! Ποιο ήταν το ψέμα στην όλη ιστορία? Μήπως οτι κάποιοι δεν έκαναν αυτό που έπρεπε και υπερχρέωσαν την εταιρεία με ενοικιάσεις που μπορούσαν να γίνουν με μισά λεφτά ή μήπως οτι το Hola είχε πρόβλημα και έφταιγαν οι Ισπανοί?
 
Το ECJQX σήμερα εκτελεί τις ΟΑ510|1 για HER και ΟΑ954|5 για KVA
 
Εφ οσον επισκευάστηκε και...HOLA καλά να έχει καλές πτήσεις :)
 
Top