Καθώς έβλεπε τις φωτογραφίες από τα Νησιά, μία φιλη αναρωτήθηκε αν είχε συμβεί κάτι και είχαν "εκκενωθεί" τα νησιά, όταν έφτασα εγώ εκεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε και πολύ κόσμο το μέρος... αντίθετα με τις χιλιάδες προβάτων... Επειδή όμως σας αγαπώ και πριν σας αποχαιρετήσω, σας έχω ένα μίνι μπόνους.
Η Δευτέρα του Πάσχα στην Κοπεγχάγη ήταν αυτό που λέμε "Χαρά Θεού". Η συνάντησή μου με μία aviation enthusiast από την Δανία, ήταν το highlight της ημέρας και αφορμή για ενδιαφέρουσες συζητήσεις αναφορικά με ένα ταξίδι δε ένα πολυ ιδιαίτερο και για τους δύο μας αεροδρόμιο, κάπου στη μέση του πουθενά... ενός μεγάλου νησιού.
Πάρτε δύο φωτό από μια από τις ομορφότερες γειτονιές του Λιμανιού των Εμπόρων (έτσι μεταφράζεται το όνομα "Κοπεγχάγη")
Ψιτ, έχει κι ανθρώπους μέσα...
gallery/image_page.php?album_id=10&image_id=14605
gallery/image_page.php?album_id=10&image_id=14606
Κατά σύμπτωση, στο CPH είχα ένα όραμα από μελλοντικό trip report... ελπίζω... (είπαμε: "Σύνδρομο της Jeanne d' Arc")
gallery/image_page.php?album_id=140&image_id=14607
Ένα βιντεάκι από την πτήση της επιστροφής προς Ζυρίχη:
http://www.youtube.com/watch?v=WOXAJNydBSg
Και πολλά ευχαριστώ για τις ιδέες που μου βάζετε... (
Πετροπαυλοφσκ Καμτσάτσκιυ, αν σου πω ότι το είχαμε ψάξει, θα το πιστέψεις, Οβελίκιε; Πηγαίνει το Ιλιούσιν 96 της Αεροφλοτ από Μόσχα. Αυτό κι αν είναι πειρασμός και
Ιλ-96 λόγοι για να πας... Οι ντόπιοι όμως ζητούσαν τα κέρατά τους για τις εκδρομές τα κάμπινγκ και τα τρέκκινγκ στην Καμτσάτκα)