Pote tha pari i OA epitelous kenouria Aeroplana!!!????

• Thread starter Thread starter el-greco
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

el-greco

Economy-Class-Member
Περιοχή
Frankfurt/Main
Kalispera se olos!!!
Re pedia, agapao poli tin OA ke taksideo kathe hrono MONO me aftin.Ehoun super Meal ke telia eksipiretisi.
Alla gam.... pote tha paroun nea aeroskafi epotelous??????;;;;;; :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Edo ke 8 Hronia petao apo tin Germania gia thessaloniki mono me B734!!! :cry: :cry:

Kseri kanenas tipota gia afto to thema???Ksero oti ehoun ikonomika probliemata.Ftei i elliniki Kibernisi pou ine oli mala...!!! :evil:
As tin pari epitelous enas allos i esto ta 50% i posa ine, pou anikoun stin kibernisi!!!!!

File el-greco, me tnv OA peta3a kai egw me B737, kai malista stis apxes tou '90!.. alla tote ntave ta B732.. Ti perimeveis? Edw leme oti isws tns ri3ouve louketo, me tnv snmerivn moprfn tns kai oloi perimevoume ti 8a givei .... Ta vea aeroskafn de vomizw oti mas apasxolouve autnv tnv stigmn... Isws er8ei n A8nva Wvassn kai agopasei oti apemeive apo to basileio pou eftia3e o pappous tns, av kai to blepw para polu xlwmo... Toso gpngopa dev 8a deis vea skafn, gia tetoies apostaseis... Pnrave ta Dash gia domestic, afou aposurave ta Dornier kai paliotera ta Short, kai auto ntave... Eln3e pros to parov to 8ema vea skafn... kai ta 51% pou avnkouve sto kpatos (oxi kubervnsn) dev eivai fustikia... Kai kaveis dev eivai eukola diate8eimevos va agopasei aeroporikn etaireia se toso duskoln periodo, ektos kiav eivai tnv embeleias tou Abramovitsch (kai ama givei kati tetoio dev petaw pote 3ava me OA!!!)

ειδικα τα αεροσκαφη πτησεων εσωτερικου ειναι χαλια μεσα
εχω πεταξει με lufthansa πολλες φορες σε μικρες αποστασεις μεταξει αυτριας
γερμανιας με 737-800 με κενρικη οθονη προβολης airshow κλπ καθαρο αεροπλανο μοντερνα καθισματα ενω η ολυμπιακη θεωρει τα μοντερνα αεροπλανα μουσικο προγραμμα και βιντεο μονο για μακριες και μεσες αποστασεις και για μικρες το θεορει πολυτελια.

'Eχει η LH 738????? :roll:

παλιά η ο.α είχε ταινιούλες μικρού μήκους σε πτήσεις εσωτερικού ...τελευταία τις έκοψε αλλα δεν ξέρω γιατί........Τα 717 θεωρούνται παλαιά αεροσκάφοι??? μήπως τα Α300 που και η LH ακόμα χρησιμοποιεί????

Όπως όλοι ξέρουμε, σημασία δεν έχει αν είναι, αλλά αν φαίνονται καινούργια! Τα 737 της Α3 έχουν την ίδια ηλικία με αυτά των ΟΑ, αλλά η διαφορά είναι εμφανής. Και δε λέω ότι δεν έχουν περιποιημένο εσωτερικό τα αεροπλάνα των ΟΑ, απλώς κάποια είναι μια χαρά (βλέπε τα πεντακάθαρα -BKC & -BKD) και κάποια είναι απλώς...δυο τρομάρες (δεν ξέρω αν το εσωτερικό των "νοικιασμένων" 734 έχει ανακαινιστεί τελευταία, αλλά τον Ιούνιο που πέταξα με το -BKK απογοητεύτηκα όπως ξέρετε). Αλλά τα Α340 & Β717 είναι επίσης σε καλή κατάσταση και για τα Α300 δεν υπάρχει λόγος κριτικής, γιατί έτσι κι αλλιώς σε λίγο φεύγουν (καλά, δεν παίρνω και όρκο... άβυσσος η ψυχή...).

Εμένα, πάντως, η Ολυμπιακή μου θυμίζει πολλά όπως και στους περισσότερους νομίζω. Είναι κομμάτι της ελληνικής αεροπορικής ιστορίας. Αλλά το τι κάνει με το στόλο της είναι μια άλλη ιστορία.

el-greco":3m9z04mu said:
pote tha paroun nea aeroskafi epotelous??????;;;;;; :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Δε νομίζω ότι βρίσκονται σε θέση να πάρουν νέα αεροπλάνα... Αποδείχτηκε από την ξαφνική χρήση των Α300 και των Β717 εκεί που τα είχαν βγάλει εκτός προγράμματος λόγω του ότι δεν ταίριαζαν στις ανάγκες της εταιρείας. Επίσης, με το ζόρι πήραν το -BLC, εκεί που όλοι περιμέναμε να έρθουν και άλλα 733...

Σχετικά με την κατάσταση των 734, τα νοικιασμένα είναι όντως μη-προσεγμένα, τα ιδιόκτητα κάπως πιο καλά και δεν κάνω λόγο για τα ολυμπιακά BKC,BKD.
Επίσης, μου έκανε εντύπωση ότι και το καινούριο -BLC με το οποίο πέταξα πρόσφατα ήταν καθαρό και με περιποιημένα καθίσματα.

ΚΟΣΤΑΣ1":30tlmyg5 said:
ειδικα τα αεροσκαφη πτησεων εσωτερικου ειναι χαλια μεσα
εχω πεταξει με lufthansa πολλες φορες σε μικρες αποστασεις μεταξει αυτριας
γερμανιας με 737-800 με κενρικη οθονη προβολης airshow κλπ .

H LH me B738? Pou kale? :lol:

MPOREI NA THEOROUN MEGALI AGORA TA DH8.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.