Προς κλείσιμο η Athens Airways;

• Thread starter Thread starter NFEEFE
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
JUMBO747":25gduxuk said:
Η εταιρεία συνεχίζει να έχει τα γραφεία της στο Κορωπί,πλέον δεν έχουν το ισόγειο αλλά 1ο και 2ο όροφο.
Παραμένουν "εν΄ενεργεία" με την προοπτική για charter πτήσεις και ό,τι άλλο προκύψει... κούνια που τους κούναγε!!! :x

Έχω την εντύπωση ότι το κυριότερο που περιμένουν είναι τα δικαστήρια για την υπόθεση με τις άγονες. Μέχρι τότε θα έχουν έστω κι ένα γραφειάκι σε κάποιο υπόγειο. Έπειτα, ειδικά αν τους επιδικαστεί καμμιά αποζημίωση, θα κλείσουν το μαγαζί...

Ρε παιδια δεν ειπα οτι συμφωνω με αυτο απλα ειπα οτι ειναι δικαιωμα συμφωνα με τους νομους... Και το ειπα πολυ χοντρικα σαφεστατα και παιζουν ρολο οι εκαστοτε συμβασεις αλλα χοντρικα ο εργοδοτης πανω κατω κανει οτι θελει με τις ευλογιες των νομων. Δεν συμφωνω με αυτο και παλι.. Δεν ειπα την γνωμη μου ειπα τι συμβαινει. Αμεσως να κραξετε :lol:

SkyHawk":10x0jrzv said:
Απο την στιγμη που ερχεται σε επικοινωνια ο εργοδοτης με τον εργαζομενο και κανει ενα ειδος συμφωνιτικου ειναι εντελως νομιμο διοτι ο ιδιωτης ουσιαστικα μπορει να κανει οτι θελει στο μαγαζι του. Στην προκειμενη περιπτωση οπως και σε πολλες αλλες περιπτωσεις περαν των αεροπορικων εταιριων ο εργοδοτης μπορει να προτινει αλλαγες στην μισθοδοσια και ο εργαζομενος εχει το δικαιωμα να αρνηθει φευγοντας απο την εταιρια. Στο μαγαζι του ο καθενας κανει αυτο που θελει.

100% δεν μπορεί να συμβάινει αυτό.
Με την λογική σου έστω ότι εγώ εργάζομαι 10 χρόνια σε μια εταιρεία και το αφεντικό μου λέει από σήμερα σου μειώνω τον μισθό στην μέση και σου δίνω 3 μήνες άδεια άνευ.
Εσύ τί θα κάνεις. Με την λογική σου "έχεις το δικαίωμα (! :shock: ) να αρνηθείς φευγοντας";;; Nα παραιτηθείς δηλαδή;;; Ελα ρε έχεις και αυτό το δικαίωμα;
Και αφού θα φύγεις μόνος σου, θα χάσεις και αποζημιώσεις 10 ετών και το δικαίωμα να βγεις ταμέιο ανεργίας;;;;Πάτε καλά;
Α ρε καταγγελία σε Επιθεώρηση εργασίας που χρειάζεται.....

SkyHawk":226b5gns said:
Ρε παιδια δεν ειπα οτι συμφωνω με αυτο απλα ειπα οτι ειναι δικαιωμα συμφωνα με τους νομους... Και το ειπα πολυ χοντρικα σαφεστατα και παιζουν ρολο οι εκαστοτε συμβασεις αλλα χοντρικα ο εργοδοτης πανω κατω κανει οτι θελει με τις ευλογιες των νομων. Δεν συμφωνω με αυτο και παλι.. Δεν ειπα την γνωμη μου ειπα τι συμβαινει. Αμεσως να κραξετε :lol:

Αυτο δεν γινεται ουτε καν στις πιο ελευθερες καπιταλιστικες αγορες της Ευρωπης...ποσο μαλλον στην Ελλαδα.

