Olympic leased aircraft 2009

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
xkgr":1vetm0yc said:
Οφείλω να παραδεχτώ όμως ότι οι προσγειώσεις που είχαμε κάνει τότε και Θεσσαλονίκη και Αθήνα ήταν η πιο ομαλές που έχω κάνει ποτέ.

Αυτό δεν αποτελεί στοιχείο για κανένα συμπέρασμα...

Σίγουρα και δεν αποτελεί στοιχείο απλά ήταν μια αναφορά, όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ, είμαι απλά ένας χρήστης του μέσου και όχι γνώστης. Από τη χρήση έχω παρατηρήσει ορισμένα πράγματα, κάνω ερωτήσεις ώστε οι γνώστες του αντικειμένου να μου δώσουν απαντήσεις και να μου λύσουν απορίες.

Και το 2ο 320 της HJ πετα απο σημερα για την OA (SX-BVK)

Seagle 737 Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Την Πέμπτη 9 Απριλίου ταξίδεψα από Θεσσαλονίκη για Αθήνα με την πτήση OA903 (7:50).
Το αεροπλάνο ήταν ένα 737-300 της SEAGLE AIR το οποίο φαινόταν να έχει αρκετές ώρες πτήσης (είχε και κάποια εξωτερικά "μπαλώματα" στη άτρακτο). Οταν έκανα Web-Check in το προηγούμενο βράδυ δεν υπήρχε καμμία ενημέρωση ότι η πτήση γίνεται με μισθωμένο αεροπλάνο.

Οι αεροσυνοδοί δεν μιλούσαν ελληνικά, η επίδειξη των μέσων ασφάλειας έγινε μόνο στα αγγλικά όπως και όλες οι υπόλοιπες ανακοινώσεις. Στην πτήση μας πρόσφεραν τα "κρουασανάκια" της Ολυμπιακής και νερό. Δεν μας προσέφεραν καφέ (προς μεγάλη απογοήτευση μου, καθώς δεν είχα πιεί ακόμα για να μη χάσω χρόνο το πρωί) ούτε και χυμό.

Στο έντυπο της εταιρίας διάβασα ότι έχει έδρα τη Σλοβακία, ότι έχει 3 737 και κάνει πτήσεις τσάρτερ. Επίσης στο έντυπο η εταιρία ευχαριστούσε τους επιβάτες που τη επέλεξαν για τις διακοπές τους, και είχε αρκετά άρθρα για την Ελλάδα καθώς πολλοί από τους προορισμούς της είναι εδώ. Σε ένα από τα άρθρα που αφορούσε την ελληνική κουζίνα έγραφε μεταξύ των άλλων ότι σε κάθε γεύμα στην Ελλάδα υπάρχει πίτα για ψωμί (pita bread), ότι το κρέας που προτιμούν οι Έλληνες είναι το αρνί, και ότι το σουβλάκι γίνεται από αρνίσιο κρέας! (προφανώς μπέρδεψε την ελληνική με την αραβική κουζίνα).

Σήμερα πετάει για την ΟΑ, το LZ-BOQ(Boeing 737-500) της Βulgaria Air.

Re: Seagle 737 Θεσσαλονίκη - Αθήνα

αυτη ι ιστορια πρεπει να παρει τελος με τις εταιρειες, τις ξενες εννοω, που πετανε για ολυμπιακη! καλα για τις ελληνικες εταιρειες εχουν τουλαχιστον ελληνικα πληρωματα αλλα για τις ξενες?? να μπαινει ο επιβατης μεσα και να μην μπορει να συννενοηθει στη γλωσσα του και εχει πληρωσει στο μεταξυ να πεταξει με ολυμπιακη η αν μη τι αλλο με μια ελληνικη εταιρεια!! δηλαδη να συνεχιζουν να ερχονται οι ξενοι να εχουν δουλειες εδω και εμεις οι υπολοιποι παλι στην απεξω!! κατα τα αλλα τους χαλαει το md αλλων εταιρειων, γιατι και αυτο ακουστηκε!!

Λένε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα νοικιασουν ή 737-800 ή Α320 και στους επόμενους 4 μήνες θα τα αγοράσουν :thx:

Re: Seagle 737 Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Pascalis":21sz409d said:
Στο έντυπο της εταιρίας διάβασα ότι έχει έδρα τη Σλοβακία, ότι έχει 3 737 και κάνει πτήσεις τσάρτερ. Επίσης στο έντυπο η εταιρία ευχαριστούσε τους επιβάτες που τη επέλεξαν για τις διακοπές τους, και είχε αρκετά άρθρα για την Ελλάδα καθώς πολλοί από τους προορισμούς της είναι εδώ. Σε ένα από τα άρθρα που αφορούσε την ελληνική κουζίνα έγραφε μεταξύ των άλλων ότι σε κάθε γεύμα στην Ελλάδα υπάρχει πίτα για ψωμί (pita bread), ότι το κρέας που προτιμούν οι Έλληνες είναι το αρνί, και ότι το σουβλάκι γίνεται από αρνίσιο κρέας! (προφανώς μπέρδεψε την ελληνική με την αραβική κουζίνα).
Προφανως θα εννοουσε το γυρο ντονερ...!! :roll:
Ειναι παντως πολυ ασχημο τα ξενα πληρωματα να κανουν δρομολογια για την ΟΑ....Δεν ειναι οτι εχω κατι με τους ξενους...Καμια σχεση.Αλλα δε γινεται να μη μπορεις να μιλησεις στην ΟΑ με εναν ελληνα ρε παιδι μου!Και αντε μια φορα...Σε καθημερινη βαση??

Τελικά ξέρει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση που αρνηθεί επιβάτης να πετάξει πτήση της ΟΑ με μισθωμένο αεροσκάφος άλλης εταιρείας???? Χάνει το εισιτήριο?? Μπορεί κανείς να με ενημερώσει σχετικά ή να μου πει που μπορώ να δω τι ισχύει για αυτές τις περιπτώσεις??? Ελπίζω να τελειώσει αυτή η κατάσταση σύντομα γιατί το να βλέπω αεροσκάφος άλλο πέραν των ΟΑ μου δημιουργεί μια ανασφάλεια για την πτήση, μπορεί να είμαι υπερβολικός αλλά έτσι νιώθω.

πολλοι εχουν κανει παραπονα αλλα δεν εχει γινει τιποτα. η εταιρεια σου λεει αυτο το αεροπλανο εχω αυτο δινω και νομιζω οτι αν δεν ταξιδεψεις το χανεις το εισητηριο..