Ονειροκριτης !!!

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

gioannis

First-Class-Member
Περιοχή
Kiato (KOR-PIKAD)
:D Ανοιγω αυτο το τοπικ με αφορμη ενα ονειρο που ειδα : :shock: (ημουν βραδυνος χτες και ψιλοκοιμηθηκα λιγακι μεταξυ 2 ρυμουλκησεων )οποτε βλεπω MD 11 της ΜΕΑ :shock: (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΥΠΟ ΤΟ ΞΕΡΩ :wink: )να ερχεται πανω απο τα Γερανια σαν να ειχε σηκωθει απο ΑΤΗ για να περασει επανω απο ΚΟR προς Ιονιο και με τσιτωμενους κινητηρες να προσπαθει να παρει υψος,ηταν γυρω στα 2-3 χιλιαδες μετρα ,με τους κινητηρες κοκκινους απο την τσιτα και με πολυ θορυβο και τελικα με πορεια Νοτια και αριστερα σαν να ηθελε να στριψει προς ΑΤΗ παλι αλλα χωρις να τα καταφερει κατεπεσε στα βουνα που ειναι προς Επιδαυρο :shock: ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ και στον ΥΠΝΟ και μολις ΞΥΠΝΗΣΑ απο την ΖΩΝΤΑΝΙΑ του Ονειρου............................(περιμενω την ερμηνια :stupid: ) :D :) :D

Α,καλα...εγω να δεις τι εχω "δει" σε ονειρα. Παλιοτερα, ξυπνουσα και προσπαθουσα να τα ζωγραφισω οσο θυμομουν (καμμενος ειπατε?). Το πιο εντονο ηταν Β737-300 της alitalia με λευκη ουρα παρακαλω, και νηολογιο I-DBSS. Οποιος το βρει σε βαση δεδομενων τον παραδεχομαι :lol: Αλλο που θυμαμαι ειναι 747SP της EAS (παλια γαλλικη charter για τους νεωτερους) με τα κιτρινο-μπλε χρωματα...

Τα δυο πιο κλασσικα ονειρα που βλεπω ειναι:
1) οτι βρισκομαι σε αεροδρομιο (που λιγο η πολυ παντα μοιαζει με το Ελληνικο), κατω εχει ενα σωρο αεροπλανα που πρεπει να τα βγαλω, και για διαφορους λογους δεν προλαβαινω ποτε... Πικρα!

2)Οτι υπαρχει αεροδρομιο κοντα στο σπιτι μου (Περιστερι) και κανω σποτινγκ απο την ταρατσα μου, κατω εχει ενα σωρο αεροπλανα που πρεπει να τα βγαλω, και για διαφορους λογους δεν προλαβαινω ποτε... Πικρα!

Ωραιο τοπικ. Βγαλτε τα σωψυχα σας ολοι! :)

Σε μένα συνέβη κάποτε να δω το εξής: Αεροπλάνο τεράστιο, κάτι σαν 747, τίγκα στον κόσμο. Με την διαφορά ότι είχε και.... όρθιους, πιασμένους από χειρολαβές! Πίτα. Κι εγώ, με στολή, να κάνω χρέη εισπράκτορα, προσπαθώντας να περάσω ανάμεσα από τον κόσμο για να κόψω εισιτήρια! Θυμάμαι, είχε και αναταράξεις και μου πέφταν τα φραγκοδίφραγκα στο πάτωμα και προσπαθούσα να τα μαζέψω κατεβάζοντας καντήλια! Φώναζα κιόλας: "Άλλος για εισιτήριο, παιδιά". 8)

Το χθεσινοβραδινό όνειρό μου ήταν πως ήμουν στο los angeles (καιρός γαρ εγγύς γιατί το φλεβάρη πρώτα ο θεός θα πάω) και δεν είχα εισιτήριο να φύγω και δε μπορούσα να βρω τίποτα και τελικά θα πετούσα με usair μέχρι ελσίνκι και μετά με finnair... τα συμπεράσματα δικά σας...

έχω δει και άλλα παρανοικά που θα θυμηθώ σιγά,σιγά :wink:

To χειρότερο που έχω δεί στον ύπνο μου είναι να είμαι σε αεροπλάνο, να κοιτάω απέξω κατα το Final Approach του 03L, να sTALLάρουμε και τελικά κάτι έγινε και προσγειωθήκαμε με την όπισθεν...

