COMPUTERISE":2p8mt8jy said:
Έχεις δίκιο... όταν αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας ότι ζητήθηκε να ελεγχθούν οι 2 για θέματα ασφαλείας εννοούσαν γιατί βρωμάγανε τα πόδια τους...
Το να βρωμάνε τα πόδια τους θα είχε ένα βάρος, όταν λένε ότι δεν τους άρεσε η φάτσα τους είναι ακόμα χειρότερο απ' τα βρωμοπόδαρα. Επιμένω ότι δεν κατήγγειλαν ύποπτη συμπεριφορά. Αν είχαν καταγγείλει ύποπτη συμπεριφορά, θα το διαβάζαμε κάπου σε κάποια από τις ανακοινώσεις.
Όταν η αντιτρομοκρατική σε όλο τον κόσμο σου δίνει τετραψήφιο αριθμό και σου λέει ότι αν έχεις ενδείξεις για ύποπτες κινήσεις ρίξε ένα τηλέφωνο και θα το εξετάσουμε, κάθεσαι και μας λες τώρα γιατί οι Ισραηλίτες έκαναν σαματά για 2 ύποπτους στην πτήση τους?
Η αντιτρομοκρατική λέει πάρε τηλέφωνο αν έχεις ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ, πχ ύποπτες κινήσεις, ύποπτες κουβέντες, ύποπτα αντικείμενα, ΟΧΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΜΟΥΤΡΩΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΦΕ ΜΟΥΣΑΤΟΣ ΣΤΗ 17Β.
σίγουρα θα υπήρχαν ενδείξεις ή αφορμές για να πάρει τέτοια έκταση...
"Σίγουρα θα"; Ε πούντες τότε; Γιατί δε βγαίνει η Α3, ειδικά μετά από τόσο ντόρο, να πει "παιδιά οι επιβάτες είχαν σοβαρό λόγο". Ας μη μας πουν καν ποιος ήταν ο λόγος! Απλά να μας πουν "μην κράζετε άδικα, υπήρχε ένδειξη και αφορμή και η ανησυχία τους είχε βάση". Αλήθεια, γιατί αφού "σίγουρα θα" δε θα μας το λένε και τρώνε τόσο κράξιμο άδικα;
ότι αν δω μέσα στην πτήση μου έναν τύπο να κρατάει το κοράνι να φωνάζει Αλλάχ ακ μπακ και να τρέχει στο πιλοτήριο θα σκεφτώ ότι κάτι τρέχει και δεν θα πω ότι δεν τρέχει κάστανο μια και όλοι πέρασαν από έλεγχο ασφαλείας... με λίγα λόγια ναι οι έλεγχοι είναι αξιόπιστοι, αλλά ΠΟΤΕ δεν βάζω το κεφάλι μου στο ντορβά για κανένα... αν δω κάτι περίεργο στην πτήση μου θα ειδοποιήσω το πλήρωμα και δεν θα επαναπαυτώ στους ελέγχους...
Αρχικά, ποιος φώναξε αλλάχ ακμπαρ; Μήπως το παράδειγμά σου είναι λίγο δυσανάλογο του τι έγινε στην περίπτωση που συζητάμε;
Κατά δεύτερον, επαναλαμβάνω, όταν μας πουν τι περίεργο είδαν πέρα από την ξενερωμένη φάτσα αυτουνού με το ominous smile τότε εντάξει το ξανασυζητάμε, όσο η Α3 δε λέει ότι υπήρχε όντως κάτι ανησυχητικό, εγώ θα νομίζω ότι όντως τους βρώμαγαν τα πόδια τους.
Regards.