Olympic leased aircraft 2009

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μου φαίνεται θα τους στείλω email να δω τι θα μου πουν, για μένα προς το παρόν ΟΑ τέλος μέχρι να αλλάξει η κατάσταση αυτή.

Πολυ φοβαμε οτι απαντηση δεν θα παρεις.Αν και δεν νομιζω οτι ισχυει το αυτο εχω αν θες.Ισως πατανε στη αγνοια των δικαιωματων μας

κι ομως αυτο λενε.... και στο τελος ο επιβατης ταξιδευει γιατι τι να κανει τελευταια ωρα οταν μπαινει στο αεροπλανο και πρεπει να παει στον προορισμο του... κατα ποσο ομως αυτο καλυπτεται νομιμα ισως να το μαθεις αν ρωτησεις οταν κλεινεις εισητηριο τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις, αλλα να το σιγουρεψεις απο πριν αλλιως το χανεις το εισητηριο

Αν δεν δώσουν απάντηση τότε υπάρχει και άλλος τρόπος, καταναλωτικές ενώσεις, η γενική γραμματεία καταναλωτή και θα δούμε τι άλλο, αν έχω κάτι λοιπόν θα σας ενημερώσω. Στην τελική θα στείλω και στον Βγενόπουλο!!!! Είμαι και στους τακτικούς πελάτες τους και Παναθηναϊκός! Μπορεί να μετρήσει αυτό.

Re: Seagle 737 Θεσσαλονίκη - Αθήνα

NFEEFE":31j68fh4 said:
Ειναι παντως πολυ ασχημο τα ξενα πληρωματα να κανουν δρομολογια για την ΟΑ....Δεν ειναι οτι εχω κατι με τους ξενους...Καμια σχεση.Αλλα δε γινεται να μη μπορεις να μιλησεις στην ΟΑ με εναν ελληνα ρε παιδι μου!Και αντε μια φορα...Σε καθημερινη βαση??

Γνωρίζει κανείς αν είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς για την ασφάλεια των πτήσεων, να γίνεται η επίδειξη των σωστικών μέσων και οι διάφορες ανακοινώσεις και οδηγίες (για τα κινητά, για τις ζώνες ασφαλείας, τα τραπεζάκια και τα καθίσματα) μόνο στα αγγλικά και όχι στην γλώσσα της χώρας στην οποία γίνεται η πτήση ? Στις εσωτερικές πτήσεις μεγάλο μέρος των επιβατών μιλάει και καταλαβαίνει μόνο την τοπική γλώσσα.

ntina87":2ejot5mw said:
κι ομως αυτο λενε.... και στο τελος ο επιβατης ταξιδευει γιατι τι να κανει τελευταια ωρα οταν μπαινει στο αεροπλανο και πρεπει να παει στον προορισμο του... κατα ποσο ομως αυτο καλυπτεται νομιμα ισως να το μαθεις αν ρωτησεις οταν κλεινεις εισητηριο τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις, αλλα να το σιγουρεψεις απο πριν αλλιως το χανεις το εισητηριο

Μη λεμε ανακριβιες.Το εισιτηριο ΔΕ το χανεις.Εχει τυχει απειρες φορες να ερθει καποιος στο GATE να δει το αεροπλανο και να πει φοβαμαι δε πεταω.Και τοτε η ΟΑ στο αεροδρομιο τον βαζει για αλλη ωρα/ημερα.Και για οσους ξερουν γινεται και για AT4/AT7 αν πεταει 737 την ιδια μερα για τους κλειστοφοβικους!Δε σου λενε παει το'χασες το εισιτηριο!Εδω τα εισιτηρια(εκτος του W)δε τα χανεις σε non-show(30 EUR penalty fees)θα τα εχανες για αυτο το λογο??

Πολυ φοβαμε οτι απαντηση δεν θα παρεις.Αν και δεν νομιζω οτι ισχυει το αυτο εχω αν θες.Ισως πατανε στη αγνοια των δικαιωματων μας
Και απαντηση θα παρεις αμα στειλεις mail στις κρατησεις και κανενας δε παταει στην αγνοια των δικαιωματων σου.Δεν ειμαστε κακοι ανθρωποι που θελουμε να σας φαμε.Θα προσπαθησουν να σε βοηθησουν οσο μπορουν!

