Olympic leased aircraft 2008

• Thread starter Thread starter docORL
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλο ειναι για να επιβιωσει να τα διωξει, μηπως παραλαβει μερικα ακομα μεσαιου τυπου αεροσκαφη γιατι ετσι οπως καθημερινα απαξιωνεται σε Ελλαδα και εξωτερικο σε λιγο κανενας δε θα ταξιδευει μαζι τους...

Στο wikipedia καθώς έψαχνα βρήκα και την ΟΑ..κοίταξα λίγο τις πληροφορίες και όλο το στόρυ που έχει και καθώς έβλεπα το στόλο είδα το στόλο της κανονικά μόνο που έλειπε το Α300Β4 όπως ήταν λογικό (ενώ στο airfleets.net το εμφανίζει κανονικά στο στόλο της ΟΑ) εκει που θέλω να καταλήξω είναι ότι είχε και 2 Α320 in order..!!!! Μήπως να περιμένουμε εκπλήξεις..?Μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι τα 2 Β734 που περιμένουν αλλα δεν ξέρω..

Εκεί που το διάβασες λέει και την πηγή:

Neos Kosmos newspaper 15/4/08

Μετά από αναζήτηση στο google βλέπουμε ότι η σχετική εφημερίδα είναι από τους ομογενείς της Αυστραλίας. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν (μιας και δεν γνωρίζω καν την εφημερίδα) δεν πιστεύω να είναι και η πιο έγκυρη πηγή για τέτοιου είδους πληροφορίες.

Φυσικά δεν θέλω να πω ότι έχουν άδικο, μιας και γνωρίζουμε ότι οι ΟΑ αναζητούν Β737 ή Α320 για μίσθωση!

Έρχονται οι ισπανοί!

1. OA 266 Y 27JUN LHRATH HS1 2215 #0350 O FR
DEPARTS LHR TERMINAL 2
*OPER BY A310 AIR COMET A/C REG EC-IPT CONF 12C/224Y*

Aν δεν κάνω λάθος το Α310 ήταν ο μόνος τύπος δυτικού ΑΦ που δεν είχε νοικιάσει μέχρι τώρα η ΟΑ.... Συμπληρώνεται το παλμαρε...

Ναι, αλλα και το βιτσιο με τις ισπανικες εταιρειες ομως ... λολ :twisted: :mrgreen: :wink:

Έχουμε δει και Α310 george_a στην ΟΑ. Για short lease συγκεκριμένα και μάλιστα πάλι Α310 της Air Comet. Δες το παρακάτω link για επιβεβαίωση:

viewtopic.php?p=59818#p59818

Σήμερα έχουμε την εξής άφιξη (μάλλον για νοικιάρικο πρόκειται):

Code:
69	OA	9248	PMI	1750	 	KQQ

Τι να ναι άραγε αυτό το KQQ :?: Δε μπόρεσα να σκεφτώ κάτι (ακόμα)