Πρόγραμμα Icarus

δηλαδή στα τηλεφωνικά κέντρα της πΟΑ δουλευουν υπάλληλοι της νΟΑ?
 
mxnk":sm3s4mdh said:
Κι εγώ τα δικά μου προσπάθησα να τα εξαργυρώσω αυτό το μήνα αλλά μου είπαν ότι θέλει 10 μέρες για έγκριση και κάτι τέτοια

xr1st0s":sm3s4mdh said:
Kαι εγώ ακριβώς το ίδιο.. Μέσα σε 2 μέρες από την αίτηση μου, μου έδωσαν και το ΟΚ για το εισιτήριο το οποίο είναι για Τετάρτη.. και όλο αυτό έγινε 2 εβδομάδες πριν την αναχώρηση

Εγώ πάλι, πήγα στα εκδοτήρια της Ολυμπιακής στη Συγγρού, η κοπέλα έστειλε επι τόπου μέσω του Η/Υ αίτημα στο Icarus και μετά από 20 λεπτά εγκρίθηκε...
 
Μόλις βρήκα αυτό από την Lufthansa... καί μιλάει για τον πρωτοπόρο ιπτάμενο Ίκαρο... :) τυχαίο τώρα που κλείνει η πΟΑ Ολυμπιακή καί παράλληλα καί το πρόγραμμα Ίκαρος της???

http://erlebnis-wissen.lufthansa.com/index.php?id=1102m
 
Ε, δε νομίζω όλος ο πλανήτης να γνώριζε το φοβερό σε παροχές και συνεργασίες "Icarus Frequent Flyer Programm" της πΟΑ και τώρα να προσπαθεί η Lufthansa να καρπωθεί κάτι από τη διακοπή του.
 
Re: Καθολου ευχαριστημενη απο την Ολυμπιακη!

NFEEFE":18wfgpp2 said:
Κανονικα, ειναι 21 μερες πριν, κανονας που ποτε δεν ισχυσε και φυσικα προσπαθουσαν οι εργαζομενοι στο τηλ. κεντρο και στον Ικαρο να δινουν εγκρισεις σε καθε αιτηση ακομα και για την επομενη μερα(πραγμα πολλες φορες ΑΔΥΝΑΤΟ λογω χρονου!!!),οποτε ειναι πολυ ανακριβες αυτο.10 μερες δεν ειπαν ποτε και δεν υπαρχει στανταρ χρονος για την εγκριση.

Αν η υπάληλος μου είπε ανακρίβειες δεν το ξέρω. Την Πέμπτη το απόγευμα στο αεροδρόμιο μου είπαν ότι θέλει 10 μέρες για έγκριση. Δεν το έψαξα περισσότερο, δεν ξέρω τι ισχύει, απλά μεταφέρω το τι μου είπαν.
 
Re:

fotis":z4g70lnz said:
Ε, δε νομίζω όλος ο πλανήτης να γνώριζε το φοβερό σε παροχές και συνεργασίες "Icarus Frequent Flyer Programm" της πΟΑ και τώρα να προσπαθεί η Lufthansa να καρπωθεί κάτι από τη διακοπή του.

φυσικά καί όχι αγαπητέ fotis, ήταν το όλο post απλά ειρωνία για όλα τα θέματα της νΟΑ καί της πΟΑ καί το υποχθόνιο παιχνίδι των ανταγωνιστών της που βλέπουμε σε φόρουμ καί άρθρα του τύπου.
 
Τελικά η Alpha Bank θα αντικαταστήσει τις πιστωτικές κάρτες Olympic Airlines American Express με τη νέα Bonus American Express Premium.
 
Top