Pegasus Airlines

• Thread starter Thread starter airzena
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ο ιδιοκτήτης της Pegasus Airlines φέρεται να είχε σοβαρό ναυτικό ατύχημα μεταξύ Λέρου και Λειψών μαζί με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους. Τα παιδιά αναφέρεται ότι πήδηξαν στη θάλασσα πριν τη σύγκρουση του σκάφους στο οποίο επέβαιναν ενώ η σύζυγος του έχει πολλαπλά κατάγματα. Ο ίδιος νοσηλεύεται σε ΜΕΘ της Κωνσταντινούπολης σε κρίσιμη κατάσταση. :(

δεν βλέπω δρομολόγια για Αθήνα τη χειμερινή περίοδο. Τι έγινε;

Κανονικά 10 εβδομαδιαίες.

Ο ιδιοκτήτης της Pegasus Airlines φέρεται να είχε σοβαρό ναυτικό ατύχημα μεταξύ Λέρου και Λειψών μαζί με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους. Τα παιδιά αναφέρεται ότι πήδηξαν στη θάλασσα πριν τη σύγκρουση του σκάφους στο οποίο επέβαιναν ενώ η σύζυγος του έχει πολλαπλά κατάγματα. Ο ίδιος νοσηλεύεται σε ΜΕΘ της Κωνσταντινούπολης σε κρίσιμη κατάσταση. :(

Δύο χρόνια μετά, ο ιδιοκτήτης της Pegasus δωρίζει 5,6 εκατομμύρια τουρκικές λίρες (περίπου 115 χιλιάδες ευρώ) στο νοσοκομείο Λέρου. :great:

Δεν θέλω είμαι πολύ γρουσούζης και μίζερος (ξανά), αλλά οι διασώσεις, διακομιδές, ρυμούλκηση κλπ, επεμβάσεις και γενικά όλη η κινητοποίηση, έχει στοιχίσει πολύ λιγότερα;
Ποιος να ξέρει άραγε, αυτοί που τα πληρώνουν είναι χουβαρντάδες να μου πεις και θα σε νιώσω άρχοντα.
Ένα μπράβο λοιπόν στον ευεργέτη αν και δεν έχει ανάγκη. Έσπευσε στο πλευρό του ο μέγιστος ηγέτης Ταγιπ. :rolleyes:
( από μέσα μου μα καλα, 100 χιλιάδες ο καρμίρης, ήηηηημαρτον ). :wall:

Μα δεν το ξέρεις φίλε nick7488 ότι όσο πιο πλούσιος είσαι τόσο πιο δύσκολα βγαίνουν τα λεφτά ( από την τσέπη ) ;