Pegasus στην Αθήνα

OA701":2pyp55ov said:
Στο μάτι του Βγενόπουλου, μετά την φασαρία για την IST, μπήκε και η σύνδεση της Pegasus ΑΤΗ-ADB-ECN...

:arrow: http://www.express.gr/news/world/223195oz_20091019223195.php3

ΥΓ
Βρε, μπάς και να τον κάνουμε ΥπΕξ?
Τώρα τι κουλό είναι πάλι τούτο; Εννοεί ότι η ίδια εταιρεία πετάει προς ECN από το ίδιο αεροδρόμιο; Δηλαδή η THY τόσα χρόνια δεν πετάει στα Κατεχόμενα;;; Δεν πιστεύω να έχει η πτήση τον ίδιο κωδικό (δηλαδή να δηλώνεται ως ATH-ECN via ADB) οπότε τι ζόρι τραβάει ο καβαλιέρος-wannabe! Θέλει στην Ελλάδα να πετάνε τουρκικές εταιρείες που δεν πάνε Κατεχόμενα (δηλαδή σαν ποια); Νισάφι πια με αυτόν τον άνθρωπο και τις λαϊκίστικες δηλώσεις! Αρχίζω να μην εμπιστεύομαι τη ΝΟΑ όταν βλέπω ότι διοικείται με τέτοιες νοοτροπίες!
Καλώς όρισε λοιπόν ο ανταγωνισμός στις γραμμές Ελλάδας-Τουρκίας και ας αφήσουμε τις εθνικιστικές κορώνες για τον πολιτικό τομέα όπου και ανήκουν!
 
Να σταματήσουν άμεσα τις πτήσεις!!!
Μα καλά, είμαστε σοβαροί τώρα... Τόσα χρόνια πετάει η Turkish Hava Yollari και δεν ακούστηκε κανένας να διαμαρτυρηθεί.
Κατά βάθος κοιτάζει την "τσέπη" του και όχι αν η Izair/Pegasus πετάει στα Κατεχόμενα.
Τόσο φιλόπατρις πια, ούτε η Μπουμπουλίνα δεν ήταν.
 
Ακόμα και ΑΝ οι πτήσεις συνεχίζουν προς κατεχόμενα, ΔΕΝ μπορείς να αγοράσεις ενιαίο εισιτήριο από την Αθήνα για την Κύπρο από την ιστοσελίδα τους. Μπορείς να αγοράσεις εισιτήριο για connection ακόμα και για Γερμανία αλλά όχι για Κύπρο. Απλά ο Βγενόπουλος κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: εκμεταλλεύεται τις περιστάσεις και την άγνοια του κόσμου για να ακούγεται. Τώρα πρέπει να ξεκινήσει η προσέλκυση των Κυπρίων για να πετάξουν με την νΟΑ. Τι καλύτερο από το να δημιουργήσεις εσφαλμένες εντυπώσεις για να το παίξεις πατριώτης πατώντας πάνω στην "πληγή" του Κυπριακού και να βγείς στα κυπριακά ΜΜΕ για να ξεκινήσεις τη "Σταυροφορία";

Και για να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά: η πτήση από Αθήνα για Σμύρνη έχει κωδικό Η9-806. Η πτήση από Σμύρνη έχει κωδικό Η9-805. Οι πτήσεις της Pegasus για Κύπρο έχουν κωδικό Η9-2140 και η πτήση της επιστροφής έχει κωδικό Η9-2141.
 
Επίσης οι πτήσεις της Ελλάδας είναι το μεσημέρι και των Κατεχομένων το βράδυ... Ωραίο cnnection... Καλύτερα να πάει κανείς από Κωνσταντινούπολη αν καίγεται να μπει παράνομα στην Κύπρο!
 
Φαίνεται πως η Pegasus αλλάζει σύντομα κωδικό IATA και από H9 γίνεται PC. Στο Galileo έχει ήδη γίνει η αλλαγή.
 
Από το Σάββατο 22 Ιουνίου και κάθε Σάββατο για τρεις μήνες, μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, η τουρκική Pegasus Airlines, συνεργαζόμενη με το τουριστικό οργανισμό Silver Holidays, θα συνδέει με πτήσεις low cost τη Θεσσαλονίκη με τη Σμύρνη.

Σε ό,τι αφορά τις τιμές, με early booking, μέχρι το τέλος Μαρτίου, το εισιτήριο είναι στα 139 ευρώ με επιστροφή. Τα πακέτα των 7 ημερών, είναι στα 399 ευρώ για ξενοδοχεία των 4 αστέρων και, φθάνουν τα 599 ευρώ το άτομο, για 5αστερα ξενοδοχεία και ημιδιατροφή. Οι πτήσεις θα γίνονται από αεροσκάφη Boeing 737-800 , των 189 θέσεων.

Y.Γ Ας το αλλάξει κάποιος Mod σε "Pegasus στην Ελλάδα"
 
Από 29 ιουνίου ξεκινάει daily ATH-SAW... 1,3,6 στις 1600, 2,4,5 στις 1230 και 7 στις 1625..Η ανακοίνωση λέει από 29 ευρώ αλλά εννοεί από την Κωνσταντινούπολη..Για να δούμε πόσο θα πιάσει το SAW στους Έλληνες και τι "τραντάγματα" θα (αν)νιωσουν ΤΗΥ και Α3..

Προς το παρόν μόνο για τους κατέχοντες την τουρκικήν..

http://www.flypgs.com/pegasus-hakkinda/ ... liyor.aspx
 
Γενικά η Pegasus έχει πολύ καλύτερες τιμές σε σχέση με τις υπόλοιπες από Αθήνα πρός την Πόλη.
Σε μία πρόχειρη αναζήτηση πού έκανα για αρχές Ιουλίου με επιστροφή βλέπω :

Turkish από 160 euro
Olympic από 165 euro
Aegean από 210 euro , και
Pegasus από 90 euro ..!

Περίπου τα μισά λεφτά. Δώσε τα καλύτερα στο ξενοδοχείο και μείνε άλλο ένα βράδυ !
 
Καλή εταιρεία και στις σωστές τιμές, για 1Ω δρομολόγιο είναι ότι πρέπει. Πέταξα ένα MRS-SAW-MRS μαζί τους, η βαλίτσα δεν χρεώνεται και θυμάμαι ένα πολύ ενδιαφέρον εταιρικό περιοδικό. Η ΑF μετά από μερικούς μήνες έκοψε αυτό το δρομολόγιο για IST (αφού θα έμπαινε και η ΤΗΥ) και το ενδιαφέρον με το SAW είναι οι πολύ φτηνές συνδέσεις που έχει με άλλα αεροδρόμια, που δεν τις βρίσκουμε από Σμύρνη.
 
Έχει ταξιδέψει κανείς με την Pegasus Airlines απο Αθήνα για Κωνσταντινούπολη (Istanbul - Sabina Gokcen airport) να μας πει τι επιλογή έκανε για να φτάσει στο κέντρο της πόλης?...Απο οτι βλέπω υπάρχει τακτική σύνδεση με λεωφορείο
(Sabiha Gokcen Airport - Taksim) διάρκειας περίπου 1,5 ωρας.
http://havatas.com/
Ευχαριστώ
 
Top