πολλοι εχουν κανει παραπονα αλλα δεν εχει γινει τιποτα. η εταιρεια σου λεει αυτο το αεροπλανο εχω αυτο δινω και νομιζω οτι αν δεν ταξιδεψεις το χανεις το εισητηριο..
Oh my god.Το εισιτηριο ΔΕ το χανεις...!Ουτε σου λενε αυτο εχω αυτο θα παρεις...!!!Σου λενε,αν θελεις μπορεις να ταξιδεψεις αλλη ωρα/μερα,οπως μπορειτε να διαβασετε σε ενα προσφατο τριπ ριπορτ.Αυτη την απαντηση θα τη παρεις μονο αν θες πχ ATH-SKG 14.45 και εχει νοικιασμενο HJ/AirVia κλπ!Τοτε θα σου πουμε,λυπουμαστε,αλλα δυστυχως εχουμε μονο αυτο το αεροπλανο για εκεινη την ωρα!

Γνωρίζει κανείς αν είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς για την ασφάλεια των πτήσεων, να γίνεται η επίδειξη των σωστικών μέσων και οι διάφορες ανακοινώσεις και οδηγίες (για τα κινητά, για τις ζώνες ασφαλείας, τα τραπεζάκια και τα καθίσματα) μόνο στα αγγλικά και όχι στην γλώσσα της χώρας στην οποία γίνεται η πτήση ? Στις εσωτερικές πτήσεις μεγάλο μέρος των επιβατών μιλάει και καταλαβαίνει μόνο την τοπική γλώσσα.
Γιατι να υπαρχει καποια παραβαση?Δηλαδη αν ερθει η airfrance πρεπει να στα πει στα ελληνικα?Θα στα πει γαλλικα-αγγλικα.Δεν υπαρχει καμια παραβαση.

Παντως στις κρατησεις εμεις ενημερωνουμε αν ειναι νοικιασμενο η οχι,οι πρακτορες δε το κανουν ποτε σχεδον.Και ετσι ερχεται ο αλλος gate η check-in και του λενε οτι ειναι AirVia και δε μπαινει.Και συνηθως,οποιος φοβαται παιρνει κρατησεις και λεει "το αεροπλανο ταδε ωρα ειναι ολυμπιακης?Αν οχι θελω αλλη ωρα!"

Κατατοπιστική η απάντηση. Είναι γεγονός ότι οι πράκτορες δεν ενημερώνουν, αλλά δεν ξέρω αν φαίνεται όταν κάνεις κράτηση online με τι αεροσκάφος θα πετάξεις, δεν το έχω προσέξει. Πάντως όσες φορές μου έχει τύχει να πετάξω με "νοικιάρικο" το έμαθα στην πύλη την στιγμή της ανακοίνωσης για την έναρξη επιβίβασης. Υπάρχει πρόγραμμα με τις πτήσεις που κάνουν τα νοικιασμένα????

xkgr":29h5c9h7 said:
Είμαι και στους τακτικούς πελάτες τους και Παναθηναϊκός! Μπορεί να μετρήσει αυτό.
Δε νομίζω να θες να σε πάρουν στα σοβαρά, θέτοντας ως επιχείρημα το παραπάνω.

xkgr":2dqa9zip said:
Υπάρχει πρόγραμμα με τις πτήσεις που κάνουν τα νοικιασμένα????
Υπαρχει στο schedules and availability της ιστοσελιδας:
Πχ για αυριο ΑΤΗ-SKG:http://www.olympicairlines.com/oa_schedule_output.php

~~~~~~~~~~~Εdit~~~~~~~~~~~
To link δε δινει οτι εβλεπα,βαλτε δικη σας ημ/νια!

Τις πτησεις απο Hellas Jet-AirVia απ'οσο εχω παρατηρησει δε μπορεις να τις κλεισεις on-line.Αν δειτε παραλληλα schedules and availability και online bookings θα το παρατηρησετε κι εσεις για 14 Απριλιου ATH-SKG.Το ιδιο πχ για 21 Απριλιου ATH-FCO με τη πρωινη.

Επισης,θυμηθηκα περιστατικο οπου ενα ζευγαρι σε ταξιδι για Ρωμη,ειδε στο gate το νοικιασμενο(δε θυμαμαι εταιριας),αρνηθηκε να πεταξει και τον εστειλαν απο αθηνα με Alitalia.Ανεπιβεβαιωτες φημες λενε οτι μετα βλασφιμουσε την ωρα και τη στιγμη που δε πηρε ΟΑ γιατι του εχασαν τις βαλιτσες στην Alitalia...!

εγω δεν καταλαβαινω τι προβλημα εχουν με τα νοικιασμενα και δεν μπαινουν...εγω ταξιδεψα με το βουλγαρικο αλλα και με HEJ μια χαρα...