Πάσχα στις Φερόες...

• Thread starter Thread starter aakunz
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Άρχοντα aakunz γιά άλλη μία φορά έδωσες τα ρέστα σου..!!
Να είσαι καλά, να μας μεταφέρεις πάντα τέτοιες όμορφες-ξεχωριστές εμπειρίες.... :thx: :thx:

Μπορεί οι Φερόες να είναι χαμηλά στη λίστα προτεραιοτήτων μου, αλλά γι'αυτό είναι εδώ ο αρχηγός ο aakunz, να μας κάνει να αισθανθούμε ότι πήγαμε ήδη. Εύγε αρχιπράκτορα!

Υπάρχει τρόπος να
α) να παραγγείλω το μήλο-τουρσί;
(γιατί η σύζυγος βαρέθηκε να φτιάχνω συνεχώς μεσογιακές σπεσαλιτέ)

β) να παραγγείλω δύο δωδεκάδες μανταλάκια;
(γιατί η σύζυγος βαρέθηκε να απλώνω τα ρούχα της συνεχώς με τα ιδια μανταλάκια)

γ) να δούμε το περίφημο χαμόγελο της φερό(ε)μενης ως δράστη;
(γιατί βαρέθηκα η σύζυγο και -κυρίως- την παντόφλα της :D )

Εύγε στον πιο ολοφάνερο πράκτορα. Εξαιρετικό ριπόρτ για ένα ασυνήθιστο μέρος.

P.S.
Ευχαριστώ που με μνημόνευσες.

P.S.2
Και μετα τις Αλπεις, την Β. Κορέα και τα νησιά-που-κανείς-δεν-πάει-εκτός-από-σένα, ποιος είναι ο επόμενος σταθμός της Aakunz Airlines? Το Ναούρου? Η Γκουάμ? Τα νησιά της Βασίλισσας Καρλότας? Οι Αλεούτιες?

Ο γνωστός υπερπράχτορας Aντρέι υπογράφει ένα ακόμα report κλάσης...

Εύγε σύντροφε, εύχομαι κάποτε να κατακτήσεις τον απόλυτο νησιωτικό στόχο σου που είναι... άσε δεν θα το αποκαλύψω...

Όσο για το επόμενο ταξίδι σου, θέλω να διαβεβαιώσω τους πολυπληθείς θαυμαστές σου ότι δεν θα τους απογοητεύσεις...

Νομίζω τα νησια Γκαλαπάγκος είναι μια καλή επιλογή! :mrgreen:

Οβελίκιε,
"Νησιά της Βασίλισσας Καρλόττας" ακούω και ιντριγκάρομαι. Πού βρίσκεται αυτός ο παράδεισος; Δε βρίσκω ανταποκρίσεις από Κοπεγχάγη... Μπορείς να μας διαφωτίσεις λίγο; Εγώ μια Καρλόττα ήξερα αλλά αυτή ήταν "Βασίλισσα της Συγγρού"...

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Εύχομαι ακόμα καλύτερα ταξίδια σε εσάς!

Aαα....εξαιρετική περιοχή, οικοπεδα με θέα, μια ανοιχτωσιά είναι μια ομορφιά.

Βρίσκονται στον Βόρειο Ειρηνικό, στα ανοιχτά της Βρετανικής Κολομβίας (στον Καναδά δλδ. Παράξενο πράγμα: Να εισαι και βρετανική και κολομβία και να βρίσκεσαι στον Καναδά. Σαν τη Βεσσαραβία που είναι στη Μολδαβία).

Ονομάστηκαν ετσι απο μια βασίλισσα βρετανίδα (όχι κολομβιανή, αυτές είναι βασίλισσες του καρναβαλιου), την ίδια που ονόμασε την πόλη Σαρλότ των ΗΠΑ (στην πολιτεία της Νότιας Καρολίνας που ονομάστηκε με τη σειρά της από την Καρολίνα Κούρκοβα, το μοντέλο. Τι? Οχι? Από ποια τότε? Α! από τον Κάρολο τον 1ο της Αγγλίας. Δίπλα είναι η Βιρτζίνια, ονομασμένη από την Ελισάβετ την 1 -την Κέιτ Μπλάνσετ δλδ- επειδή ήταν παρθένα. Χα!).

Πίσω στην Κολομβία της Βρετανίας του Καναδά, τα Καρλοτόνησα είναι ενας πολύ χάι προορισμός αν το ενδιαφέρον σου είναι το πέταγμα φελλών, χόμπι σου ο ύπνος και extreme sport η παρατήρηση αρκούδων. Φτάνετε εκεί με αεροπλάνο από τον Καναδά ή με φέρι μπόουτ από το λιμάνι Prince Rupert (ονομασμένο ή από έναν αγγλογερμανό πρίγκιπα ή από το κουκλάκι του Stewie Griffin, θα σας γελάσω).

Περισσότερα (γιατι έχουμε και δουλειές) εδω
http://en.wikipedia.org/wiki/Queen_Charlotte_Islands

Σας ευχαριστώ
Οβελίκιος-Η Δομή

Ευχαριστώ, τώρα που μου είπες πού βρίσκονται, βρήκα και τις πτήσεις, ας είναι καλά το Galileo που μου διευρύνει τους ορίζοντες:

MTWTFSS VANCOUVER /SANDSPIT
1234567 YVR YZP 1250 1449 @AC8504 DH3

MTWTFSS SANDSPIT /VANCOUVER
1234567 YZP YVR 1535 1729 @AC8503 DH3

Θα το βάλω μπρος σύντομα, αμέσως μετά το ταξίδι στα Φώκλαντ και τη Νήσο της Νότιας Γεωργίας... Την 25η Μαρτίου (κάποιας χρονιάς), εσείς θα εορτάζετε την Επανάσταση κι εγώ θα κάνω απόβαση στους πιγκουίνους

Τι θα κανεις εκει παιδί μου? Μόνο κρύο, πιγκουίνους και παγωμένους Άγγλους έχει. Δεν πας λιγο πιο νότια στην Ανταρκτική? Τουλαχιστον εκει δεν εχει Άγγλους.