Πάσχα στις Φερόες...

• Thread starter Thread starter aakunz
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Aπολαμβάνω να σε διαβάζω Οβελίκιε... πάλι ιδέες του έβαλες... Εγώ μου φαίνεται θα την πληρώσω...
Και για να είμαστε on topic με τα ταξίδια του υπερπράχτορα θέτω κουίζ. Που νομίζετε ότι θα είναι η επόμενη υπερπαραγωγή του τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και σην οποία μάλιστα θα συμπρωταγωνιστώ πρώτα ο Θεός;;

Ο νικητής κερδίζει το βραβείο του χρυσού πιγκουίνου...

Βλαδιβοστόκ-Πετροπαβλόσκ-Ιρκούτσκ?
Ντάκα-Ρανγκούν-Νάι Πι Ντο?
Πέραμα-Σαλαμίνα-Παλούκια?

Ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός του υπερπράκτορα των δύο συνοικιών και των πέντε δρόμων?

Καθώς έβλεπε τις φωτογραφίες από τα Νησιά, μία φιλη αναρωτήθηκε αν είχε συμβεί κάτι και είχαν "εκκενωθεί" τα νησιά, όταν έφτασα εγώ εκεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε και πολύ κόσμο το μέρος... αντίθετα με τις χιλιάδες προβάτων... Επειδή όμως σας αγαπώ και πριν σας αποχαιρετήσω, σας έχω ένα μίνι μπόνους.

Η Δευτέρα του Πάσχα στην Κοπεγχάγη ήταν αυτό που λέμε "Χαρά Θεού". Η συνάντησή μου με μία aviation enthusiast από την Δανία, ήταν το highlight της ημέρας και αφορμή για ενδιαφέρουσες συζητήσεις αναφορικά με ένα ταξίδι δε ένα πολυ ιδιαίτερο και για τους δύο μας αεροδρόμιο, κάπου στη μέση του πουθενά... ενός μεγάλου νησιού.

Πάρτε δύο φωτό από μια από τις ομορφότερες γειτονιές του Λιμανιού των Εμπόρων (έτσι μεταφράζεται το όνομα "Κοπεγχάγη")
Ψιτ, έχει κι ανθρώπους μέσα...

gallery/image_page.php?album_id=10&image_id=14605
gallery/image_page.php?album_id=10&image_id=14606

Κατά σύμπτωση, στο CPH είχα ένα όραμα από μελλοντικό trip report... ελπίζω... (είπαμε: "Σύνδρομο της Jeanne d' Arc")
gallery/image_page.php?album_id=140&image_id=14607

Ένα βιντεάκι από την πτήση της επιστροφής προς Ζυρίχη:
http://www.youtube.com/watch?v=WOXAJNydBSg

Και πολλά ευχαριστώ για τις ιδέες που μου βάζετε... (Πετροπαυλοφσκ Καμτσάτσκιυ, αν σου πω ότι το είχαμε ψάξει, θα το πιστέψεις, Οβελίκιε; Πηγαίνει το Ιλιούσιν 96 της Αεροφλοτ από Μόσχα. Αυτό κι αν είναι πειρασμός και Ιλ-96 λόγοι για να πας... Οι ντόπιοι όμως ζητούσαν τα κέρατά τους για τις εκδρομές τα κάμπινγκ και τα τρέκκινγκ στην Καμτσάτκα)

Re:

aakunz":1jchg5v7 said:
Και πολλά ευχαριστώ για τις ιδέες που μου βάζετε... (Πετροπαυλοφσκ Καμτσάτσκιυ, αν σου πω ότι το είχαμε ψάξει, θα το πιστέψεις, Οβελίκιε; Πηγαίνει το Ιλιούσιν 96 της Αεροφλοτ από Μόσχα. Αυτό κι αν είναι πειρασμός και Ιλ-96 λόγοι για να πας... Οι ντόπιοι όμως ζητούσαν τα κέρατά τους για τις εκδρομές τα κάμπινγκ και τα τρέκκινγκ στην Καμτσάτκα)

Εγώ το έχω ξεκαθαρίσει. Με πουλημένες εταιρίες δεν ταξιδεύω στη Большая страна!!! Η λύση είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία, η ηρωική Владивосток Авиа με τα θρυλικά της Тополев 154 και 204. Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν...

Αγαπητέ κύριε aakunz, η συμπαθεστάτη ύπαρξη Μπρουμχίλντα κατάφερε να σας ξυπνήσει τον νόστο για τα εν Ατλαντικώ πρόβατα με ακραία περιπαιχτικό τρόπο. Φανήκατε ηρωϊκά καρτερικός και ο θαυμασμός μας σας ακολουθεί μέχρι την επόμενη χιονοσκέπαστη λοφοπλαγιά σας.

δικός σας.

Χαιρομαι που καποιος εχει παει στα Νησια Φεροες. Εδω και 10+ χρονια το σκεφτομαι και το προγραμματιζω αλλα δεν εχω καταφερει να βρω ενα οικονομικο τροπο το να μεταβω στα Νησια.
Επισης οσο και παραξενο να φαινεται, θελω να παω Χειμωνα. Ο λογος ειναι απλος, θελω να γνωρισω πως ζουν αυτοι οι ανθρωποι το Χειμωνα.