gioannis
First-Class-Member

crazy pilot":1kqlmutr said:ΣΑεροπλάνο τεράστιο, κάτι σαν 747, τίγκα στον κόσμο. Με την διαφορά ότι είχε και.... όρθιους, πιασμένους από χειρολαβές! Πίτα. Κι εγώ, με στολή, να κάνω χρέη εισπράκτορα, προσπαθώντας να περάσω ανάμεσα από τον κόσμο για να κόψω εισιτήρια!"
Καλά ρε, τα δικά μου όνειρα βλέπεις???!!!seven4seven":3u8yb8lc said:Τα δυο πιο κλασσικα ονειρα που βλεπω ειναι:
1) οτι βρισκομαι σε αεροδρομιο (που λιγο η πολυ παντα μοιαζει με το Ελληνικο), κατω εχει ενα σωρο αεροπλανα που πρεπει να τα βγαλω, και για διαφορους λογους δεν προλαβαινω ποτε... Πικρα!
2)Οτι υπαρχει αεροδρομιο κοντα στο σπιτι μου και κανω σποτινγκ απο την ταρατσα μου, κατω εχει ενα σωρο αεροπλανα που πρεπει να τα βγαλω, και για διαφορους λογους δεν προλαβαινω ποτε... Πικρα!
GP707":1iq3y74o said:Καλά ρε, τα δικά μου όνειρα βλέπεις???!!!seven4seven":1iq3y74o said:Τα δυο πιο κλασσικα ονειρα που βλεπω ειναι:
1) οτι βρισκομαι σε αεροδρομιο (που λιγο η πολυ παντα μοιαζει με το Ελληνικο), κατω εχει ενα σωρο αεροπλανα που πρεπει να τα βγαλω, και για διαφορους λογους δεν προλαβαινω ποτε... Πικρα!
2)Οτι υπαρχει αεροδρομιο κοντα στο σπιτι μου και κανω σποτινγκ απο την ταρατσα μου, κατω εχει ενα σωρο αεροπλανα που πρεπει να τα βγαλω, και για διαφορους λογους δεν προλαβαινω ποτε... Πικρα!![]()
![]()