Και γώ σοβαρά μιλώντας, θεωρώ ότι κάποιοι φίλοι του φόρουμ τρώγονται με τα ρούχα τους. Χαλαρά ρε παιδιά. Γούστα είναι αυτά, δηλαδή επειδή η Aegean είναι μεγάλη και τρανή, και ουσιαστικά ο μόνος παίχτης στην ελληνική αγορά τη βάζουμε στο απυρόβλητο? Απαγορεύεται ο σχολιασμός!!! Αυτή είναι η ουσιαστική σημασία του φόρουμ. Να μαθαίνουμε πρώτοι τα νέα, να τα σχολιάζουμε, κλπ κλπ
Άλλωστε οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε «κάτι» κοινό. Αγάπη για την Αεροπορία!
Όλοι πιστεύω ότι θέλουμε το καλό(την υγιή ανάπτυξη) της Ελληνικής Πολιτικής και μη Αεροπορίας, οπότε τα σχόλια είναι πάντα καλοπροαίρετα! Και σε αυτό είμαι σίγουρος.
Δε θα είχε νόημα να υπάρχει ένα φόρουμ και να είναι ένα δελτίο τύπου της κάθε εταιρίας! Με μόνο κορώνες και θαυμασμούς! Μπράβο κύριε Βασιλάκη, Μπράβο Α3,είστε τρομεροί…. Αυτό θες?
Επιχειρηματίες είναι και κάνουν επιλογές! Εμείς απλά σχολιάζουμε το προϊόν που μας πλασάρουν!
Εμένα προσωπικά θα μου άρεσε να παίρνουν(τα αεροπλάνα) ονόματα πλανητών, κομήτες, κλπ. Που πάλι είναι σχεδόν όλα ελληνικά και παγκοσμίως γνωστά.
Τέλος μη πιάνεις φυσική(κινητική ενέργεια), γιατί θα πρέπει να πιάσουμε και ιατρική, και δεν θα βρούμε τέλος….
Φιλικά,
Κώστας