Olympic leased aircraft 2009

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Olympic leased aircraft 2008

Σήμερα η OA 178 (και σιγουρα και κάποιες αλλες) έγιναν με το OM-HLA (Seagle Air)

Kαλησπερα,
Για τους ασχετους σαν κι εμενα τι σημαινει αυτο φιλε MerNion????
Ευχαριστω.

Νοίκιασε η ΟΑ το συγκεκριμένο αεροσκάφος για να της κάνει κάποια δρομολόγια, γιατι με τον στολο που έχει δεν βγαινουν όλα τα δρομολόγιά της..
Διάβασε εδώ περισσοτερα σχετιά με το wet lease.. http://en.wikipedia.org/wiki/Wet_lease

Βρε τι αλλο θα δουμε...!Τουλαχιστον εχει ωραια χρωματα σε κατι φωτο που το ειδα!
Πεταξες με αυτο,η απλα το παρατηρησες?

Το καλυτερο βεβαια ηταν το αγαπητο SX-BKH που παλαιοτερα πετουσε με την carnival!Που να δειτε πως εκανα οταν ακουσα αυτο το ονομα!

Σήμερα 27-2-2009 η OAL570(ATH-MJT) ήρθε με το LZ-MDA A320!

Την Κυριακή 01 Μαρτίου Αθήνα-Μυτιλήνη ΟΑ570 πάλι με Air Via. Οι σχετικοί της περιοχής ας προσέλθουν.

Ε βεβαια και πηγε μιας και νομιζω ηρθε απογευμα αφου ακυρωθηκε η μεσημεριανη και αφησε αρκετο κοσμο εξω,Ουσιαστικα εγινε AC rotation προκειμενου να πανε οι ανθρωποι με την επομενη.Δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα αυτο μου ειπαν χτες.

Με την πρεμιέρα του θερινού προγράμματος οι ΟΑ χρησιμοποιούν τα ακόλουθα αεροσκάφη :

SXBVL (hellas jet)
SXDIZ (astra airlines)
LZMDA (via)
OMHLA (seagle)
ένα αεροσκάφος με νηολόγιο που τελειώνει σε BOV (μάλλον bulgaria?)

Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες περί αποχώρησης 3-4 νοικιάρικων 734 (BKI,BKM,BKU και ίσως το BKN) επειδή λήγει το leasing τους είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα βγει το πρόγραμμα.

[Οι ΟΑ τον Ιανουάριο είχαν μείωση της κίνησης 17.3% και το Φεβρουάριο 9.6% με την πληρότητα να κυμαίνεται στο 51.9% και στο 42.9% αντίστοιχα]

jerry":2bn3pp8v said:
ένα αεροσκάφος με νηολόγιο που τελειώνει σε BOZ (μάλλον bulgaria?)
LZBOZ, Air Bulgaria ή κάπως έτσι, 737-300