Parking στον Δ.Α.Α.

mroa412

Economy-Class-Member
Εγγραφή
12/04/2012
Μηνύματα
219
Likes
139
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
CAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGSO
Ψαχνοντας σε προηγουμενο θεμα σχετικα με τις πινακιδες στο χωρο του αεροδρομιου σχετικα με καποια επικειμενη επεκταση επεσε στην αντιληψη μου αυτος ο συνδεσμος απο το μακρινο 2008 .Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα σε προηγουμενη ενοτητα :mrgreen:
 
Μα τι να το κάνει ο ελληνάρας το πάρκινγκ; Μια χαρά μπορεί να το αφήσει έξω από το τέρμιναλ.
 
Αυτό δεν είναι για όταν φτιαχτεί το mirror terminal, ώστε να μαζευτουν όλα τα υπαίθρια Ρ σε ένα κτίριο;
 
Μα τι να το κάνει ο ελληνάρας το πάρκινγκ; Μια χαρά μπορεί να το αφήσει έξω από το τέρμιναλ.
Όντως; Αυτά που είναι παρκαρισμένα έξω από το terminal είναι κάποιων που έχουν ταξιδέψει; :D
Πάντα με παραξένευε γιατί πάντα είναι πιασμένη η μία λωρίδα στις αφίξεις και δεν είναι κανένας μέσα να περιμένει να παραλάβει κάποιον!
 
Δε νομίζω. Οι κλήσεις πέφτουν σε τακτά διαστήματα, ειδικά στο επίπεδο των αναχωρήσεων. Απλά το αεροδρόμιο έχει πολύ κόσμο και όλοι παρκάρουν απέξω, κλείνουν το αυτοκίνητο και πάνε μέσα να περιμένουν αυτόν που θα έρθει ή να αποχαιρετήσουν μέχρι το τελευταίο μέτρο αυτόν που φεύγει. Ειδικά για τις αναχωρήσεις που ο ταξιδεύων πρέπει να είναι 2 ώρες πριν στο αεροδρόμιο, εύκολα κάθονται οι συνοδοί μία εκ των δύο ωρών. Για τόσο πολύ κόσμο είναι ελάχιστη η απόσταση μπροστά από το terminal γι αυτό και πάντα είναι πιασμένη η πρώτη λωρίδα.
Εδώ θέλει αυτό που εφαρμοζεται σε πολλά διεθνή αεροδρόμια. Μπάρα με εισιτήρια πριν το τέρμιναλ διάρκειας πχ 15' και μετά το πέρας αυτών, αν δεν έχεις βγει, πληρώνεις.
 
Χτές που πέταξα από ΑΤΗ, είχαν μπει ήδη τα κομπρεσέρ για τις μπάρες. Σε λίγες μέρες θα το πάρκινγκ θα είναι ελεύθερο στις αναχωρήσεις για 10 λεπτά.

 
Αμήν και πότε! Είναι απαράδεκτη η κατάσταση, ιδιαίτερα στις αφίξεις.
 
Καιρός ήταν. Όμως το να αφήσουν ελεύθερο τον παράλληλο δρόμο του ξενοδοχείου είναι μεγάλο λάθος. Όλοι θα τριπλοπαρκάρουν σε αυτόν και θα δημιουργηθεί τρελό πρόβλημα στα οχήματα που πρέπει να κινηθούν εκεί.
 
Ας αναλάβει επιτέλους έργο και η Τροχαία. Κατά καιρούς βλέπω να αφαιρούν πινακίδες για όσους παρκάρουν χωρίς να δικαιούνται στις θέσεις ΑΜΕΑ των πάρκινγκ και πραγματικά χαίρομαι (που πράττουν το αυτονόητο). Αν έκαναν το ίδιο και για όσους κάνουν θέση στάθμευσης τις λωρίδες κυκλοφορίας, ούτε μπάρες θα χρειάζονταν, ούτε θα ζούσαμε αυτήν την τριτοκοσμική κατάσταση.
 
Κατά έναν ειρωνικό τρόπο όμως, ο δρόμος αυτός του ΑΙΑ είναι ο πιο πολιτισμένος σε όλη την χώρα, δεν έχω δει πουθενά αλλού τους οδηγούς να σταματάνε σε διάβαση για να περάσουν οι πεζοί :p
 
Top