Olympic leased aircraft 2009

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σημερα το μενου έχει ενα επιπλέον πιατάκι..
Air Comet EC-KBM A320

Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο A320 της Α7, αντικαθιστά το Α320 της Air Via...

1. OA 914 Y 16APR ATHSKG HS1 1815 1910 O E TH
OPERATED BY AIR VIA
*OPERATED BY AIR-PLUS-COMET A320/EC-KBM 12C/156Y*

Πολυ πιθανόν.. Τα εχουν κάνει κουλουβαχατα...

aakunz":3v74yr91 said:
Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο A320 της Α7, αντικαθιστά το Α320 της Air Via...

1. OA 914 Y 16APR ATHSKG HS1 1815 1910 O E TH
OPERATED BY AIR VIA
*OPERATED BY AIR-PLUS-COMET A320/EC-KBM 12C/156Y*
Πάντως θα προτιμούσα το Α320 της Air Via γιατί είναι σαφώς πιο καινούργιο!
Γενικά τώρα με τα νοικιάρικα. Αμάν πια εδώ στην Κω από Αρχές Απριλίου έως και σήμερα όλο νοικιάρικα βλέπουμε. Καλά το Β733 της Seagle είναι για εμάς σταθερή αξία. Αυτές τις ημέρες έτυχε να ταξιδέψω εγώ, η μητέρα μου, ο πατεράς μου , αλλά και η αδερφή μου σε διαφορετικές μέρες και πτήσεις και 3 από τα 4 αεροπλάνα ήταν νοκασμένα. ΑΜΑΝ! Νοικιάζεις αλλά βάλτο και σε άλλα δρομολόγια!

Βασικα το προγραμμα εχει βγει και συγκεκριμενα αεροπλανα καθε μερα κανουν συγκεκριμενα δρομολογια.Το οτι το αεροπλανο που ηταν να κανει το δρομολογιο για Κω ειναι εκτος λογω συντηρησης,τελος leasing(η δεν υπηρχε απο την αρχη!),σημαινει οτι οποιο ερθει θα το αντικαταστησει για τα δρομολογια που θα εκανε,ωστε να κλεισει η τρυπα στο προγραμμα.Δε το αποφασιζουν σημερα για μεθαυριο..

~~~~~~EDIT~~~~~~
Αν και που και που κανουν μικροαλλαγες!

Ναι όντως. Όταν στο εισητήριο βγάζει operating by Air Via/Hellas Jet ή πολλά ακόμα πάντα θα δεις νοικιάρικο και όχι κάποιο ιδιόκτητο. Οχι δεν μπορώ να πω στα νοικιασμένα είναι συνεπείς. Αλλά ΠΟΛΛΕΣ φορές ειδικά στην Κω έχεις κλείσει με Β737 και σου πετάγεται κανά Atr και και καμοιά Αστρα..κλπ κλπ..
Καλοτάξιδα ας είναι όλα τους. Τώρα ειδικά αυτά που θα κάτσουν καιρό (όπως πχ το Β733 της Seagle) ας βάλουνε και ένα αυτοκόλητο ''flights for Olympic'' ή ''Short lease by Olympic''.. Nα ξέρουμε ποιανού είναι τι! Μόνο στην Κω βλέπουμε τα νοικιάρικα και οι επιβάτες(όπως είμαι και εγώ) νομίζουν πως ήρθε charter! :great:

Εγω λεω μιας και το ονομα ειναι SEAgle air να γραφει απο κατω:
"WET lease for olympic"...!

Οι αλλαγες αυτες συμβαινουν λογο της ελλειψης αεροσκαφων...Ξεχναω 4 πτησεις προς Κω που ηταν ανα 2 ιδια ωρα με ΑΤ7 γιατι τα 737 ειχαν μεταφερθει σε αλλο προορισμο η ηταν για συντηρηση?

manos_p":11bz54ek said:
Ναι όντως. Όταν στο εισητήριο βγάζει operating by Air Via/Hellas Jet ή πολλά ακόμα πάντα θα δεις νοικιάρικο και όχι κάποιο ιδιόκτητο. Οχι δεν μπορώ να πω στα νοικιασμένα είναι συνεπείς. Αλλά ΠΟΛΛΕΣ φορές ειδικά στην Κω έχεις κλείσει με Β737 και σου πετάγεται κανά Atr και και καμοιά Αστρα..κλπ κλπ..
Καλοτάξιδα ας είναι όλα τους. Τώρα ειδικά αυτά που θα κάτσουν καιρό (όπως πχ το Β733 της Seagle) ας βάλουνε και ένα αυτοκόλητο ''flights for Olympic'' ή ''Short lease by Olympic''.. Nα ξέρουμε ποιανού είναι τι! Μόνο στην Κω βλέπουμε τα νοικιάρικα και οι επιβάτες(όπως είμαι και εγώ) νομίζουν πως ήρθε charter! :great:
Πάντως δεν είμαι υπερβολικός! Αν ρίξετε μια ματιά στο πρόγραμμα της ΟΑ και σήμερα αλλά και μέχρι και 30 του μηνός οι πτήσεις είναι operating by ''Seagle Air'' και κάποιες άλλες operating by ''Hellas Jet''. Δηλαδή ΕΛΕΟΣ! Κάθε μέρα η μία από τις δύο πτήσεις (και κάποιες μέρες και οι δύο) είναι με νοικιασμένο. (Μιλάμε για τα δρομολόγια προς Κω)

Και μετά με λένε υπερβολικό!!!
http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=90&news_id=36178
Εν το μεταξύ αρχικά η πτήση έκανε επιβίβαση και θα έφευγε κανονικά 20:35 και έφυγε στις 22:00 παρά!!!
Στο κάτω κάτω θα μέναμε χωρίς άγιο φως. Αλλά ΕΛΕΟΣ πια με το δρομολόγιο της Κω!! Το πρωί ταξίδεψε΄ένα συγγενικό μου πρόσωπο και ήταν Α320 της Air Comet και το βράδυ η πτήση λέει στο πρόγραμμα ''Operating by Seagle Air''.

Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για παγκόσμια συνομωσία κατά των τίμιων και ορθοδόξων Κώων. Πρώτα τους στέλνουν όλη την ώρα νοικιάρικα, μετά τους στέλνουν δύο Ατάρια την ίδια ώρα και τώρα τους κάνουν εμπάργκο και στο Άγιο Φως! Σε κανένα άλλο ελληνικό νησί δεν έγινε τέτοιος αναίτιος πόλεμος!