A
Anonymous
Guest
Όσον αφορά τη Star Alliance, οι δικές μου πηγές λένε άλλα πράγματα, και πιο συγκεκριμένα: Τέσσερις Starlets, οι Air Canada, Austrian Airlines, Lufthansa και SAS, ετοιμάζονται για μια από κοινού παραγγελία ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ αεροσκαφών 70 έως 120 θέσεων. Υποψήφιοι για την παραγγελία, το μέγεθος της οποίας υπολογίζεται σε εκατό αεροσκάφη συν εκατό οψιόν, είναι οι τύποι A318, B717, Bombardier CRJ 700/900 και Embraer 170/190. Επίσης, λόγος για 713 δε γίνεται.
Θα μου πείτε, μα που κολλάει τώρα αυτό; Με τα παραπάνω θέλω να δείξω ότι τα 318 και τα 717 είναι (κυρίως) περιφερειακά αεροσκάφη και όσον αφορά το μέγεθος οι δύο αυτοί τύποι μαζί με το Embraer 195 μπορούν ν αντικαταστήσουν το πολύ B735, οπότε μάλλον δεν κάνουν γι αντικαταστάτες των B734 της OA.
Θα μου πείτε, μα που κολλάει τώρα αυτό; Με τα παραπάνω θέλω να δείξω ότι τα 318 και τα 717 είναι (κυρίως) περιφερειακά αεροσκάφη και όσον αφορά το μέγεθος οι δύο αυτοί τύποι μαζί με το Embraer 195 μπορούν ν αντικαταστήσουν το πολύ B735, οπότε μάλλον δεν κάνουν γι αντικαταστάτες των B734 της OA.