Παροπλισμένα αεροσκάφη του Ελληνικού.

  • Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Από την στιγμή που πουλήθηκαν-δωρίστηκαν (φανερά ή κρυφά) από τον ΠΟΛΚΕΟΑ ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να τα κάνει ότι θέλει.
 
To BAC 1-11 έχει ξεκινήσει να αποσυναρμολογείται εδώ και 10 μέρες αλλά πάει με υπερβολικά αργούς ρυθμούς αφού μόνο 2 άτομα απασχολούνται συνήθως. Επίσης πριν 4 μέρες υπήρχαν 5 άτομα κάτω από το 747 και επιθεωρούσαν τα κυρίως σκέλη.
 
Έχω βγάλει φωτο κάθε 3-4 μέρες από την αρχή αλλά δεν υπάρχουν πολλές διαφορές γιατί πάει αργά το πράμα. Από τη άλλη μεριά έχουν σβηστεί οι τίτλοι και σιγά σιγά σβήνουν την μπλε ρίγα. Ήδη κάτω από την άτρακτο έχουν βάλει πλατφόρμες με ρόδες για να "καθίσει" το αεροσκάφος πάνω τους
 
Aπο το MLG του 747 λείπουν πλέον κάποιοι τροχοί. Θα αντικατασταθούν για να ρυμουλκηθεί, άραγε;
 
Aπο το MLG του 747 λείπουν πλέον κάποιοι τροχοί. Θα αντικατασταθούν για να ρυμουλκηθεί, άραγε;
Οι πρώτοι τροχοί που αφαιρέθηκαν έχουν ήδη μπει στη θέση τους επισκευασμένοι και φουσκωμένοι και έχουν αφαιρεθεί κάποιοι άλλοι από την άλλη πλευρά. Οι πληροφορίες λένε ότι αυτό γίνεται γιατί το 747 θα ρυμουλκηθεί και θα παραμείνει ως έκθεμα μπροστά από το κτίριο του Ανατολικού. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή, εφόσον όντως ισχύσει.
Το BAC έχει ξαναβαφτεί εξ ολοκλήρου στα χρώματα της Hellenic χωρίς τους τίτλους. Φαίνεται λοιπόν ότι δεν θα γίνει στα χρώματα της Cyprus όπως λεγόταν αλλά μάλλον θα μπουν τίτλοι της εταιρίας που το έχει αγοράσει (Zela Aviation).

Βγάζω φωτο με τα στάδια αποσυναρμολόγησης και συντήρησης και θα τα ανεβάσω όλα σαν χρονοϊστορία μαζί μόλις μεταφερθεί το BAC στο Λαύριο.
 
Όταν έκλεινε το Ελληνικό θα σκεφτόσουν, με τι θα ασχολείσαι τώρα και που (στα αεροπορικοαεροδρομικά) ? τόσα χρόνια μετά και ακόμα σου δίνει και μας δίνει τροφή (φυσικά και σε μας από εσένα !)
 
Το BAC είναι πλέον παρελθόν για το Ελληνικό.
 
Top