Pote tha pari i OA epitelous kenouria Aeroplana!!!????

• Thread starter Thread starter el-greco
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Σήμερα ακυρώθηκε η ΟΑ530 για CHQ, έπειτα από πολλές ώρες TECHNICAL βλάβης της "νέας" Hola. Τελικά, η Hola σήμερα δεν πέταξε πουθενά... Ξέρει κανείς τι έπαθε?

HOL-wse...... :twisted: :twisted:

Ka8omai kai diabazw ta posts kai avarwtiemai...:

Giati va parei TWPA vea aeroskafn n OA? Kavovika 8a prepei va ta parei meta pou 8a pouln8ei - n oti allo givei telos pavtwv! (lege me swiss)

giati ta aeroskafi, meta tin aposyrsi tous apo ton stolo twn OA, den eparkoun gia ola ta dromologia, opote kapoia tha prepei na kopoun.

kai an kopoun einai arketa dyskolo na epanaktithoun.

opote pairnoun kapoia gia syntomo diastima kai me ritra oti an o agorastis twn OA den ta thelei mporei na ta aposyrei, kai synexizoun aptoitoi na vadizoun sto lako me tous krokodeilous........

Nai...kai o agorastis (o poios?) tha agorasei mia olimpiaki me aeroskafi pou me to pou agorastikan xasan 30% tis aksias tous, gia ptiseis pou pithanotata den tha einai kerdofores, ktl ktl....

Afiste tin olimpiaki na kleisei na isixasoume kai na stamatisoun oi ellines forologoumenoi na plirwnoun kati to opoio den travaei allo.

tha kleisei i Olympiaki Aeroporia-Ypiresies A.E., den arkei ayto?

toulaxiston oi Olympiakes Aerogrammes exoun kapoies (ypothetika) elpides na epizisoun..... (leme twra......)

Pedia blakies ine aften pou lete me na klisi i OA.!!!
An bri agorasti i OA tha alaksoun pola pragmata.
Alo enas ellinas ke alo enas ksenos.O ellinas then skeftete gia to awrio,alla o ksenos!!!
Etzi tha sothi i OA :!: :!:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.