Ξέρω... ξέρω... χαζά όνειρα...

crazy pilot":1kqlmutr said:
ΣΑεροπλάνο τεράστιο, κάτι σαν 747, τίγκα στον κόσμο. Με την διαφορά ότι είχε και.... όρθιους, πιασμένους από χειρολαβές! Πίτα. Κι εγώ, με στολή, να κάνω χρέη εισπράκτορα, προσπαθώντας να περάσω ανάμεσα από τον κόσμο για να κόψω εισιτήρια!"

ελπιζω να μην διαβαζει το φορουμ ο MOL η καποιο αλλο στελεχος της ryan.....

Εγω γενικα δε βλεπω ονειρα η μαλλον δεν τα θυμαμαι το πρωι.

Παντως πριν απο κανενα χρονο ειδα στον υπνο μου οτι εφευγα απο ενα ελληνικο επαρχιακο αεροδρομιο.Το αεροπλανο ηταν ενα MD-11 της Delta παρακαλω,αλλα στην ουρα ειχε κατι περιεργα χρωματα πορτοκαλι και κιτρινα(καμια σχεση με την πραγματικοτητα δηλαδη) σε γραμμες (πως ειναι η Air France;).Μπαινοντας στο αεροπλανο συνειδητοποιησα οτι ημουν η μονη επιβατης μαζι με μια παλια μου συμφοιτητρια(βρε,μπας και ηταν προφητικο το ονειρο;).
Οταν απογειωθηκαμε ειδα οτι το αεροδρομιο απο το οποιο φευγαμε ηταν το αεροδρομιο των Ιωαννινων και μας ανακοινωσαν οτι η Delta ειχε αρχισει δρομολογια (προσεξτε,τωρα κρατηθειτε) Ιωαννινα-Αθηνα-Νεα Υορκη!!!

Απο ο,τι καταλαβαινετε η ανθρωπινη φαντασια και το υποσυνειδητο ειναι απεριοριστα.Εκτοτε αποφασισα να κοψω και τα ναρκωτικα...

seven4seven":3u8yb8lc said:
1) οτι βρισκομαι σε αεροδρομιο (που λιγο η πολυ παντα μοιαζει με το Ελληνικο), κατω εχει ενα σωρο αεροπλανα που πρεπει να τα βγαλω, και για διαφορους λογους δεν προλαβαινω ποτε... Πικρα!

2)Οτι υπαρχει αεροδρομιο κοντα στο σπιτι μου και κανω σποτινγκ απο την ταρατσα μου, κατω εχει ενα σωρο αεροπλανα που πρεπει να τα βγαλω, και για διαφορους λογους δεν προλαβαινω ποτε... Πικρα!
Καλά ρε, τα δικά μου όνειρα βλέπεις???!!! :wink: :lol:

Πρόσφατα είδα οτι βρισκόμουν σέ κάτι μεταξύ ATR καί TwinOtter (!!!!) που υποτίθεται ήταν τής ΟΑ (!!!!!) καί τρέχαμε επί πολλή ώρα πάνω σέ ένα δρόμο πρίν απογειωθούμε.Τελικά προσγειωθήκαμε σέ ένα λιβάδι,οι υπόλοιποι επιβάτες κατέβηκαν και εγώ έπρεπε να γυρίσω μέ το ίδιο αεροπλάνο αλλά καθώς πήγαινα γιά επιβίβαση άλλαξα γνώμη,έκανα στροφή 180 μοιρών και άρχισα να τρέχω,οπότε έφτασα σέ μιά αποβάθρα μέ πολλές αποθήκες και εκεί ξύπνησα....... :D

GP707":1iq3y74o said:
seven4seven":1iq3y74o said:

2)Οτι υπαρχει αεροδρομιο κοντα στο σπιτι μου και κανω σποτινγκ απο την ταρατσα μου, κατω εχει ενα σωρο αεροπλανα που πρεπει να τα βγαλω, και για διαφορους λογους δεν προλαβαινω ποτε... Πικρα!
Καλά ρε, τα δικά μου όνειρα βλέπεις???!!! :wink: :lol:

Αγαπητέ GP φαίνεται οτι τά όνειρά σου σέ απατούν....πάνε και μέ άλλους ύπνους.. :D