NFEEFE":31j68fh4 said:Ειναι παντως πολυ ασχημο τα ξενα πληρωματα να κανουν δρομολογια για την ΟΑ....Δεν ειναι οτι εχω κατι με τους ξενους...Καμια σχεση.Αλλα δε γινεται να μη μπορεις να μιλησεις στην ΟΑ με εναν ελληνα ρε παιδι μου!Και αντε μια φορα...Σε καθημερινη βαση??
ntina87":2ejot5mw said:κι ομως αυτο λενε.... και στο τελος ο επιβατης ταξιδευει γιατι τι να κανει τελευταια ωρα οταν μπαινει στο αεροπλανο και πρεπει να παει στον προορισμο του... κατα ποσο ομως αυτο καλυπτεται νομιμα ισως να το μαθεις αν ρωτησεις οταν κλεινεις εισητηριο τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις, αλλα να το σιγουρεψεις απο πριν αλλιως το χανεις το εισητηριο
Και απαντηση θα παρεις αμα στειλεις mail στις κρατησεις και κανενας δε παταει στην αγνοια των δικαιωματων σου.Δεν ειμαστε κακοι ανθρωποι που θελουμε να σας φαμε.Θα προσπαθησουν να σε βοηθησουν οσο μπορουν!Πολυ φοβαμε οτι απαντηση δεν θα παρεις.Αν και δεν νομιζω οτι ισχυει το αυτο εχω αν θες.Ισως πατανε στη αγνοια των δικαιωματων μας
Oh my god.Το εισιτηριο ΔΕ το χανεις...!Ουτε σου λενε αυτο εχω αυτο θα παρεις...!!!Σου λενε,αν θελεις μπορεις να ταξιδεψεις αλλη ωρα/μερα,οπως μπορειτε να διαβασετε σε ενα προσφατο τριπ ριπορτ.Αυτη την απαντηση θα τη παρεις μονο αν θες πχ ATH-SKG 14.45 και εχει νοικιασμενο HJ/AirVia κλπ!Τοτε θα σου πουμε,λυπουμαστε,αλλα δυστυχως εχουμε μονο αυτο το αεροπλανο για εκεινη την ωρα!πολλοι εχουν κανει παραπονα αλλα δεν εχει γινει τιποτα. η εταιρεια σου λεει αυτο το αεροπλανο εχω αυτο δινω και νομιζω οτι αν δεν ταξιδεψεις το χανεις το εισητηριο..
Γιατι να υπαρχει καποια παραβαση?Δηλαδη αν ερθει η airfrance πρεπει να στα πει στα ελληνικα?Θα στα πει γαλλικα-αγγλικα.Δεν υπαρχει καμια παραβαση.Γνωρίζει κανείς αν είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς για την ασφάλεια των πτήσεων, να γίνεται η επίδειξη των σωστικών μέσων και οι διάφορες ανακοινώσεις και οδηγίες (για τα κινητά, για τις ζώνες ασφαλείας, τα τραπεζάκια και τα καθίσματα) μόνο στα αγγλικά και όχι στην γλώσσα της χώρας στην οποία γίνεται η πτήση ? Στις εσωτερικές πτήσεις μεγάλο μέρος των επιβατών μιλάει και καταλαβαίνει μόνο την τοπική γλώσσα.
Δε νομίζω να θες να σε πάρουν στα σοβαρά, θέτοντας ως επιχείρημα το παραπάνω.xkgr":29h5c9h7 said:Είμαι και στους τακτικούς πελάτες τους και Παναθηναϊκός! Μπορεί να μετρήσει αυτό.
Υπαρχει στο schedules and availability της ιστοσελιδας:xkgr":2dqa9zip said:Υπάρχει πρόγραμμα με τις πτήσεις που κάνουν τα νοικιασμένα????