6circles
First-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- UAE
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- NZAA
alex96":2ia2yinf said:Υπό έλεγχο απο τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες φέρεται οτι βρίσκονται βρίσκονται δύο αεροσκάφη 737 στην Αμερική και στην Ασία τα οποία αναμένεται σύντομα να ενταχθούν στο στόλο της Ολυμπιακής.
Τελεια, αυτα τα 2 με 3 αεροσκαφη ερχονται εδω και περιπου 6 μηνες και οπως πανε τα πραγματα μπορει και να μην ερθουν και καθολου γιατι η θερινη περιοδος οδευει για το τελος της.
Και ρωτω εγω με το φτωχο μυαλο μου

Ειναι τοοοσο δυσευρετα πια αεροσκαφη τυπου 733 και 734 στην παγκοσμια αγορα ;; (

Χρειαζονται 4 με 6 μηνες ελεγχων για να ικανοποιουν τις απαιτησεις των Ο.Α. και της ΥΠΑ και δεν ξερω εγω ποιας αλλης αρχης; Τι στο καλο, μετατροπη σε διαστημοπλοιο σχεδιαζουν;;
Μακρια απο μενα οι συνομοσιωλογιες, ειδικα σε σχεση με την Αιγαιου, αλλα ειναι πραγματικα ολοι εκει στις ΟΑ τοσο ασχετοι, η το παιζουν;; Μηπως τελικα υπαρχει μεθοδευμενο σχεδιο απαξιωσης των ΟΑ; Λιγο τα σλοτς, λιγο η αποσυρση απο παραδοσιακους προορισμους, λιγο η δυσκοιλιοτητα στην ανευρεση αεροσκαφων, με κανουν να αναρωτιεμαι: Μα ΤΟΣΗ ανικανοτητα πια;;
Παντα η Ολυμπιακη Αεροπορια ειχε προβληματικη διαχειριση , αλλα αγοραζαν και πεντε αεροσκαφη που λεει ο λογος ( βλεπε Α300-600, Β737-400, Α340-300 κλπ , νοικιαζαν και Β717), ανοιγαν και καποιους προορισμους, π.χ. Συδνευ, Τοκυο, Μαντσεστερ κλπ/.
Τι ακριβως συμβαινει και δεν μπορουν να φερουν 2 με 3 αεροσκαφη 15ετιας στον στολο εδω και κατι χρονια;;