Δεν εχει το δικαιωμα απο το νομο και δεν μπορει να το προτεινει ο εργοδοτης γιατι σε ενα πολιτισμενο κρατος θα γινοταν καταγγελια και θα πληρωνε χιλιαδες € αποζημιωση. Οι εργαζομενοι ειναι ανθρωποι με δικαιωματα και οχι εμπορευμα η ιδιοκτησια του καθε εργοδοτη. Οποιαδηποτε νομιμη συμβαση εργασιας δεν υπερισχυει των νομων ενος κρατους.

Η κατάθεση της άδειας της Athens Airways ήταν η πρώτη επίπτωση στην ελληνική αεροπορική αγορά από την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να μην εγκρίνει την συγχώνευση των εταιρειών Aegean Airlines και Olympic Air.

Η Athens Airways, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη της πτήση στις 31 Ιανουαρίου του 2009, προχώρησε σήμερα στην κατάθεση της άδειάς της στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβολο της εταιρείας κ. Ανδριανόπουλο η απόφαση αυτή ελήφθη μετά την απαγόρευση της συγχώνευσης OA – Aegean.

«Δεν είχε νόημα η διατήρηση της άδειας μετά την απόφαση αυτή» δήλωσε στο Euro2day o Ανδριανόπουλος σημειώνοντας ότι η διοίκηση της Athens ευελπιστούσε ότι πιθανόν με την έγκριση της συγχώνευσης θα δίνονταν κάποιες δυνατότητες ανάπτυξης και στις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι η ένταση του ανταγωνισμού που θα υπάρξει ανάμεσα σε ΟΑ και Aegean δεν αφήνει, τουλάχιστον στη φάση αυτή, περιθώρια κινήσεων.

Καλά τη περίμενε η Athens ;;;;
η Olympic Air & η Aegean Airlines να γίνουν μία εταιρεία για να επιστρέψει ξανά;;
Εδώ η Athens δεν εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της τότε OLYMPIC AIRLINES για να μπορέσει να μπει δυναμικά στον Ελληνικό αεροπορικό κλάδο…..
Αλλά έτσι με την υπεροψία που διακατείχε η Athens και τον μπακαλίστικος τρόπο λειτουργίας την έφεραν ως εδώ….. Κρίμα πάντως άλλο ένα τέλος μιας αεροπορικής εταιρίας…

Και φυσικά η Ελληνική επιχειρηματικότητα άφησε πάλι το στίγμα της με την δήλωσή του Κυρίου Ανδριανόπουλου ‘’ η διοίκηση της Athens ευελπιστούσε ότι πιθανόν με την έγκριση της συγχώνευσης θα δίνονταν κάποιες δυνατότητες ανάπτυξης και στις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου.’’
Έτσι κατόπιν εορτής ……….

Κρίμα……

Έχω να καταγγείλω άλλον ένα σημαντικό παράγοντα που συνέβαλε στο κλείσιμο της Athens Airways!!!
Ο παράγοντας είναι ο υποφαινόμενος, που τόλμησε και διεκδίκησε τα 9000 ευρώ που του χρωστούσε η εταιρεία, με αποτέλεσμα να περιέλθει σε οικονομική δυσπραγία!!! :twisted: :wall:
Μη χε....ρετήσω. :rant:

Αιωνία σου η μνήμη αξιομακάριστη...με τα σαντουιτσάκια σου, τα embraer σου το ναύλο 30 ευρώ skg-ath....Αμήν

να 'σαι καλά. σε χρησιμοποιήσα μόνο με τα 1€ (δλδ σε ήθελα ryanair) αλλά εσύ μου έδινες κ φοβερό φαί κ σοκολάτα κ νερό. ήμουν σε μια από τις πρώτες σου πτήσεις όμως είχα καιρό να πετάξω μαζί σου. Μαζί σου γνώρισα τη μισή Ελλάδα. Σε ευχαριστώ κ ευτυχώς έφαγα μόνο 30 λεπτά καθυστέρηση τον καιρό που άρχισες να ταλαιπωρείς κόσμο.

Θα μου μείνουν τα μεγάλα λόγια και ο πατριάρχης